Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте украле нешто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 7 август 2010.

1. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Лелее кога ќе се сетам :rofl: Порано т.е. како помала собирав албум со сликички од Ангели и сакав да се трампам со едно девојче бидејќи јас имав малку пополнето од албумот, а таа речиси цел и имаше многу дупли. Арно ама таа не сакаше да се трампа бидејќи ги имаше сите слики што ми беа дупли и јас ѝ украдов 4 сликички :$ :rofl: :rofl:

На Bitter-Sweet и Sunshine.Sunshine им се допаѓа ова.
  2. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    9.379
    Хахха па не освен едно моливче за на тест ми се искрши моето, ама го вратив. :$:$:$

3. Oneo

Oneo Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2014
    Пораки:
    2.774
    Допаѓања:
    17.583
    Како помала да. На сестра ми и брат ми им ги имам крадено чоколадата што беа за нив. Со другарки имаме крадено сливи, јаболка...:lol:
    Такви некој ситни кражби :rofl:

На Beautiful_girl.. му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    677
    Допаѓања:
    1.595
    Како помала бев на гости кај братучетка ми ,и и украдов играчка штрумф,само затоа што другарка ми имаше иста таква играчка штрумф,ама женско,и ваму си најдов машко и оп си ја земав (facepalm):D

На Lile_05 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. lealealea

lealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2013
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    265
    Pred mnogu godini se sluci imavme gosti od Avstralija i drugarkami me ucese kako da mu ukradam pari i jas pametnata mu vlegov vsoba na gostite i site pari sto mu bea vtasna mu gi zedov i si zaminav...po nekolku casa se vrakam doma i tatkomi me ceka pred vrata i mi veli Lea ti gi zede parite na gostite auuu mu velam parite ?? I ok veli ajde ke vidime i zema me kontrolira,gi najde vgaki so drugarkami neznaevme kaj da si skrieme (wtf) imam jadeno kotek toj den za cel zivot.
    Od togas pojke mi edna sliva nemam ukradeno :angel::devil:

На blackwave, Bitter-Sweet, ANGIE1 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Аliсe

Аliсe Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    6.979
    Да!:devil:
    Како мала украдов мастики и едно лабелце од маалска продавничка,само затоа што ќерката на сопственичката на продавницата беше симпатија на мојот симпатија!:devil:Така им се одмаздував.:D

7. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.043
    Да, како член од мангупско друштво за доказ дека имаш храброст да направиш такво нешто.
    До душа тоа беше само чоколадо од Краш, ништо вредно или крупно, а тоа ми беше прв и последен пат.
    Потоа имав ноќни мори како ме гони полиција и како сум завршила и у затвор за тоа украдено чоколадо.

На ShawtyGIRL, Bitter-Sweet и buba4e89 им се допаѓа ова.
  8. amaranth24

amaranth24 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2013
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    24
    Никогаш од дворови, од продавници немам крадено, дури и во маалската продавница сама ме оставаа внатре ништо немам ни допрено. А имав една другарка мислам дека кај стаса се партал правеше, па колку пати пари ми крадеше мене, кармини и што уште не.

Ама, пред да работам во овој кафич сега кај што сум, работев во друг месец до два. И требаше да зимам неделно плата ама газдите никако да ме исплатат, е така ли добро. Еден ден какоправам кафиња и ред др работи како ннаплаќам, парите во џеб, истиот ден му викам на газдата за плата и ми вика нема сега плата нема пари, прометот бил мал. Добро оставив малку колку да има промет, другиот ден пак исто. Пак мувикам ми требаат пари не идам тука за време да ми мине и ми се развикува ја кога ќе ти дадам тогаш, ако не ти дадам моја работа е тоа и мене ми пукна филмот и му реков ќе земам прометот и ќе си одам, не смееш ми вика. Така ли, добро. Завршување смената идат втора смена колегите оти прва смена еден одеше додека втора двајца и ми викаат нели предај ми смена и јас викам нема. Земање цел промет и ауф да ме нема. И газдата ми ѕвони после абе ајде врати се најубаво работеше највредна беше кога ќе имам ќе ти дадам плата... Ааа не.

И еве ако ова се смета за крадење, да сум украла, мајмун, сигурно нема јас него за без пари да му работам. А маста ми ја вадеа, јас чистев, јас средував, документите му ги средував се за без пари. Епа нема, ти мајмун, јас уште поголем.

На ShawtyGIRL и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  9. Beautiful_girl..

Beautiful_girl.. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2015
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    315
    Лелее ахахахха како мала, ништо големо само сливи,цреши,круши јагоди и овошје друго сум крадела со другарчињата ми текнува, правевме наполни џебовите и збриши, трчај со сета сила хахахах :lol: :rofl: :lol: :D
    Инаку друго не сум крадела, а и немам намера да крадам, а за вакви работи сеуште си имам мерак да си скинам по едно ако нема никој во дворот :mm:(facepalm):$:) (facepalm) :$

10. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Имам само еднаш капини од дворот на комшијата и ништо повеќе!
    Така ме научиле! :)

11. larrachi

larrachi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    923
    Сите сме краделе јаболка, јагоди, цреши од по дворови.. :rofl:
    Во 2-3 одделение со другарките украдивме нокти вештачки и ластичиња за коса од продавница во Вевчани и кога му кажав дома си се смеев им се фалев на моите, ама ми следуваше казна од 1 месец и моите не ми зборуваа точно 1 месец па уште еднаш не ми текна :clap::lol::whew:

12. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.540
    Никогаш ништо немам украдено, самата помисла на ова чуство и поим не би можела и знаела никогаш да го изведам.

Оној кој што ова го прави често и свесно му треба соодветна помош.

13. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.780
    Допаѓања:
    169.538
    Сливи. Премногу сливи. Зелени, мали сливи. Од многу различни дрва. :*:
    Сигурно и нешто друго. Не си дете ако скришно не чорниш нешто, барем еднаш. Дали моливче, дали гума од училиште што ти е многу уба или скришно крадиш од местото кај шо чува мама чоколадо (позната приказна).
    Значи во глобала сливи и чоколадо.

14. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.019
    Допаѓања:
    52.026
    Колку сум јас смотана, ај што нема да успеам да украдам туку и ќе ме фатат :D

Не сум украла, освен еднаш како мала кога заборавив да платам крем банана и после со недели имав грижа на совест.

На Ketchup и Kimberly11 им се допаѓа ова.
  15. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Никогаш.

16. The Saturdays

The Saturdays Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2015
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    1.888
    Шноли за косата лижалчиња и страни од списанија :$:$ ама тогаш бев многу мала

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  17. My_Vezilka

My_Vezilka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2015
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    170
    Како мала крадев кармини од сестрами :lol::$

18. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Еднaш кaј нa мaјкa ми другaркa вo кујнaтa видoв мaстики, aмa срaм ми беше дa пoбaрaм, пa дoдекa oни си седеa вo дневнa јaс се прoврткaв и сaм си земaв... и ме фaтијa нa делo. ×D :lol:

На Bitter-Sweet, Crna Dama, The Saturdays и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. The Saturdays

The Saturdays Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2015
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    1.888
    ne te biva za kradenje Ketchup :lol::lol::lol::lol:

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  20. VivienLeigh

VivienLeigh Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    10.091
    Да :worried:
    Како многу мала, на другарка и ги крадев моливите кога ќе се скаравме. :^)

На Alisa22 и Oscar Lady им се допаѓа ова.