Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте плачеле на јавно место пред многу луѓе?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од HoneyBun, 1 јуни 2011.

1. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Само како помала. :)

Сега плачам многу ретко, но само кога сум сама. Воопшто не сакам да покажувам слабост и причина за некој да се радува :?:

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    Сум плачела, ама како мала. Тоа беше пред 17 години. Бев на одмор со моите и за малку ќе се изгубев. Почнав да плачам и за среќа, моите дојдоа.

3. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    914
    Да сум плачела кога ми беа најтешките моменти во животот многу сум лесна на солзи одма се расплакувам понекогаш може и од жал кон други да се расплачам и мислам дека тоа не е воопшто срамота :sweat:

4. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
  5. LikeDomino

LikeDomino Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    25
    Да, во седмо одделение поради 3-ка англиски. Која глупача сум била...хахаххаха

6. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
  7. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    Да,во училиште дека извадив 4-ка математика :@

8. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    643
    Никогаш :D

9. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Да.
    Не се каам,едноставно такви моменти биле кога не сум можела да останам рамнодушна и воздржана на некои работи. :)

На Westlife му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Да.Кога ми било премногу тешко.Не сум плачела за да привлечам внимание туку да си ја олеснам душата себеси :)

11. V.e.n.e.r.a

V.e.n.e.r.a Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    18
    Да и тоа многу пати и како мала а и сега :sweat: Неможам да се воздржам,неможам да чувам во себе така си олеснувам на душата.

12. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Да ми се има случено неколку пати.. Во4то одд сите плачевме дека наставникот оди во пензија порано :fubar: потоа ми се случи исто во 4то се расплачам за првата слаба оценка по опшество .. :x инаку се воздржувам пред други луѓе колку и да ми се плачи :P а една другарка памтам лани цела година си плачеше често без причина или пак причината беше дека добијала 4 по математика (бубалица е) јас да добијам 4 по математика че се радувам бе :D и ко загреф ми е онака шо е то да се плачело за 4ка ?? |(

13. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Да, само еднаш. :lol:
    Инаку, срам ми е да плачам во јавност. Јас не плачам пред мајка ми, да не збориме за во јавност. :lol:

14. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    249
    Да, а сега ми доаѓа да си ја удрам главата од бирото, ама викам ај, да не го доболе многу :lol:

15. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Да.Само еднаш кога бев 4 или 5 години и мама не сакаше да ми купи играчка.

16. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Многу пати сум плачела во јавност. Јас сум многу емотивна и многу често се случува во јавноста да се расплачам. А, машала цела магарица сум направена :lol:

17. felisitas

felisitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    1.145
    Никогаш....и незнам тоа дали да го сватам како проблем зашто не се во прашање само солзите,туку и општо покажување емоции :| било да е нервоза,страв,жал не се одразува кај мене а во себе си постои.некои ми викаат дека е тоа до некаде предност зашто во повеќе ситуации сум присебна,не ме фаќа паника лесно...штознам
    некогаш им завидувам на оние што ке си се исплачат без разлика каде,барем се ослободуваат од набојот и им олеснува...

18. Dimkovska123

Dimkovska123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    62
    Да имам плачено..беше пред 2 год бев со другарка во Бисер и на семафори ми го удрија кучето лелеее колку сум плачела еј и другарка ми заедно плачеше со мене, абе сум се утепала плачејќи, луѓето ме гледаат и ја си плачам бе ејј, мн ми беше жал :( ;( и цела недела сум плачела неможев ни на школо да идам и у школо коа бев и таму плачев ама се обидував никој да не ме глеа..

19. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Ми се случило неколку пати во стресни ситуации , обично се контролирам да не изразувам дотолку емоции , ама се секавам на едно мое плачење , а верувам се секаваат и сите кои беа присутни таму , во домот на културата во мојот град имаше нешто како продажба на предмети што сами сме ги изработиле а парите одеа за школото и јас имав изработено неколку меѓу кои и едно ќупче на кое имав нацртано црква и 2 ангела над црквата од двете страни по еден и толку многу си го бендисав што и реков на мајка ми да дојде прва и самата да си го купам , се согласи жената арно ама ја задржала некоја комшика и задоцни за 5 минути и замислете ситуација моето од сите изложени предмети прво се продаде у првите неколку минути и беше воопшто првиот продаден предмет , лелеле тука на сред домот на културата пред цело школо , родители и други луге кога сум удрила едно викање , едно расправање со мајка ми па едни солзи ,леле женава што го купи ми вели те молам за керка ми го купив , многу ми се допадна ти друго може да си наоравиш , јас лута на мајка ми таа срам и е пробува да ме смири а јас едно размазено детиште што бев не попуштам на крај се пазаривме да ми купи некои фармерки и маица што ги сакав за да престанам хаха инаку ова не знам 5-6 одделение бев , после цело школо ме збореше , ене ја онаа за ќупче што плачеше , ама тоа е детска работа :tmi:

20. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59