1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали на форумов се покажувате такви како што сте?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Happygirl13, 6 јуни 2011.

1. Bezobrazna01

Bezobrazna01 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2020
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    3.093
    Го кажувам она што другите треба да го знаат за мене, дури во една тема си го открив и името и мислам дека тоа е доволно:bow:

2. Sebastijancom.

Sebastijancom. Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2022
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    265
    Да дефинитивно.

3. little women

little women Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2023
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    466
    Taa sum sto sum! Dali na forum dali vo zivo kazuvam samo vistina. Mrazam da lazam i da se pravam zrtva ili da glumam toa ne e moja osobina. Samo sto tuka neznaat koja sum po ime no nekoi mozebi sto me znaat ke primetat koja sum.

На Pacifist, Arjanit2021 и Sebastijancom. им се допаѓа ова.
  4. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.420
    Допаѓања:
    165.260
    :rofl: :devil:

Трет пат, 2013, 2018 и 2023 имам истото да го кажам. Ставојте - тие ми се та тука та надвор од тука. Ми велат фина дека сум. Не сум. :D Нека не ве лажи то шо знам да сум слаткоречлива. Ама не е то дека сум поразлична тука, буквално идам со warning label ама ми го игнорирате. :rofl: Ко нема поголемо warning label од то дека менталната состојба јавно на форум си ја пишам од 2013.

Дефинитивно ми е забавно вака на големи интервали ко ќе си наоѓам мислења. Чак и да не се поклопват ко сега. Интересно е. :D Некој ден ко ќе ми е досадно ќе станам рудар и ќе копам стари мислења.

На little women му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    Дефинитивно ова сум јас и може да се каже дека човек баш тука треба да биде најискрен никој не те знае кој си:lol:хахха лесно е.Шала на страна ако мислам дека нешто не ми одговара воопшто не пишувам а тоа што ќе го пишам секогаш е искрено и од срце до душа и во стварност сум таква.Ако можам помагам ако не неодмагам тие што ме знаат го знаат тоа

На little women и Pacifist им се допаѓа ова.
  6. BeMyFriend

BeMyFriend Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2023
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    1.279
    Па да кажам дека се трудам.Сакам некогаш да реплицирам ама знам дека и тука има суетни луѓе па на два три пати до сеа ми го игнорираа мислењето, па одлучив да не го правам повеќе ни тоа.

На Cvekarka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Vikktorr

Vikktorr Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    2.950
    Многу сум доследен и на ова работам цел живот, what you read is what you get, сакам да сум автентичен, но имам разни страни од себеси, во разни ситуации.

8. Amore123

Amore123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    868
    Секако да