Дали некогаш сте плачеле на јавно место пред многу луѓе?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од HoneyBun, 1 јуни 2011.

1. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сум плачела само на училиште,секако за оценки (кое будалче сум била) |( :x

2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сум плачела да.Ама јас плачам од нервоза.
    Кога многу ќе се изнервирам и немам што да направам,како да сменам нешто,и плачам.
    :D
    И сметам дека плачењето не е секогаш знак на слабост.
    Ако ми се плаче има да плачам ако треба на сред плоштад,диско,улица..немам никаков проблем со тоа.Нормално сеа,немора под плачење липање и рикање да се подразбира.
    И мразам кога ќе некој плаче негде на јавно место,а сите го зјапаат.Као демек што и/му на оваа/овој ја никад не сум плачела,како не и/му е срам. |(
    Ма дај молим те ,откачете се и остајте да си плаче на раат.

На 2468 и teddybear им се допаѓа ова.
  3. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Да, 2 пати пред клас. еднаш кога се деси една несрека, а втор пат кога имав еден проблем и не можев да се воздржам :worried:

4. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Eте , за се имало првпат.

Имено ,во саботата вечерта ,кога пееше Харис на Пиво Фест ,сум се отрескала ( и тоа од пиво ! ) ,алтан ќутук сум се направила !

Налет тоа ,убаво беше дури траеше занесот ,туку кога ме одмина фазата на развеселеност ,кога сум му ја рикнала да ;( ,пред цел Прилеп ,пиштам ,коси корнам ,појма немам зошто !

Знам само дека сами ми течеа солзите (изгледа таков ми е механизмот - проработува при енормни количества на алкохол :rofl:

Сум се правдала дека плачам за една бивша другарка ,ама јас самата си знам дека ко ќе ја претерам со пиење ,плачам за НИШТО .

Будала ,се избламирав пред сите гости и домородното население ! :$

5. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Не! :tmi: Можам да се исконтролирам,никогаш не ги покажувам емоциите...Сите велат дека сум чудна и непредвидлива.Можам да се чувствувам скршена,разочарана,повредена ама никогаш не го покажувам тоа.Преферирам плачење на само :D Затворена личност сум и не покажувам чувста,иако знам дека така е полошо.Инаку,дефинитивно најтешко ги имам задржувано солзите кога татко ми беше многу болен,сите мислеа дека сум мала и не сфаќам ништо,дури и ден денес не знаат колку болен беше тој период за мене,колку солзи имам сронато насамо.

6. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Да, еднаш и повеќе никогаш :)

7. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Кога бев помала, доста често, сега многу многу ретко :)

8. Wilde2105

Wilde2105 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    24
    Ау да .. Пред 2-3 год , се направив јогурт и плачев така цел вечер у дискотека , ама добро ,ми пројде :D :D :D :D

9. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Да да...како мала сигурно и за секаква глупост, а сега, можам да заплачам, само за татко ми и брат ми. За се друго колку и да ме изнервира или повреди ќе се воздржам.

10. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    NIKOGAS! Placam navecer doma pred da zaspijam :'(

11. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Па, и кога бев многу мала избегнував да плачам во јавност. До сега помнам дека само еднаш сум плачела пред други и тоа во 3-4то одделение. Брат ми тогаш беше 5-6то и се повреди (еден другар го мавна,де). Толку се загрижив и не можев да се воздржам. Ех, колку пати сум жалела за ова, ама пак најмногу си го сакам.

12. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Јас по природа сум плачка,па не бирам нити мето нити време за плачење.хахахаха.Дали од радост или од тага знам да заплачам на јавно место па и пред многу луѓе.Се сеќавам кога бев малечка ме истепа едно девојче од маало,и јас почнав да плачам.Затоа тука беше сестра ми(инаку помала од мене една година) го фати девочјето и го претепа.хахахахахахаха.

13. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Еднаш или два пати како мала (нашколо, за отценки) будалче сум била...
    И на погребот на дедо ми, пред година и пол ;( ;(
    ...А обично по природа не сум плачка :))

14. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Не сум плачела, или па сум заборавила !

За малце прееска ќе плачев пред повеќето мои роднини кога ме изнервира мојата тетка-пијавица! :@
    Ми се залепи, почна да ме гњави, да ме споредува со ќерка и (најмногу мразам споредби) ! :devil:
    Ми се плачеше, поточно кажано веќе очите ми се насолзија! :lol: :devil:
    Ама па ме изнервира...многу ме изнервира !! :rofl:

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Никогаш.Ретко искажувам емоции таков ми е карактерот се си чувам во мене :) Јас и сама ретко пуштам солзи, не сум плачка по природа,иако има моменти кога ми е преку глава од се и знам да си се изнаплачам

16. Hell0.kitty

Hell0.kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    40
    Само еднаш! и тоа кога ме известија дека сестрами е бремена и дека ќе станам тетка :inlove:

17. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Охоо.. не се сеќавам колку пати сум плачела во јавност. :tmi: :lol: Плачка сум си што да правам. :$

1. Во второ одделение кога си ја повредив ногата, односно ме повредија.
    2. Кога дознав дека мајка ми е бремена..:) И потоа кога ми кажаа дека морала да абортира поради тоа што не се развивал плодот. ;( ;( ;(
    3. Кога татко ми отиде во странство.

- Мислам дека се доста.

18. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    Голем емотивец сум,но кога се работи за јавно место плус тоа пред многу луѓе,тешко дека можам да се расплачам.Еднаш знам во прва година(и тоа на почетокот) добив 1 бизнис,па цел свет ми се сруши и морав малку да си поплакам..Кога сфатив како одат работите...смешно ми е. :$
    Само тоа ми текнува..Претежно си плачам дома,во мојата соба и не сакам никој да дознае за тоа.

19. skeridoll

skeridoll Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Само еднаш имам плачено низ град кога се карав со татко ми бев до кај него на раб. и ме повреди со зборови и јас само заминав и низ град одев и плачев за да се смирам, не ми се идеше дома.

20. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    Како возрасна еднаш ми се случи на пат да плачам, ми се случи многу непријатна работа и не можев да се воздржам, но никој околу мене не ме познаваше, освен тоа во друг град бев па затоа и си дозволив да се исплачам, не се воздржав, а како мала не се сеќавам баш, сигурно имам крескано на улица, кое дете нема, па?