Пишувам од името на моја најдобра другарка. Родителите на од другарка ми дечкото биле на одмор ( зборувам за ова лето ) Лефкада мислам дека биле...но другарка ми таква е...послободна и си оди кај него дома, му бара блага кога и се јаде...менува канали на тв кога сака ако ги гледаш од страна гарантирам ќе помислиш дека се во врска едно добри 5-6 години, а тие се година и пол.И другарка ми од цел одмор последниот ден ме отепа замолување да одам со неа в град да си купи долен веш...и пробуваше и купи едни црни...и јас викам нормално со здравје да си ги носиш и таа вика и убаво да си поминам и јас што ?! и таа па планирам вечер да имам кај него дома, вечер си ида неговите од одмор но сакам да го изненадам...и јас супер, убо да си поминиш...потоа другиот ден одиме на кафе цело друштво и поминуваат двацата и седнува и кажува што се случило...мајка му негова му пратила порака на тел...а во поракава пишуваше дека ќе ода до фри шоп и дека ќе купа и за него некое парфемче и затоа порано ќе си дојда...а од другарка ми дечкото на вибрации тел. и нормално не го слушал...и родителите ги виделе и другарка ми на цела приказна додава... ми идеше 3 метра под земја да се пикнам...плус па ние најдовме во дневна да имаме...и се извинив и тие исто ( не знам зошто тие...) но нивните родители се пресоблекувале во спалната, овие се облекувале и другарка ми си заминала...но добро му било сепак...потоа не одеше кај нив 1 месец и мајка му правела колач некој и пратила пола колач за другарка ми поздрав
Еднаш ми се случи ова, со тогашниот ми дечко. Утрото се будиме и ајмо на секс одма, и мајка му влезе во собата ( ке одила жената на работа па да не информира ) срека бевме покриени со кебе. Па и се наведна да ме бакне, леле ке умрев од срам иако ништо не се гледаше
Ние кај дечко ми дома, знам сам беше на едно пола саат така,таткому имал нешто работа и излезе. Ние си се занесовме, и ајде во дневната соба.. Влезната врата да ја оставил човекот отклучена, алиштата расфрлани низ цела соба, и наеднаш се отвара вратата, ние станување и набрзинка отидовме кај дечкоми во соба, арно ама алиштата ми останаа во дневната и човекот сигурно ги видел, влезе само, се напи вода, и пак излезе и ние пак си продолживме
Баш на дело, не. Ама сомнителни сме кога чекаат пред врата моите или неговите. Еднаш бев многу гласна и не верувам да ме немаат слушнато моите кога се прибирале, додека се качувале на горниот спрат од мојата куќа, ама ми годи тоа што ми немаат речено нешто. И да знаат, подобро да не знам.
Значи ова го имав уште одамна прочитано и колку сме се смееле со другарки кога сум им го раскажувала. Абе умиравме од смеење. Онака "кутар" човек, уште му вика остави ме да гледам ЖЕНА МИ Е УМРЕНА 10 ГОДИНИ као демек оправдано треба да биде хахахаха
До сега не не фатиле на дело, ама имало неколку наврати кога за малку ќе не фателе. не дај боже такво нешто да се случи, би пропаднала в земја и веќе никогаш не би им се појавила пред очи.
Досега не не фатиле... но еднаш мојата другарка со дечкои беа кај мене на гости (а јас бев под кирија) и другарками остана да спие во другата соба и дечкои да седе со неа до 2-3 цасот, а јас и дечкоми во др соба ... и ние почнавме да имаме јас врз него покриени и влегува другаро ама не не виде бевме покриени... но не се засрамив зш сме слободни со нив и слободно си правиме маабет за секс
Ми се има случено имавме секс кај дечко ми, а предходно седевме со другар (требаше вечерта да спиеме кај дечко ми) и другарот излезе. Помина сигурно пола саат одкако излезе, ние си почнавме и не ни осетивме дека влегол (тој заборавил нешто) и влезе кај нас во соба со цел памет јас се избркав цела, се направив патлиџан во фацата. И ден денес се зафркаваме за тоа, ама во тој момент што да ви кажам
А доколку не ве фатат за време на секс туку пронајдат некои интимни предмети, еве на пр во мојот случај хулахопки, и тоа во автомобил, како можеме да се извадиме некако од овој срам, едноставно што можеме да излажеме?
Ме немаат фатено,фала богу Ја имам фатено цимерката еднаш кога си дојдов од излегување порано,а она со дечкото пиштол голи.Најверојатно јас се усрамив повеќе од нив во моментот,им реков се извињавам,не видов ништо и истрчав во другата соба ко будала.Се смеевме после сите тројца,отворен однос си имаме.