Никој не знае,а и нема потреба.Ова си е моја лична работа.Ако дознае некој,ќе треба да се пазам што пишувам,а тоа веќе нема да биде искрено.
Никој.Само јас си знам и ник и пасворд,затоа и ми е направен акаунтов,за да си кажам што сакам,без никој да е знае која сум и што сум.Приватност молам
Дека го користам форумов знае само сестра ми на претходниот акаунт ми го знаеше никот ама на овој не ! Сметам дека никој не треба ни да го дознае ова е моја приватност кажувам се што мислам, се што чувствувам ни нема ни да биде некој голем проблем и да ми го дознаат никот бидејки немам споделувано од овој акаунт многу "опасни" мислења
Па не,а и сметам дека никој не треба да знае за овој мој профил на фемина сепак приватна работа си е тоа.
Никој.Само јас си знам и ник и пасворд,затоа и ми е направен акаунтов,за да си кажам што сакам,без никој да е знае која сум и што сум.
Знае сестра ми и другарките дека сум зачленета и дека постојано кисна на форумот,а никот не ми го знаат и не планирам да и го кажам
Никој не знае дека сум на форумов од моите пријатели, нема ни да дознае. Немам намера некому да кажувам, вака ми е најдобро. Сепак, ова е приватност, анонимност, така и ќе остане.
Само братучедка ми и тоа онака случајно беше на гости па не криев дека имам профил зошто и таа има, на други не кажувам никако
Никој не знае и никој не мора да знае... Поубаво ми е кога некои нешта се анонимни, затоа што можеби тука ќе сакам да побарам совет за нешто за кое што не би сакала никој да знае.