Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте украле нешто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 7 август 2010.

1. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    Да, како мали се збиравме од малата децата и беравме цреши,сливи ,калинки :)

2. maca78

maca78 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    78
    леле никому не му имам кажано за моето крадење :tmi: :tmi: :tmi: и сега ми е срам невиден....
    мала си бев некаде можда 3 одделение и една другарка ни раскажвеше дека си крадела и не подучуваше како да сме праеле.и ај ке пробам ијас.и во продавничката кај нас си се научив и си земав блок чоколатче од најмалите..арно ама ме фати продавачот и ме кажа на моите..еден кјотек си добив убав и од тогаш не ми имат текнато да крадам...и да заборам нешто ке се вратам и ке го платам ама кјотекот ме вразуми :D :D :D

3. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    91
    Освен крадењето на цреши,вишни,јаболчиња ,имам украдено и една алка и едно прстенче уште како мала од пазар и искрено многу се страмам и се каам за тоа што го направив :$ :$

4. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Како мала на едвај 2 години сум украла некој огромен компир од продавницата под нас, ама ме виделе и продавачот и мама како брзам накај влез со него и ми се изнасмеале здраво пошто сум била како пингвин со толкав компир во мало раче. И ден-денес ме зезаат за тоа. :$
    За друго „посериозно“...на некои 6-7 години си земав играчка Пинк Пантер од кај кумата, од оние мали, гумени од киндер јајце. Кога ке ми текне колку убави играчки има жената а јас за тоа сум се фатила, си се ругам самата себе. :D
    И толку од мојата лоповска кариера.

На Angel-Wings му/ѝ се допаѓа ова.
  5. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    епа порано многу пат се дешаваше да одиме на крадење: цреши, јаболка, сливи, праски, ченка (за печење)....а некогаш ни се случило и на крај да си правиме муабет со домаќинот кој го крадиме...хахахах
    еднаш на една другарка и ја украдоф една книга „Проклета авлија“ од Иво Андрич (и следниот ден видоф дека ја имам и дома, ама не и ја вратиф...:$) ... но најинтересно беше пред 2 години си одефме од нашколо со една другарка во најголемите дождој и немафме чадор и поминувафме од кај една книжарницаи видофме надвор чадори, грабнафме еден се скирвме во едно сокаче и од тука си го пуштивме чадорот и ко ништо да не било си продолживме... (и ден ден се смееам на овие глупости....)

На LittlePinky, Angel-Wings и aaleksaandraa им се допаѓа ова.
  6. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Кога си одиме од училиште цело друштво се качуваме на една цреша и си јадеме (кога е време за цреши само.. :D ). И порано кога се беревме во маало се шетавме и што ќе најдеме тоа.
    А освен овошје, друго немам ни помислено да украдам. Таква личност сум, ако направам нешто лошо може и со години да ме јаде совеста.

7. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.826
    Допаѓања:
    23.628
    Кога бев мала имам крадено мастики од продавница :$ ама сега нема шанси :x и сличиња од Касандра од на пазар :lol: ќе се соберевме со другарки и дури плаќаше едната другата крадеше |( (организиран криминал) леле кога ќе ми текни сега се смеам :lol: Лудила (имав 6-7 години тогаш)

На Angel-Wings му/ѝ се допаѓа ова.
  8. feminamk

feminamk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    20
    Kако мала сум му ги украла..земала дукументите на тетин ми од џеб..и сум ги ставила кај барбиките во куќа..
    и знам еднаш коа се враќав од забавиште си се послужив со јаболки..беа на тезга такви цели црвени...продавачот ми се дереше а јас паметна ја викав мама да го кара ;) и на крај јас си го добив и од тогаш ми нема текнато да зеам нешто туѓо..:D

9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Да сликички за во албум, и едно сувенирче :) ова кога имав 5 години

10. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    јас само од дрвата на комшиите имам крадено, друго ништо и не ни сакам :)

11. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Јас имам мастики украдено :$

12. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Никогаш. Како мала помислував да украдам лижавче или мастика ама никогаш не украдов. Мислев дека тоа е најлошото нешто на светот..

13. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Еееех хаха малку ли ја искрививме мрежата кај соседите берејќи од се по нешто..до душе по продавници не сум крадела ништо ама знам на другарка ми и земав една ташничка ја беше фрлила надвор до кантата и мене ми се допаднаа ии ај у џеб :D

14. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    И јас исто, но на 9-10 години :lol:
    со еден другар грабнавме чунга-лунга :rofl:

15. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Охо, за сливи, кајсии (и сега си берам пред од пред зграда кајсијата), цреши и други овошки да не праиме муабет, лопов прва класа јас, ама тоа не се важи де :wasntme: .
    Сега за овие поозбилниве работи :D :
    Да кажам прво, од продавница никогаш не сум украла.
    Туку во 3то одделение, со една другарка се фативме за бизнис:
    Деа учевме целодневна сите школски работи ни стоеја во школо, во фиоки, и ние прво на едно девојче еден споменар многу убав, и го криев дома, ама ме мачеше совест цело време, после на истото девојче тетратка многу убава (и уште ја имам дома :D ), и едно парфемче носеше во школо и многу убаво и беше и ги криевме под една елка во школо :rofl: , и на едно друго девојче лепак, ама многу убаво паковање имаше, како јогурт и со сликици, тој го криевме кај другарка ми во влез :rofl: .
    После не открија и јас едни плачки, ме натераа, не сум крива, бруки :tmi: .
    Еднаш па ми текна Развигор ли, Другарче ни делеа и мене девојчето што седеше со мене во клупа ми го земала погрешка и една друга другарка зема од друго дете и ми го даде мене, ама во понеделникот ми го вратија моето и јас го вратив краденото :!: .
    И за крај некое гумиче, моливче, пенкалце случајно ако го заборавам кај мене и не знам на кој е да го задржам, ако знам на кој е поштено си го враќам :!: .

16. simon4etooo

simon4etooo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    186
    Како помала само овошје од кај комшиите. А од продавница или другари НИКОГАШ немам ништо украдено. Исто и јас ако заборавам некое пенкало кај мене и знам чиво е го враќам. :!: :)

17. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.283
    Допаѓања:
    8.591
    Погледи. Многу.

18. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    Цреши и смокви. :D
    Ама никогаш немам крадено од продавница.

19. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Да. И го украдов на една дечко и. Па шо не го врзала,она е крива... 8) :rofl:

Он топик. Колку што ме држи памтењево,не. Moже некој молив од тој шо седел до мене,или пенкало.. А вака нешто друго тешко преносливо,освен телевизорот од комшијата,друго не ми текнува. :D Мала шала. I`m a good girl and we don`t do that. :angel:

^_^ :D

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.566
    Несакајќи гумени бонбончиња.Беа слепени едно за друго и јас две сум земала...еее ама ми беше тешко цел ден,едвај чекав моите да си дојдат,да одат да и кажат на продавачката и пари да и дадат. :D
    А иначе она крадење на зелено овошје од дворови на комшии,па да.Прва лекција дека кармата е кучка,фаќање дијареа од зелени кајсии...ах!