Дали некогаш сте украле нешто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 7 август 2010.

1. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Како мала, она што го прават сите деца. Но, досега немам извршено ниедна кражба што би се сметала за кривично дело.

2. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Секојпат кога ке начекав како помала у некој двор кајсии , круши и било шо друго со другарките влегувавме и по цели кеси вадиме али ако не начекаа да не нема хахаах :)
    Сепак тоа не беше да украдеш од маркет нешо или така (не сум украла од така нешо и нема :shake: :shake: )

3. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Јас не се сеќавам да сум украла нешто, ама дечко ми скоро ми кажуваше една дешавка.
    Бил малечок, и од продавница украл една гума за џвакање, и по некое време се вратил целиот испаничен и и рекол на продавачката: Јас си признавам украдов гума за џвакање. :rofl:

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    на комшиите црешите,кајсиите и сливите сум им ги крадела ама од продавница никогаш

5. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Има 4 години од последната кражба :D Со мојот најдобар другар бевме за Охрид, кај едни пријатели што ги знаевме од Србија па да се видиме. И така се шетаме сами одпоручек и имаше едни тезги со накит, со секакви прстенчиња ама убавини! И велам ај да одам да купам некое.. А тој така чудно ме погледна и вика оди гледај ги привезоците и прашувај цени!! И јас таква :o Шо ти е бее ? И одам јас прашувам цени , а тој ми џапнал 4 прстенчиња. Ахх колку си ги сакам , мили ми се :DDD

6. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Еднаш и тоа пред 3 години (имам 12 години) со братучетка ми кога беше на спиење неколку дена кај мене.Дента си се шетаме ние низ населба и у еден двор гледаме едни цвеќиња за мерак.И онакви на прсти влегуваме и корнеме цвеќиња :lol: :rofl: Коа ни излезе бабата ние трчаме одма да не нема.После букети праевме од нив,со ластиче ги врзувавме (на ништо не личеа) и на улица ги продававме :lol: :rofl: И пази молим те,дури 1 букет продадовме :lol: и тоа беше од една жена што се сожали на нас :rofl: Коа ќе се сетам...

7. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.569
    Допаѓања:
    3.298
    Кога имав 5-6 годинки украдов една мастика од продавница. Кога излегов едвај од таа продавницата да не ме фатат, некако се осетив криво и одма ја фрлив мастиката. :D
    И така, самата моја совест ме научи повеќе да не земам нешто што не е мое. :wasntme: :D

8. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Не не Никогаш....

9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Пред некој месец (Велигден беше) бевме со татко ми и дедо ми на пазар за краставици, патлиџани, такви ствари.И поминуваме кај една тезга со јагода и јас пуста стрвна |( си земав една јагода така, без прашање. :tmi: После совест ме мачеше едно недела дена за една јагода. :!:

10. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    паа не сум крадела оние големи работи али сепак да појдеш кај некој во двоор како мала и да крадеш цреши, јаболка, сливи, јагоди, круши па што ли немаше хааха :D :D :D

11. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.471
    Никогаш никаде немам ништо украдено ;)

12. tinna123

tinna123 Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    Сливи и цреши аххахахаха секогаш ! А и грозје од кај комшиата на 2-3 пати

13. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Како мала да,ситнурии.А сега не :?:

14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
  15. SuNsHiNe989

SuNsHiNe989 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    201
    Зелени кајсии колку сакаш :D :D :D :D

16. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    So drugarite najcesto kradevme i toa po tugite dvorovi jabolkii..breskvi sesto i mastiki sekako :tmi:

17. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Да, дедо ми ке ни донесе чоколади од Германија, едни мои комшивки ке дојдат се ке изедат, а на одење ке и земат некој кармин на баба :@ :@

18. meow22

meow22 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    81
    На 7/8 години бевме во маркет со мајка ми и не сакаше да ми купи гумени бонбони и јас одлучив сама да си се послужам и откако си тргнавме, јас си ги извадив и си јадам, мајка ми се чуди, ја гледа сметката - ги нема... и :@ збесна... убава казна си добив за тоа :doh:

19. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    GN'R привезок за клуч. :tmi: Ама по грешка беше. Го разгледував и ми остана в раце. Тоа е, изгубена :fubar: Дури после ми текна дека го зедов, од ко заминав, па ми беше срам да се враќам. Или па не сакав да го вратам :?:

20. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ^Верувај,вредело. :)

Ништо не сум украла до сеа(добро тие сливите од дрво не се рачунаат,нели ? :D)