Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте плачеле на јавно место пред многу луѓе?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од HoneyBun, 1 јуни 2011.

1. Aneto10

Aneto10 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2014
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    49
    Да имам плачено пред многу луѓе,па и ние имаме емоции луѓе сме некогаш не моежеме да издржиме,а не знам како има некој луѓе што не плачат па без емоции ли се тие луѓе??? :^)

2. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Никогаш, а и не се сеќавам кога последно сум плачела.
    Ането имаме емоции, само не собирам лутина, ме нема изнервирано никој до толку за да се расплакам, мислам која е и поентата за плачењето, не го решава проблемот, само да си ја олесниш душичката :^)

На Aneto10 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Aneto10

Aneto10 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2014
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    49
    Епа ако едноставно не можеш да го решиш проблемот тогаш мораш да се изнаплачеш нема ништо срамно во тоа да се плаче па луѓе сме ќе плачеме а и не мора некој да те изнервира за да плачеш,јас на пример плачам кога ќе видам боси и голи дечиња по улица кога ќе видам инвалиди или некој да умре или некоја сообраќајка па тоа е жално како да не пушти човек солза,кога по улица гледам дечиња викаат мамо купи ми смоки а тие жално викаат немам :(

На missfortuna му/ѝ се допаѓа ова.
  4. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Кога си на терен и во постојан контакт со некои работи, чуствителноста ја оставаш за на крај, за да можеш да размислуваш со ладна глава.

5. VictoriaSan

VictoriaSan Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2014
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    943
    Хмм , имам плачено и тоа скоро цел ден. Еее кога ќе се сетам на тој ден... Глупаво девојче ќе верува на други па после ќе плаче . Ама ако како велат секое зло за добро. Ова не да беше за добро туку за цел живот. Аа и затоа не верувам така лесно на „другарки“ , Мхм да . ;)

6. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    На училиште поради оценка :lol:

7. butterfly4

butterfly4 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2014
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    528
    Да,на погребот на мојот татко ;( ;( ;( ;( ;(

8. Loss

Loss Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    14
    НЕ!
    Не сум таква не можам да се расплачам дури пред моите родители не пак на јавно место, колку и да ми е тешко никогаш не плачам пред други.

9. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Мислам дека не. Јас избегнувам дури ни пред мајка ми и татко ми несакам да плачам. Некогаш ми доаѓа да заплачам ама ете неможам ако има многу луѓе, непријатно ми е.

10. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    На училиште се расплакав причината не ми текнува што беше

11. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    26.970
    Во училиште.Пошто ме викаа аргета паштета. :lol: .Глупости

12. jelena.rozga

jelena.rozga Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2014
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    206
    Јас сум многу срамежлива и да плачам пред многу луѓе или на јавно место не можам.

13. matejaaa

matejaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    134
    Да на плажа хахахаха :D
    ама не ми текнува причината одамна беше, знам дека нешто се налутив на мојте и се расплакав :D

14. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Еднаш на училиште, пред сите. :$

15. AnaMKD

AnaMKD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    115
    На 20 години прв пат отидов на work and travel во Америка. Првиот ден на работа во ресторанот се истурив од плачење :)) Сега кога ќе ми текне, се смеам многу. Ме ставија одма да работам на каса и како за беља се погоди тој ден да има милион луѓе, ептен гужва беше. Редици се чекаа за храна. 8 саати без престан стоев на нозе, со 15 минути пауза во која незнаеш што попрво да направиш, дали да јадеш, да одиш до вц или цигара да запалиш.
    На крајот на смената, нормално треба да се преброи касата и кога оп излегува дека сум 10 долари кратка.
    Којзнае што сум правела, тоа ситните долари толку хаотично ми делуваа што најверојатно наместо 5 или 10 центи, сум враќала 25 или 50 :)))
    Помислив готово, прв ден отказ ќе ми дадат и почнав да си плачам како мало дете. Отидов кај менаџерката да и кажам и да и речам ако сака да ми даде отказ, мене не ме бива за оваа работа и викам:)))
    Таа пустата кога почна да се смее, да ме гушка и да ме теши дека сосема нормално било за некој што прв пат застанува позади каса, особено за странец што прв пат работи со долари :))))
    После 15 минути успеав некако да се смирам, ама битно сите колеги од ресторанот, 20 тина беа можеби, убав сеир ми истераа.

16. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    На плажа, памтам дека го свиткав вратот и кога почнав да рикам на цел глас, па едни Срби ми даваа мраз за вратот, па една добра женичка ми го измасира, и така. :D

17. Bojana.20

Bojana.20 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2014
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    77
    Не, никогаш. Само еднаш пред мајка ми и сестра ми :/

18. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    многу ми е тешко да се воздржам.. имам неколку пати плачено на училиште ...

19. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    221
    Не, срамежлива сум и не можам. Само еднаш имам плачено на село пред роднини затоа што ми застана голем пајак на глава, а се плашам од пајаци :lol:

20. Tumblr.123

Tumblr.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2014
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    421
    јас не плачам кога сум сама а не пак кога има некој.. :D мој совет, не плачи пред другите, многу од нив ќе ја искористат ситацијата да те навредат со зборови како плачка па дури и песна ќе ти отпеат, ќе ти ја посветат онаа "плачка играчка дома не вра..." ти ќе станеш кукавица само за тие да станат фраери и луѓе со смисла за хумор а всушност не се ?? така кај нас имаше две девојчиња и стално ги зезаа