Не бринај ти за мене прочитана ми е и таа тема и знам што се случува и таму. Туку ти денеска незнам колку теми имаш отворено па скоро сите завршија во канта. И отидовме далеку од темата така да чао пријатно.
Денес 1 а воопшто имам отворено 2 теми така да можеш да провериш и што сега ке бегаш затоа што немаш аргументи ?
deer престани да се караш, со пола форум се скара. За прашањето што го постави има тема. Извинете за офтопик.
Ај провери кој кого напаѓа на пример почни од оваа тема види дали јас закачам некого или се нафрлат на ене како хиени.
А треба да се карам овде со тебе? Дај барем отвори нова тема КАРЕЊЕ СО НЕКОЈА ОД ФЕМИНКИТЕ па да не правиме офтопик.
Да имаш право , од една страна они се криви бидејки немаат право да те нападнат заради твоите сексуални искуства Ама и ти си крива од друга страна .... - Прво менувајки години , станувајки млада-стара .... после пишувајки некои работи кој премногу навлегуваат во сексот и интимата ... давање на лични податоци ....користење сарказам за прикривање на навредата ... враќање на провокациите... делење совети каде што не се бара , се разбира ако некој побара да ... ама ти им солиш памет без причина Слободно споделувајки твоите големи сексуални искуства .... само прави го тоа со разбирање и почитување кон другите
Кога тоа сум сменила години? и ако јас бирав сигурно ке имав 22-25 а не толку колку сто имам. Откривањето идентитет не беше моја слободна воља туку бев приморана на тоа поради неоснованите напади врз мене. Трето не сум делела совети никому туку само одговарам на темите најдете ми 1 мој пост во кој јас делам совети. Користење на сарказам незначи по дифолт и навреда но прелистајте ги темите во кои јас сум коментирала и ке видите дека јас сум таа која нон стоп без причина сум напаѓана не со сарказам туку отворено со ѓон.
Да но со мастурбација и ви благодарам што ми го расипавте роденденот денес наместо да се радувам јас се нервирам тука со вас но ок како и да е.
Даа! Многу бевме гласни.. мојата малечка сестра ни влезе во соба, среќа бевме под ќебенце, и ја лажевме дека само се " ТЕПАМЕ "
хахахаха мене ме има фатено мајка му на дечко ми хахахахахааа и ние онака под кебе голе а дечко ми уште и вика не сме голи сакаш да видиш хахахахха
Не баш за време на секс, ама у вовед и не, не е помало зло ако облеката ти е 5-6 чекори подалеку од тебе. Јас и Џони мој, бевме шизици и затоа го одбравме тоа раздвижено пролетно претпладне. На црквичката на Исаро, а морам да напоменам дека Џони мој е опасен христијанин и утре дента лицемерно и блудно ја држеше свеќичката пред местото на злосторот. И да ден, многу жив пролетен ден, јас магнолија розевка спрема неговиот опасен шарм. Абре дете, кога ќе ми текне само... Џони мој си мислеше оти е 90 кила дека е маж. Жешко ни стана и облеката си ја фрливме во тревата за да се разладеме на ладниот камен. Моите бубрези еден ден ќе раскажуваат... Исто и помалиот, со поумна глава, Џони. Имавме малку на себе и жедно се сакавме и тамн да биде тоа што треба да биде дојде една баба и почна да мрче нешто. Доооообро. Продолжуваме, ќе биде ли, спремна ли сум или не дрн дрн прв пат и слично кога одеднаш слушаме луѓе и тоа бабата како разговара со нив и тие гледаат во нас. И пошо Џони мој беше прав маж ми ги подаде гаќичките, се облековме колку што можевме кога чичковците тргнуваа кон нас. Значи сум трчала по удолница само на прслак и палтенце на мене. Овај испадна баш ферски и ме бодреше да трчам побрзо. Ужаааас кога ќе ми текне сега, а тогаш баш ми беше нешто нај нај во животот. И не, не знам стварно. Мистерија ми е, зошто тоа трчање? Џони мој, се ќе ти вратам You are a super ultra maxi Mega super funkie love, baby Баба бе баба и ние мртви ладни
Za malku ke ne fatea nie vo dnevna zafateni so predigra a nadvoresnata vrata otklucena i koga naednas vratata se otvara gosti idat...arno sto viknaa toj bese gol zatoa sto samo sto se bese istusiral a jas ne bev za steka i toj vika pocekajte nadvor malku se oblekuvam se tusirav i od togas vratata ni e obavezno zaklucena..naucivme lekcija
И ете, македонска работа. Влегуваат онака, како дома да си се, ни да тропнат ни да ѕвонат. Значи никогаш не би влегла ни кај комшии ни кај роднини, онака како из пушка. Па дома тропам на врата пред да влезам во друга соба, ако таму има веќе некој. Од кај знам што прават? Јас да бев ко вас ќе ги опоменев културно нареден пат да ѕвонат и да чекаат да им се отвори врата.
ме изнасмеавте девојки. Еднаш ние си вршиме работа и иако беа во различни соби со цимер му и заклучени бевме,тој со чукна и дечко ми му вели абе чекајј и тој абе да ти кажам нешто важно и јас си се покрив под ќебе, дечко ми му отворе и си влезе типов си прај ли прај муабет а јас тасма гола дека немав време да се облечам Бруки невидени