Знае најдобрат другарка, немав намера да и кажам но ете дојде додека седев на форумот и си викам ајде нема потреба да кријам.
Па кога се зачленив не знаеа,но многу и зборував за форумот и се зачленија и тие и сега скоро сите сме на форумот.Не сакам никој друг да дознае,а и да дознае многу ми е гајле.
Нема потреба никој да знае. Тука сум малку поопуштена, онака, без влакна на јазикот. Да знае некој за мојов профил тука и да ми ги разгледа мислењата, ќе има поинакво мислење за мене. Spoiler Обично ме знаат како фина и тивка а јас сум гласна, ги кажувам своите мислења(без да размислам дали некој ќе повредам, не сакам така, но, неможам некого да тешам, ќе му кажам што мислам најискрено и најотворено),опуштена сум... И така, бидете ми поздравени.
Една другарка ми го знае никот, и јас нејзиниот го знам. Неколкумина други знаат дека сум зачленета, но никот не им го кажувам.
Незнае ниедна другарка ниту пак сакам да знае. Тука пишувам за работи кои несакам да ги знаат непотребни луѓе. Само дечко ми знае дека сум зачленета.
Мм знае ама исто како да незнае Има омраза кон Фемина, незнам зашто, знае и една другарка дека имам профил ама таа не се уклучува веќе.
Никој од другарките и од роднините не знае дека сум зачленета,ниту пак планирам да им соопштам,ќе ме шпиунираат после хаха.