Мајка му на бившиот. Ние ја мислиме на работа, гледаме на саат уште 20тина мин имавме дури се врати од работа. И ае набрзинка си викаме. И така фино лепо си се опуштивме в дневна кај неа, јас си гледам низ прозорец, овој позади мене си работи доги ова она ... коа жената ко за беља тој ден наместо автобус да чека, она со колешка в кола и дирек дома, ја слушнавме дури кога влезе зад нас, па и каков поглед и овозможивме коа ке ми текне. Најсрамно нешто во мојов живот. Една недела после тоа очи не ми виде.
Пред нова година после излегување отидов со една девојка и на сред акција у кола..ми се растропаа пијаните ми другари.. Да ме следеле и пратиле цело време..мамицето нивно..ми го преплашија девојчето..
Hahahhahha interesna tema. Neznam dali ne videle i kolku videle ali ednas bevme u bas tesna situacija. Kaj decko mi doma i pocnavme so toa. Vo negovata soba ima 3 golemi prozorci, a wc to e nadvor. Za da otide nekoj do wc pominuva pokraj negovite prozorci. Hahahha ne sme zabelezale deka na prozorot padnalo perdeto. Si se rabotime onaka labavo toj vrz mene i naednas tropna wc to nekoj otide u wc (najverojatno tatko mu) i posle nekoe vreme izleze i jas poglednuvam u prozorot gledam se se gleda hahahaha.... i koga vidov se shokirav. Decko mi odma stana i otide da go pokrie prozorot hahaha se iznasmeavme i si prodolzivme so rabotata XD
Синко не фати.... Ние како по навика после работа да си пружиме задоволство, синко бил кај бабаму на долниот кат си играл, наеднаш влезе почна да плаче и да вика тато мама бам бам. Кутриот мислел дека се тепаме. Живи се изедовме бидејќи пред сите велеше тато мама бам бам. Одтогаш без да се заклучиме не ни помислуваме на секс.
Ни влезе во соба еднаш сестра му. Среќа бевме покриени па не виде ништо. Но јасно и беше што се случува. Повеќе се посрами таа одколку ние.
За време на чинот сеуште не , но затоа не " фатиле " после секс , сеуште не облечени . Братучедка на мм дошла на гости кај свеки , и прашала дали сме дома да не види а ние горе си лежевме , и тропа некој на врата ( среќа па секогаш си заклучуваме , без разлика дали има некој во куќава или нема ) и мм вели кој е сега , станува што да види низ шпијунката , вели братучедкава е . Облече шорцеви , отвори ( не ме почека ниту да се облечам ) . Ај бидна веќе , братучедкава си е опуштена така , па настанот остана далеку во минатото
Брат му ни кажа ќе спие и ние си се опуштивме и ете слушаме некој отвора врата и ни влезе а ние ко за малер не покриени а дечко ми уште па кога завршивме отиде да го вика да седиме