Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте плачеле на јавно место пред многу луѓе?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од HoneyBun, 1 јуни 2011.

1. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Емотивна личност сум но не плачам во јавност...Оваа година кога бев на одмор многу се скарав со на мајка ми пријателката.Се каравме на сред шопинг центар жестоко, сите гледаа во нас(но не не разбираа
    на македонски), поради една глупава работа експлодирав :@ ...Бев толку лута што почнав да трчам и да плачам многу силно...Сите гледаа во мене(луѓето од продавниците, обезбедувањето СИТЕ).Следниот ден се смиривме но никогаш нема да го заборавам тоа што ми се случи...Толку емоции се измешаа во тој момент во мене што воопшто не ме интересираше кој ме гледа и што тие мислат за мене... :$

2. Dulce

Dulce Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    35
    Никогаш!
    а во лето една вечер толку малку ми фалеше...страшно нешто |(
    Но сепак кога плачам плачам сама и никој да не ме види ..

3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Јас мислам дека кога си скршен и ништо не ти се гледа пред очи,е нормално да заплачиш.Па не сум некој робот мајка му стара па да не заплачам! Луѓето по тоа се разликуваат од роботите,имаат чувства!

4. J.Lo91

J.Lo91 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    14
  5. MysteriousG

MysteriousG Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    28
  6. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    Многу ретко ми се случува пред луѓе да плачам..скоро никогаш..последен пат у школо плачев, на час..али не беше многу приметно..пробував да се воздржам,но тогаш стварно неможев..

7. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    Да, ми се има случено еднаш...

8. RiRii

RiRii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    45
    КАко јас да сум пишала кога првиот пат во американската амбасада не ми дадоа виза се симнувам по скалите и рикам едвај се смирив,аама затоа вториот пат платиа :!:
    Инаку голем емотивец сум некогаш само онака знам да заплачам во јавно место пр школо ама се обидувам да не ме видат освен другарките.

9. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Eдинствен ваков случај беше погребот на еден од моите најдобри другари. Се истурив од плачење,мислам дека очите ќе ми отпаднеа и ќе се онесвестев. Инаку тврд сум кога се работи за емоции и ретко може да ме види некој тажен или нервозен.

10. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Не,а и ќе се обидам во иднина да не ми се случи тоа.А и најмногу мразам кога некои луѓе плачат за оцена пред цело одделение.За оцена никогаш нема да плачам....(Се надевам)

11. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    не ,а и колку да би ми се плачело ,нема да заплачам,а домааа,е то е друга приказна :)

12. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.469
    Допаѓања:
    34.787
    :( :( Да денес, на погребот од едно девојченце RIP

13. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518

Да... сум заплакала.

Бев на работа (како келнерка на плажа) и дојде брат ми. Не се изненадив многу бидејќи често ме посетуваше. Ама тој дојде сега за да ми пренесе многу важна вест. Ми кажа дека сестра ни се породила! Не очекував нешто такво бидејќи беше рано (8 месец). Многу измешани емоции ме облија (среќа, страв, радост, неизвесност) и се искинав од плачење! Не можеа да ме смират 30 минути! Луѓето се чудеа, ама викнав: „Станав тетка!“ :)

Лани летото се случи по толку време да излезам навечер (причина: раскинување и затворање во себе) и другарките се разбира сакаа да ме расположат, па знаеа дека сакам рок свирки и ме однесоа во кафичот... се беше супер, се сеќавам ја свиреа "Super Girl" кога меѓувремено еден рандом тип помина до мене. Беше намирисан со истиот парфем од бившиот а тоа мене направи да ми се пресечат нозете, за миг ми се вратија сите можни и неможни спомени... и во мене пак се пробуди тагата и се расплакав... кафичот беше полн со луѓе, музиката гласна, другарка ми ме гушна... во позадина: "...super girls don't cry..." а јас липам. Се надевам дека никој не ме слушна.. морав да се олеснам моментално. Не ни мислев за тоа што се случува околу мене.

Епа емотивна сум, да. Не би се сместила во „плачките“. Има моменти кога пуштам солзи, за олеснување... Вакви, да речам, испади не се чести. Всушност само овие два пати биле.

На firequeenn му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Да :tmi:

Бев 1 одделение,копиљ,ништо не разбира и имавме приредба.Сите требаа да носат маски на лицето.Мојата беше најнова а богами и најубава,учителката ми ја пофали :angel: и доага време за едно цитирање од текстот кој ни беше даден да го научеме.И таман да почнам да цитирам,ми се скина маската и падна .Јас пред многу луге во салата waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ми падна маската леле боже.

Од тогаш никако не ми дојде на памет да се запишам на некоја секција :emo:

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lordi

Lordi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    7
    во училиште во 5то одделение,ме удри едно дете многу силно и јас цело училиште го поминав плачејќи да одам до класната да и кажам дека ме удриле.. :tmi:
    имам и два-трипати во сред град :worried: ..

16. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Паа мене некако ми е срам да плачам пред многу луѓе се воздржувам,ама некогаш коа ке ми дојде преку глава се не можам да издржам :)

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Да. Четрипати во мојот живот.
    2 патиод среќа, 2 пати од тага
    од среќа плачев кога земав норма за олимпијада и кога настапив на светското првенство
    а, од тага кога на еден натпревар очекував финале а не успеав, и кога имав многу тежок случај за тешка одлука во спортот-бев помеѓу два огна и на крај тоа пукна во мене дури мислам дека ако не почнев да плачам ќе пукнев-зошто осеќав дека воздух неможам да земам
    И воопшто не се срамам од тоа што сум плачела, ако можам од радост можам и од тага (за жал) - тоа некаде мора да избие.

18. feferona

feferona Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    94
    Срамот и гордоста, па може и личното Јас се поголеми...незнам според мене е така, а може и ме научиле слабост да не покажувам пред луѓе кои се зајадливи. Ми се има случено со насолзени очи, грутка во грло, болка во градите и само да отворам уста би липала најгласно, а луѓето (освен најблиските оние кои те сакаат и те ценат) на тоа гледаат од друга страна и онака не ти ја разбираат маката..... ама да плачам во јавност, не, само ќе проголтам и ќе се насмеам, иако гласот ми трепери.

А кога се работи за среќни настани неможам да плачам, едноставно сум среќна цел ден и окезена од едното до другото уво.

19. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Сум плачела во школо ехее на автобуска дека паднав трчајки по автобусот :D и мнооогу други места :)

20. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Сигурно имам плачено. Ми текнува само во амбуланта пред боцкање (вакцина) и во основно незнам точно кое одделение (од 1 до 4, бидејќи таа ни беше само тие 4 години) накај пат по дома со другарки кога професорката ме навреди пред целиот клас. Кога сум била помала и сум играла надвор, сум паѓала пред цело маало и сум плачела (ама сепак мала сум била). А сега (кога сум поголемка :wasntme: ) сигурно се случило ама не буквално плачење, туку солзи, една-две ми потекле пред повеќе луѓе.