Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте плачеле на јавно место пред многу луѓе?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од HoneyBun, 1 јуни 2011.

1. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    Да, ми се има случено 2 или 3 пати. Ама се трудам да ги потиснувам емоциите и обично си плачам кога сум сама, не кажувам на никој, па сите ептен мислат дека сум среќна и малце на другарките чудно им е, зашто како помала повеќе јас плачев, ама веќе некако си го изградив карактерот и не покажувам некои емоции.. :)

2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не се сеќавам баш. Ама онака, баш плачено немам. Имам пуштено солза или ми се имаат насолзено очите па се трудам да го прекријам тоа. Работа е што не можам да ги кријам емоциите, тоа секогаш ми било многу тешко. Но сепак не ми е пријатно луѓето да ме гледат расплакана, некако тоа ми е знак на слабост. Па си плачам кога сум сама а пред други избегнувам.

3. Elichka

Elichka Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    545
    Досега не, можеби затоа што тоа го сметам за слабост.. :|

4. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Па мислам дека ми се има случено и нема ништо срамно во тоа.Но блиските луѓе ме карактеризираат како јака личност и избегнувам колку што можам да показувам емоции во јавност,а дома сум голема плачка :tmi:

5. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    Се трудам да ги кријам емоциите што повеке можам но понекогаш е тоа невозможно имам плачено еднач или дапати а дома се исплачувам за секоја глупост

На WhiteButterFly5 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Не. Не сум човек кој лесно ги искажува своите емоции, поготово не тагата. Сакам да споделам што чувствувам со најблиските, а неретко емоциите ги зачувувам за себе.

7. stanojovskam

stanojovskam Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Да, зошто да не. Кај нас во македонија плачењето на јавно место е нешто страшно за оној што го прави зашто менталитетот на луѓето е таков. Веднаш ќе бидиш тема на оговарање, исмејуван и сл. Но, и покрај тоа кога ти е тешко кога баш ќе ти пукне филмот зошто да не се расплачиш. Според мене најдобро место за тоа е или паркот или црква. Во црква обично ќе најдеш некој со кого ќе можеш да ја споделиш тагата и ќе те посоветува иако не те знае. Секогаш е убаво да слушниш совет од непознат човек:)

8. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Да кога бев помала и кога ќе се напиев две чаши водка и веќе бев пијана. :tmi: Само тогаш плачев и сите другарки нормално ме тешеа и ми зборува да не плачам. А сега да го вратам времето сигурно нема да биде така, но тоа е што е. Луди млади години. :D

9. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Избегнувам да ги покажувам емоциите пред други луге но еднаш ми се случи на факултет, но ако не се расплачев ке пукнев...Имав многу лош ден, раскинав со дечкото, проблеми дома и на крај одам да полагам испит од 5 пат и паднав...и излегов надвор и се расплакав...неможев да издржам..

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Да, ама сум гледала да не ме приметат и мислам дека не ме приметувале, онака во одење. Емотивна сум, се надевам нема да ми се случува тоа, посилно е од мене.

11. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    да, знам да бидам плачка кога ќе ме погодат некои работи. Било да се лоши било да се добри :tmi:

12. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
  13. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Да, и тоа многу пати :$ Ама секогаш сум гледала да не забележат луѓето околу мене, па според тоа, секогаш наведнувам глава, ако имам очила за сонце ги ставам на очи и терам :) Одам и си плачам :D Ама за среќа, брзо се контролирам, па тоа најчесто биле само неколку солзи. Потоа се прибирам, знам дека не личи, па престанувам :)

14. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    колку што се секавам не,многу добро знам да се воздршам,ама кога ке останам сама мозе многу време да се потсетувам на тоа што би ме натерало на тоа и си ја мокрам перницата,буквално се давам во солзи :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat:

15. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Колку што ме држи памтењето не, но плачењето на јавно место не го сметам за нешто срамно. Сфаќам дека некогаш емоциите можат да надвладеат.

16. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Да , на училиште за некој неправдени работи како помала а не во средно :lol:
    Или кога ќе ми кажат некои лоши вести , итн итн....
    Ама сепак колку што можам трпам за да не се забележи :)

17. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Да..Прееска на улицата.. ;( ;(

18. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Да, ми се случило. Како мала бев голема плачка па кога ке се случеше да се повредам или да се искарам со некој од малото веднаш плачев. Сега не сум али може да се случи да заплачам, зависи од ситуацијата :)

19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.024
    Допаѓања:
    52.040
    Еднаш само, не можев да издржам, посилно беше од мене.
    Т.е. двапати, ама првиот пат само другарка ми ме виде, па не се брои баш.

20. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Да неколку пати :tmi: