Дали некогаш сте украле нешто?

Discussion in 'Општи дискусии' started by Unfaithful18, Aug 7, 2010.

1. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Лелее кога ќе се сетам :rofl: Порано т.е. како помала собирав албум со сликички од Ангели и сакав да се трампам со едно девојче бидејќи јас имав малку пополнето од албумот, а таа речиси цел и имаше многу дупли. Арно ама таа не сакаше да се трампа бидејќи ги имаше сите слики што ми беа дупли и јас ѝ украдов 4 сликички :$ :rofl: :rofl:

2. angelche16

angelche16 Популарен член

Хахха па не освен едно моливче за на тест ми се искрши моето, ама го вратив. :$:$:$

3. Oneo

Oneo Популарен член

Како помала да. На сестра ми и брат ми им ги имам крадено чоколадата што беа за нив. Со другарки имаме крадено сливи, јаболка...:lol:
    Такви некој ситни кражби :rofl:

Beautiful_girl.. likes this.
  4. Avenged

Avenged Популарен член

Како помала бев на гости кај братучетка ми ,и и украдов играчка штрумф,само затоа што другарка ми имаше иста таква играчка штрумф,ама женско,и ваму си најдов машко и оп си ја земав (facepalm):D

Lile_05 likes this.
  5. lealealea

lealealea Истакнат член

Pred mnogu godini se sluci imavme gosti od Avstralija i drugarkami me ucese kako da mu ukradam pari i jas pametnata mu vlegov vsoba na gostite i site pari sto mu bea vtasna mu gi zedov i si zaminav...po nekolku casa se vrakam doma i tatkomi me ceka pred vrata i mi veli Lea ti gi zede parite na gostite auuu mu velam parite ?? I ok veli ajde ke vidime i zema me kontrolira,gi najde vgaki so drugarkami neznaevme kaj da si skrieme (wtf) imam jadeno kotek toj den za cel zivot.
    Od togas pojke mi edna sliva nemam ukradeno :angel::devil:

6. Аliсe

Аliсe Популарен член

Да!:devil:
    Како мала украдов мастики и едно лабелце од маалска продавничка,само затоа што ќерката на сопственичката на продавницата беше симпатија на мојот симпатија!:devil:Така им се одмаздував.:D

7. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Да, како член од мангупско друштво за доказ дека имаш храброст да направиш такво нешто.
    До душа тоа беше само чоколадо од Краш, ништо вредно или крупно, а тоа ми беше прв и последен пат.
    Потоа имав ноќни мори како ме гони полиција и како сум завршила и у затвор за тоа украдено чоколадо.

ShawtyGIRL, Bitter-Sweet and buba4e89 like this.
  8. amaranth24

amaranth24 Истакнат член

Никогаш од дворови, од продавници немам крадено, дури и во маалската продавница сама ме оставаа внатре ништо немам ни допрено. А имав една другарка мислам дека кај стаса се партал правеше, па колку пати пари ми крадеше мене, кармини и што уште не.

Ама, пред да работам во овој кафич сега кај што сум, работев во друг месец до два. И требаше да зимам неделно плата ама газдите никако да ме исплатат, е така ли добро. Еден ден какоправам кафиња и ред др работи како ннаплаќам, парите во џеб, истиот ден му викам на газдата за плата и ми вика нема сега плата нема пари, прометот бил мал. Добро оставив малку колку да има промет, другиот ден пак исто. Пак мувикам ми требаат пари не идам тука за време да ми мине и ми се развикува ја кога ќе ти дадам тогаш, ако не ти дадам моја работа е тоа и мене ми пукна филмот и му реков ќе земам прометот и ќе си одам, не смееш ми вика. Така ли, добро. Завршување смената идат втора смена колегите оти прва смена еден одеше додека втора двајца и ми викаат нели предај ми смена и јас викам нема. Земање цел промет и ауф да ме нема. И газдата ми ѕвони после абе ајде врати се најубаво работеше највредна беше кога ќе имам ќе ти дадам плата... Ааа не.

И еве ако ова се смета за крадење, да сум украла, мајмун, сигурно нема јас него за без пари да му работам. А маста ми ја вадеа, јас чистев, јас средував, документите му ги средував се за без пари. Епа нема, ти мајмун, јас уште поголем.

ShawtyGIRL and Bitter-Sweet like this.
  9. Beautiful_girl..

Beautiful_girl.. Истакнат член

Лелее ахахахха како мала, ништо големо само сливи,цреши,круши јагоди и овошје друго сум крадела со другарчињата ми текнува, правевме наполни џебовите и збриши, трчај со сета сила хахахах :lol: :rofl: :lol: :D
    Инаку друго не сум крадела, а и немам намера да крадам, а за вакви работи сеуште си имам мерак да си скинам по едно ако нема никој во дворот :mm:(facepalm):$:) (facepalm) :$

10. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Имам само еднаш капини од дворот на комшијата и ништо повеќе!
    Така ме научиле! :)

11. larrachi

larrachi Истакнат член

Сите сме краделе јаболка, јагоди, цреши од по дворови.. :rofl:
    Во 2-3 одделение со другарките украдивме нокти вештачки и ластичиња за коса од продавница во Вевчани и кога му кажав дома си се смеев им се фалев на моите, ама ми следуваше казна од 1 месец и моите не ми зборуваа точно 1 месец па уште еднаш не ми текна :clap::lol::whew:

12. vitamina

vitamina Форумски идол

Никогаш ништо немам украдено, самата помисла на ова чуство и поим не би можела и знаела никогаш да го изведам.

Оној кој што ова го прави често и свесно му треба соодветна помош.

13. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Сливи. Премногу сливи. Зелени, мали сливи. Од многу различни дрва. :*:
    Сигурно и нешто друго. Не си дете ако скришно не чорниш нешто, барем еднаш. Дали моливче, дали гума од училиште што ти е многу уба или скришно крадиш од местото кај шо чува мама чоколадо (позната приказна).
    Значи во глобала сливи и чоколадо.

14. crimson

crimson Форумски идол

Колку сум јас смотана, ај што нема да успеам да украдам туку и ќе ме фатат :D

Не сум украла, освен еднаш како мала кога заборавив да платам крем банана и после со недели имав грижа на совест.

Ketchup and Kimberly11 like this.
  15. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Никогаш.

16. The Saturdays

The Saturdays Популарен член

Шноли за косата лижалчиња и страни од списанија :$:$ ама тогаш бев многу мала

Bitter-Sweet likes this.
  17. My_Vezilka

My_Vezilka Истакнат член

Како мала крадев кармини од сестрами :lol::$

18. Ketchup

Ketchup

Еднaш кaј нa мaјкa ми другaркa вo кујнaтa видoв мaстики, aмa срaм ми беше дa пoбaрaм, пa дoдекa oни си седеa вo дневнa јaс се прoврткaв и сaм си земaв... и ме фaтијa нa делo. ×D :lol:

19. The Saturdays

The Saturdays Популарен член

ne te biva za kradenje Ketchup :lol::lol::lol::lol:

Ketchup likes this.
  20. VivienLeigh

VivienLeigh Популарен член

Да :worried:
    Како многу мала, на другарка и ги крадев моливите кога ќе се скаравме. :^)

Alisa22 and Oscar Lady like this.