Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте украле нешто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 7 август 2010.

1. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Никогаш.
    Само цреши и една лубеница ко помала.
    Прцле,не ни знаев дека крадам :lol:

2. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Не,ништо не сум украла.Ни овошје од комшиите. :)

3. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    156
    Не сум крадела, нема да крадам и никогаш нема да украдам. :)

4. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Да.Сум ги украла корпите за вештачко цвеќе од кај комшиите и после сум и се фалела на комшиката какви корпи за цвеќе имам :$ :rofl: :rofl: :D

На sweet-star и CoCoGiiiRL им се допаѓа ова.
  5. Caliopea

Caliopea Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    61
    Се сеќавам дека кога бев прво одделение му ги крадев моливите на тој што седеше до мене.Тоа беа времиња :$ :rofl: :rofl: :rofl:

На CoCoGiiiRL му/ѝ се допаѓа ова.
  6. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    Не. Одсекогаш бев совесна за такви работи и никогаш не се осмелувв иако како дека сум размислувала но сепак немам направено а овошки секогаш одеа другарките јас само чував како што напоменав никогаш не се осмелував. Хаха

7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.041
    Допаѓања:
    52.411
    Мх, јас не можам да се качам во автобус без да платам, а не да украдам нешто.
    Нема шанси, ќе ме убие грижа на совест.

8. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    249
    Не се сеќавам на такво нешто ни како мала, мене не ме бива за крадење не сум до толку храбра да можам да се осудам да украдам нешто макар и ситница да е ,ќе неможам навечер да заспијам од грижи на совест а и едноставно тоа го сметам за најпросто, најподло нешто :@
    Мразам крадци, мразам се што е поврзано со кражби, јас би сечела раце на тој што ќе се обиде да украде нешто вредно, мислам и на тие што провалуваат по домовите :@ :@ :@ проклетници

9. joanna90

joanna90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    31
    Како помали од дрвцата на комшиите, друго не :D

10. Moretti

Moretti Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    1.051
    Цреши и кајсии

11. CoCoGiiiRL

CoCoGiiiRL Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.193
    Не не крадам.. Но како деца од комшиите кајсии, а и во 2-ро 3-то одделение од наставничката креди. :rofl:

12. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    До сега единствено нешто што сум крадела е цреши :D
    Со другарките имаше едно место и секој ден полни раце и се сеќавам кога не фати тој човекот и почна да се дере и ние трчајќи па се дупки патот се ни испопаѓаа :D

13. jloves

jloves Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    219
    Па не од продавница,ама од кај комшиката да :D Кога бев помала често шеткав до кај неа и секогаш дома се враќав со "подарок" :rofl: И крадев кукли најчесто,а кога и ги украдов сите кукли и го земав домашниот телефон... :D

14. Soldier

Soldier Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    78
    Да.Од дома,2 пати.Несакав,ама навистина незнам што ми се случи во тие моменти,можеби и намерно го направив тоа и несакам никаков изговор да наоѓам,си признав.А од надвор,од луѓето,од продавници и сл никогаш.Дури кога одам во продавница страв ми е да не помислат дека нешто сакам да украдам.И кога на некој ке му снема нешто многу ми е криво и исто така се плашам да не помислат дека сум јас.Ете го имам тој страв откако им го сторив тоа на родителите.Но,од грешката си научив и навистина никогаш повеке.
    На моите им се извинив со сето срце навистина се покајав и им ги вратив парите.А сега ако ми се потребни пари ке одам кај баба ми,дедо ми,тетка ми,било кој од поблиските и ке побарам па ке вратам.
    Сватив дека моите родители жевеат за мене и за брат ми и дека со многу мака и труд ги заработуваат парите па од тогаш никогаш не сум се осмелила да земам без прашање и никогаш нема да се осмелам. :)

15. Winter222

Winter222 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    7
    Јаболки крадевме од кај една лоша баба,а исто така и во една продавница за мебел за украс имаше едни листови во бојја јас се заљубив во нив и си земав,но се задржавме подолгу и требаше цело време да ги кријам во раката. :sweat: :D

16. NewYorker

NewYorker Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    95
    Ние од маало кога ќе се зберевме ајде ќе правиме куќичка,па сме краделе даски,шајќи,фолии и друго не знам што од комшии и тоа навечер,за да не не приметат. :lol: А за јаболка,кајсии,цреши....Тука нема збор!На секој комшија му ги празневме дрвата!Детски години.... :D :)

17. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Гога бев помала се и сешто правевме и крадевме :D заден пат украдов во Охрид весник :) имаше многу гужва и јас викам ај од друго место ќе купам доручек и весникот у рака си тргнавме со семејството на плажа :clap:

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    хахах како мала да :D јаболка цреси и такви ствари по комси и слиЧно :D :D а кога пораснав им кажав за тие глупости и сите се смеаа :D :D :D

19. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    НЕ! :shake:

На TamkiLoves1D му/ѝ се допаѓа ова.
  20. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    1.835
    Хаха да како мала.
    Имам украдено режало, гума за бришење, тевтерче, тетратка. Дека многу по учењето бев тогаш. :tmi: :!:
    И еден чешел на тетка ми. Многу ми беше убав и си го чапнав. :$
    И тоа е се. :) Не се некои големи работи, ама никогаш нема да ги заборавам бидеќи криво ми беше и многу се каев. :!: