Еднаш за малку ке не фатеше мајка му, али јас брзо-брзо се скрив зад него.. темно беше, ваљда не ми ја виде црната чорапа над колена. Или сепак ја виде..?
Леле мене ми е многуу срам од ова и уште ме немаат фатено баш на дело ама отприлика.Бевме на одмор во стан и се вративме од излегување малце поднапиени во ефект ептен јак многу доообар секс имавме и јас и уопште си бев гласна ама тогаш бев ептеннн гласна и луѓето што беа до нас во станот почнаа да тропаат на зидот ама ете јас не обрнав внимание и после дојдоа и почнаа да звонат на врата и да викаат потивко и така се стишавме .Ама и веројатно немаше убава изолација хахахах А и еднаш бевме на едно фино место и имавме секс на хаубаа ама колата и не беше баш чиста и како сум била оптегната тоа оставило траги од раце од се и утре дента кога излегол татко му со колата што да види цела кола со траги дланки и кога бевме пред сите ни рече нареден пат кога ќе сме имале секс да сме си ја зачистеле колата не било убаво така да ја вози хахахах..(ама на шала го кажа) умревв од срам и уште умирам кога ќе ми текне
Хахахах добра тема мене и еден бивш дечко не имаат фатено една пријателка а ние веќе скроз голи бевме и го прашувам заклучи ли бе тој да бе заклучив и наеднаш влегува таа а тој врз мене и целите голи бараме ќебе со што да се скриеме и она се изнасмее и излезе и после се праеше на удрена дека не не видела демек хахаха
Хахаха се пресмеав ... Еве што мене ми се случи... Не е баш среде секс ама ... Дечко ми и јас занесени цели, стоиме се шлапаме кај него и ја ово оно секси веш, вади он кондоми ја му викам остај тоа после, и овој ме бутка за да се потпрам на ѕидот, а јас сирота не знаев до каде е ѕидот позади мене и си ја тропнав главата толку силно што мајка му и татко му на горниот спрат слушнале и само се слуша некој трча и ни упаѓа у соба, кога татко му и вика деца што се случи. Јас кога го видов алиштата под рака и трчанка у друга соба а дечко ми на гаќи стои и го гледа. И човеков мртов ладен се сецнува, се извинува и и си излезе. Друг пат, ние кај него доле на спрат, јас врз него. Само наеднаш се слуша некој влегува, дечко ми заборавил вратата да ја заклучи. Кога сестра му дошла до WC да отиде, бидејќи на горниот спрат имало некој внатре, а ова 12 саат ноќеска, плус доста помала е. Дечко ми облекува гаќи, јас така гола цела трчам се кријам и девојчево вика „па шо да правам морав да се симнам“. Мислам дека дечко ми ќе ја убиеше. И еве една случка на другарка што и се има случено.. Отишле кај дечко и дома и овој има сестра али имаат посебни соби со сестра му и сестра му е средно 1ва или 2ра, а овој има 21. И занесени другарка ми и дечко и влегуваат во соба кај дечко ми и се фрлаат на кревет цели запалени и соблечени, кога од креветот срипува сестра му се плаши, овие уште повеќе. Другаркава што и се нашло тоа облекла, а дечко и шо се вика ја исфрлил од собата сестра му.
океј девојко, ако тебе не ти е „пресмешно“ или пак воопшто смешно, може на некој му е и нема потреба од иронија овде. И како што гледам темата е „Дали некогаш ве фатиле на дело...“ што значи не ни мора да биде смешно. Има некои смешни случки и тоа ми беше поентата на најпрвата реченица, но како и да е ... Мислам дека нема потреба од иронија (ако ти е ирочно ова што очигледно е, доколку не е, извнини), но форумот не е за „карање“ и ни малку немам намера да почнувам и да навлегувам во конфликт ...
Мене ми се има случено, но не на сред чин. Одевме јас и дечко ми покрај еден овоштарник ама гоолем .. и сега знаевме дека треба да добијам тие денови , па ајде да се искористи дури е можно xD и така напалени се затскривме тука меѓу сливите( мислам дека сливи беа, темница беше.. толку видов )и почна овој мојов да ме чепка, ова она, почна да ми ги соблекува фармеркиве и само гледам нешто свети зад мене, се вртам и една кола тука ги вклучуваше светлата и почна да врти.. валда ние последниот ред сме го фатиле од овоштарникот.. и само ја сврти човекот колата на друга страна и пак застана тука. колку да не предупреди демек има некој. А најсрамно ми беше што ми ги виде гаќите.. јас па чипкани да го напалам овој мојов уште поќе , ама ко ќе ти се сака не бираш ни време ни место . Ко да не можевме да почекаме уште 10 мин до домаму да одиме xD
Хм,да,еднаш,апла не фати,цимерот на дотичниот.Одаааамна.Не беше ни забавно,ама ни трагично оти една и пол секунда беше присутен.Се насмеа,се сврте и си замина.Јас се испрепаднав,ама не до толку за да не продолжиме.
Лелел ме навративте 20 години назад. Да бе и тоа на сред опнување, транс и одеднаш другарка ми во соба и вика опс извинете.
хаха јас ме имаат фатено и тоа брат му на дечкото. Хахаа ние занесени во сексот не ни видовме дека тој си влегол у соба си легнал на другиот кревет хахаха и после едно време вика е добро де доста е имајте малце осет, јас кога го видов ццц не знаев каде да се скријам
До сега баш на секс не али брат му неа фти на предигра , јас седев кај чко ми во скут и себакнувавме се фаќафме и наеднаш влрта брат му во собата сеизнасмеавме а дечкоми нагоре гол беше, незнам каконе сме заклучиле секогаш заклучувавме. Леле вог знае кочку пати ќе не фатеа до сега ако не заклучувавме.
Не ме фатиле,ама сигурна сум мајка ми ако ме фати ќе ми рече да си ја покријам кичмата гола да не ми е
никогаш..иако сум имал секс..у една соба на пр..а у друга имало полно луѓе....повозбудливо нешто..здравје
ехх не фатија една вкола и то сред бел ден двајцата голи јас над него и си работиме и кога едно време обезбедувањето ни тропа на џамо и вика алоо шо прајте бе срамота е од цела битола тука најдовте Градежно место беше арно шо не се собраја сите работници .....Резил