Дали некогаш сте украле нешто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 7 август 2010.

1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Некои овошки како помала имам ‘позајмувано, од соседите :lol:

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    И јас јаболчиња, и слични работи од кај комшиите, порано како помалечка..но тие знаеа за тоа, понекогаш и пред нив си кинев, па така да не го сметам за крадење.

3. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Ееее нема кој не украл мастика или овошје.Така да и јас спаѓам во овие маалски крадци :lol: Кога ќе се сетам порано кој ќе изгубеше на жмурка ќе крадеше нешто за победникот....ееее времиња...

4. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
    Цвеќиња и овошје, гуми, моливи, режала, 1,2,5 денари и така ситници :$ оправдание КОЈ СИ НАЈДЕ(читај:земе) НЕГОВО СИ Е! :lol:

5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461

:lol: :tmi: Освен ова имам крадено облеки за барбики. :tmi:

6. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Ааааа, па вие сте биле ситни крадци :lol: Ова јас вашево не го рачунам за крадење :D Да видите јас кога бев мала - одевме јас и моите неколку лета по ред во Грција, на исто место,во иста куќа таму...И, во близина на куќата имаше продавница за бела техника и апарати за домаќинство :D Една вечер, моите таму разгледуваа, знам дека сакаа да купат фрижидерче за по пат и додека они разгледуваа, јас успеав од продавницата да изнесам професионален фен за коса,спакуван во огромна кутија и внатре комплет со четки за фенирање(професионални)..Истиот чинеше преку 100 евра, се сеќавам...Тогаш во драхми плаќавме таму, ама во евра толку изнесуваше тоа :D И ги чекав моите во еден ќош на уличката отспротива..Кога ја видоа кутијата,дамла ги удри, ама не смеевме да го враќаме, зашто продавачот беше како горила еден масивен :D Се плашевме да не не истепааат, хаххааааааааа....А, истиот тој одмор, од најблиската колонијал продавничка, успеав да изнесам цел пакет со 8 флаши, минерална вода..Ееее и ова кога го видоа моите, ми рекоа дека демек ако фателе некој во Грција да краде, во полиција раката му ја сечеле, хахааааааа...Се исплашив и од тогаш не крадев таму...А, ова за цвеќиња,овошје,мастики - сум се утепувала од крадење како дете, тука во маало :rofl:

На sugarlips, AnaKlarc, tHeBeAuTyFoReVeR и 10 други им се допаѓа ова.
  7. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    :rock: :rock: :rock:

8. Unnaa

Unnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    40
    Хахахахахаха леле ме изнасмеа :D Алал да ти е како ти текнало да украдеш цел фризерски салон скоро :D
    Јас сум скромна, највеќе имам тефтер украдено и тоа заедно со другарка, не оперирав сама :D

На Angel-Wings и Teresa94 им се допаѓа ова.
  9. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    ^^^UNNA

Ама све се враќа во животот, хааааааааа :D Јас го украдов тоа, ама косата да ми ја видиш(афро, долга плус густа :D ), ниту еден фен не може да ми ја исправи, нит на фризер успеваат да ми ја исправат потполно косата, дури и по 3 саати фенирање :D Мајка ми стално ме зеза, вика ова ти е казна што го украде фенот како дете :rofl:

На sugarlips, Angel-Wings и stilas7 им се допаѓа ова.
  10. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    хаххааххаа леле беше пред три четри години и со другарките бевме у шопинг хаха и ја зимам едно фустанче и идам у гардероба да го пробам и како шо беше закачено на закачалка глееам две исти да ти биле закачени хаххаха и го пробувам ми се свига а немав доволно пари у мене и и викам на една другарка да дое и да види како ми стои фустанчето и онааа ееееее мн убаво таман и ја ок.незнам како ми текна да си го пикнам едното у ташна а другото си го вратив поштеноо и си излегов хахахахаха другарките коа видоа дека сум го земала им идеше да ме обесат :tmi: :$ :$ :$ :$ :$ :$

На Angel-Wings му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    :tmi:
    Продавницава тука во секој час ќе снемеше сокови од нас.
    Како помала сокови крадевме, кока-кола 2 литри :$ :D Деца.
    Еднаш дури и банани... :rofl: А еднаш и пиперки! :rofl: :rofl:

12. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Баш сега си работам , пишувам и несвесно им ги собрав запалките на девијкиве :) Абе ме угушија , нели има забрана за пушење ... ќе пропушам и јас :) Гледам се смеат и не капирам касно палам :lol:

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Ау партали ги правев продавниците како помала :tmi: Се крадев... Орбит, бонбончиња, гумени бонбончиња, чоколатца... И тоа се наредени околу појасот како фишеци. Додека не се наредев така цела не излегував од продавницата... Едно нешто да украдев и да си отидев немаше шанси - не бев задоволна со толку. :D
    И така цело едно лето тоа се случуваше (кога бев 3то или 4то не се сеќавам баш) се додека не не фатија и не кажаа на родителите :lol:
    Живи срамови :D Важно цело лето имавме што да грицкаме :tmi:

На sugarlips и Angel-Wings им се допаѓа ова.
  14. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.122
    Допаѓања:
    865
    Зар само јас немам ништо вакво крадено?? ;( јас како мала воопшто не си играв по улиците како другите и затоа немав ваква навика.Играв само со неколку девојчиња по дома со барбики,но никогаш не сум сакала да украдам нешто,секогаш се плашев да крадам :lol: Само еднаш во животот имам украдено и тоа ТОПЧЕ од ВЕРО од оние малечките што ги има во игротеките :$ :D

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А се важи поглед на убаво момче ? :$ :)

На connie, FortuneTeller.xD, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    од комшиите вишни, кајсии, цреши, сливи, ... што ли не!? :lol: сите деца ко ќе се соберевме дрвата остануваа без ниеден плод :D сите деца во дворовите имавме кајсии и цреши ама ајде де, мерак ни било од другите да пробаме, кога ќе ги оберевме тие, после нашите :D ...
    одамна кога се враќав од школо бев со 2-3 другарки и 2-3 другари видовме една многу убава цреша во еден двор .. кога си влеговме, дури и за дома си набравме да јадеме :D :rofl: деца .... :tmi:

17. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Во продавница, нешто ситнурии, што ми затребало а не сум имала пари да го купам!
    Иначе сум крадела и облека....хехе.....ама во овој случај не ради тоа што сум немала, чисто ради адреналин!..........сега не се ни замарам со тие работи, свртив нова страница.... ;)

18. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Прееска си лежам на кревет и се сетив една мала ламба-играчка. Таа како мала и ја украдов на една братучеда. Она мене сите сјајчиња и лабела ми ги украде па морав и јас да си "позајмам" нешто нејзино. :D

На Angel-Wings и thatsmysecret им се допаѓа ова.
  19. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Ливче од детска пошта на една другарка ... Како мала дојде девојчето кај мене да се мењаме со детска пошта :D и не сакаше да се смени со мене за едно ливче ( а мене многу ми се свиѓаше ливчето, беше од оние ретките ливчиња што скоро никој ги нема) и и го украдов :o :fubar: :tmi: :tmi:

На Angel-Wings му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Како мала да, по дворови, детски пошти, салфети кога собиравме, еднаш и куче ке крадевме од еден двор :D дечинаа
    Инаку само несвесно нешто да приберам што е мое, ретко се случува :)