Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте украле нешто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 7 август 2010.

1. al4e

al4e Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    11
    Јас украдв од дедо мраз. Значи бевме 1 одд и во школо дојде дедо мраз да ни подели по едно бомбонче, ама јас си земав две. И после тоа грижи на совест бидејки сум зела две, едното го фрлив.
    Инаку неколку пати имам крадено цреши ама некако не ми правеле мерак тие крадените (чудно нели :^) )

2. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Во прва заедно со една другарка му го украдовме тестот по историја на едно дете
    Цел викенд ние учевме, тој си шеташе, кога дојде тестот тој си дремеше ние пишувавме.
    И на крај тој доби петка - ние четворки.
    На одморот онака шпионски му го зедов од клупата. Имаше напишано две реченици на крст и тоа повеќе грешни одколку точни (со прераскажување и објаснување беше тестот) и со трчање кај другарка ми, ќе се степавме која да го земи дома прва, иако беше за џабе(барем кај мене)

3. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    да имам крадено со другарки во средно школо....најчесто некои женски работи што ни требаат...сјајчиња за уста,шминкички и такви ствари.....мило ми е што престана од тогаш и што сите поминавме неказнето

4. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    никогаш ништо, ама мене ми имаат украдено и е многу лошо чувство (се работеше за мој близок) и не знаев како да изреагирам, а да не ја направам големата.

5. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Кога бев мала од едни комшии украдов едно мало перниче за кукли , многу ми се свиѓаше. И после дома мајка ми ми викаше ќе те земе полиција сега и такви глупости и јас многу се исплашив сакав да одам и да им го вратам ама го фрлив . :rofl:

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ништо посебно, освен цреши, сливи, лешници и такви овоштија.... :D

7. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    109
    Цреши,праски,кајсии,сливи од комшиите :)

8. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Еднаш од една комшика кога на терасата и ја видов барбиката и ја украдов. Ја однесов дома отидов во вецето и го тргнав шеширот и ја скратив косата чисто кратка и потоа пак ја вратив на терасата на терасата (од кај и што ја земав) ама без шешир, затоа што го оставив на мојата барбика. :lol: Сега кога ми текне си се смеам самата. :D Ама што да правиш детски мозок :tmi: А шеширот сеуште стои на мојата барбика :x

А во 8одд во кабинетот на нашата класна јас и уште неколку другарки правевме портфолио а наредниот ден правевме тест од класната (по македонски) и бидејќи незиниот кабинет се заклучува и никој ништо не фаќа тестовите ги имаше ставено под катедрата.И што ќе направиме ние? :?: Украдовме еден тес ит двајца отидоа и го фотокопираа и потоа пак го вративме на истото место. :tmi: Тестот беше за крај година и сите ние што бевме во кабинетот тој ден, добивме високи оцени :D

На Angel-Wings му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Hell0.kitty

Hell0.kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    40
    Како мала мислам 3 одд бев со другарка ми крадевме гуми и моливи од соучениците и си ги делевме по пола :D :rofl: :D ....... една гумичка уште чувам :$

10. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Освен цреши, сливи, јаготки, јаболка и круши, друго не :angel:
    Од комшиите се послатки де :)

11. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Бев 4та година средно и беше Сабота се сеќавам и нормално, ден за излегување со другарките бев договорена , требаше прво на кафе па после во Колосеум да идеме. И се спремив јас се комплетно, и така јас идам накај дневната соба да побарам пари од моите и кога гледам ги нема! Заборавив дека отидоа на вечера кај кумот. И ме фати паника малце ама ми текна. Баба ми живее на 200 метра од нас и отидов кај неа. Наводно да ја посетам пред излегување. И нормално женава ко секоја останата баба гладна си па гладна си кај ќе идеш така, чекај да ти спремам нешто, а јас полна само што јадев хамбургер 2 саата претходно. И отиде она во кујната и јас тука искористив шанса и и земав 500 денари од новчаникот. Знам кај и стои :lol: 15 години го нема сменето местото. Ми напраи 2 јајца, изедно 1 со сила и си отидов одма. За парите не примети пошто никогаш ништо не спомна дека и фалеле.

Иста така еднаш како мала украдов смоки од продавница, бев пресреќна :D

деца... :D 8)

12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Да.И се многу срамам за тоа :worried:hock: но не се каам.
    го украдов мојот маж

Ко мали бевме собрани поеќе другарки. Тогаш не ни даваа пари за шминки и ние луди што ќе направиме (под диригенција на една што беше постара од нас), се собираме на тезга и го напаѓаме човекот со прашања, колку чини ова, колку она. А нашето сценарио претходно беше испланирано :lol:
    И така која што можела да грабне, кога молив за очи, која лак,која пудра, а бе резили за 30-50 ден.
    Битно се собравме потоа и секоја гордо си покажа што си купила без пари :x

Извини чичко тезгаџија :$

13. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Како мала моливи и гумички на другарките па нивните беа поубави не сум јас крива што и мене не ми купиле такви!

14. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Да,еднаш :tmi: Во 4то одделение украдов од една книжара од тие печатите за рака што беа ако се сеќавате.20 денари беше ама немав ни толку во мене а многу ми се допаѓаше и си го зедов :D Ама после цела вечер не спиев имав грижа на совеста и другиот ден отидов го вратив без да забележат :D Комедии

15. PeachGirl

PeachGirl Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    820
    Допаѓања:
    2.073
    Море, алал да ти е....Тие нас името ќе ни го крадат... ;)

16. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.566
    Ништо посебно овошки од дрва по дворови ми се случува по грешка да соберам нечив упаљач

17. Martinez

Martinez Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    17
    Никогаш ништо. :)

18. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    Да ама сега се каам.
    Одамна беше бевме мали и не размислувавме и со другарки неколку пати украдовме моливи, пенкала и слични работи од соученици.
    До ден денес, кога ќе ми текне на тоа имам грижа на совест.

19. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    ова беше кога имав 5 години...имаше другарка ми едно шишенце за кукли внатре со една бела течност како млеко ...толку ми беше убаво што морав да го имам и еден ден кога појдовме со мајка ми на гости и го украдов :rofl:
    и сеуште стои кај мене...сестрами си игра со него, бидејќи е помала :D

а за овошјата на комшиите, да не зборуваме.. :lol:

20. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Денес. Еве, баш пред некој саат мислам. :?:
    Отидов до вц, и гледам... четка за пудра. Кој би го оставил таму, жити се?! :fubar:
    Како се заборава тоа? :^)
    И сега, ја гледам... осамена, безпомошна, моли за нов сопственик кој ќе ја чува и сака, и редовно ќе ја чисти. :!: Чекав да не се доаѓа некој да ја земе, ама њет...
    Ја зедов, проверив дали е добра... добра ми се чинеше, и ја зедов. Грижа на совест-нула! :|
    Само да не си го земам со себе на факс. :D Да не се посрамотам пред некого. :D