Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте украле нешто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 7 август 2010.

1. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Како мала, она што го прават сите деца. Но, досега немам извршено ниедна кражба што би се сметала за кривично дело.

2. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Секојпат кога ке начекав како помала у некој двор кајсии , круши и било шо друго со другарките влегувавме и по цели кеси вадиме али ако не начекаа да не нема хахаах :)
    Сепак тоа не беше да украдеш од маркет нешо или така (не сум украла од така нешо и нема :shake: :shake: )

3. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Јас не се сеќавам да сум украла нешто, ама дечко ми скоро ми кажуваше една дешавка.
    Бил малечок, и од продавница украл една гума за џвакање, и по некое време се вратил целиот испаничен и и рекол на продавачката: Јас си признавам украдов гума за џвакање. :rofl:

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    на комшиите црешите,кајсиите и сливите сум им ги крадела ама од продавница никогаш

5. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Има 4 години од последната кражба :D Со мојот најдобар другар бевме за Охрид, кај едни пријатели што ги знаевме од Србија па да се видиме. И така се шетаме сами одпоручек и имаше едни тезги со накит, со секакви прстенчиња ама убавини! И велам ај да одам да купам некое.. А тој така чудно ме погледна и вика оди гледај ги привезоците и прашувај цени!! И јас таква :o Шо ти е бее ? И одам јас прашувам цени , а тој ми џапнал 4 прстенчиња. Ахх колку си ги сакам , мили ми се :DDD

6. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Еднаш и тоа пред 3 години (имам 12 години) со братучетка ми кога беше на спиење неколку дена кај мене.Дента си се шетаме ние низ населба и у еден двор гледаме едни цвеќиња за мерак.И онакви на прсти влегуваме и корнеме цвеќиња :lol: :rofl: Коа ни излезе бабата ние трчаме одма да не нема.После букети праевме од нив,со ластиче ги врзувавме (на ништо не личеа) и на улица ги продававме :lol: :rofl: И пази молим те,дури 1 букет продадовме :lol: и тоа беше од една жена што се сожали на нас :rofl: Коа ќе се сетам...

7. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Кога имав 5-6 годинки украдов една мастика од продавница. Кога излегов едвај од таа продавницата да не ме фатат, некако се осетив криво и одма ја фрлив мастиката. :D
    И така, самата моја совест ме научи повеќе да не земам нешто што не е мое. :wasntme: :D

8. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Не не Никогаш....

9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Пред некој месец (Велигден беше) бевме со татко ми и дедо ми на пазар за краставици, патлиџани, такви ствари.И поминуваме кај една тезга со јагода и јас пуста стрвна |( си земав една јагода така, без прашање. :tmi: После совест ме мачеше едно недела дена за една јагода. :!:

10. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    паа не сум крадела оние големи работи али сепак да појдеш кај некој во двоор како мала и да крадеш цреши, јаболка, сливи, јагоди, круши па што ли немаше хааха :D :D :D

11. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Никогаш никаде немам ништо украдено ;)

12. tinna123

tinna123 Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    Сливи и цреши аххахахаха секогаш ! А и грозје од кај комшиата на 2-3 пати

13. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Како мала да,ситнурии.А сега не :?:

14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
  15. SuNsHiNe989

SuNsHiNe989 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    201
    Зелени кајсии колку сакаш :D :D :D :D

16. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    So drugarite najcesto kradevme i toa po tugite dvorovi jabolkii..breskvi sesto i mastiki sekako :tmi:

17. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Да, дедо ми ке ни донесе чоколади од Германија, едни мои комшивки ке дојдат се ке изедат, а на одење ке и земат некој кармин на баба :@ :@

18. meow22

meow22 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    80
    На 7/8 години бевме во маркет со мајка ми и не сакаше да ми купи гумени бонбони и јас одлучив сама да си се послужам и откако си тргнавме, јас си ги извадив и си јадам, мајка ми се чуди, ја гледа сметката - ги нема... и :@ збесна... убава казна си добив за тоа :doh:

19. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    GN'R привезок за клуч. :tmi: Ама по грешка беше. Го разгледував и ми остана в раце. Тоа е, изгубена :fubar: Дури после ми текна дека го зедов, од ко заминав, па ми беше срам да се враќам. Или па не сакав да го вратам :?:

20. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ^Верувај,вредело. :)

Ништо не сум украла до сеа(добро тие сливите од дрво не се рачунаат,нели ? :D)