Исто и јас и најтажно од се е што тоа тогаш не го сметав за силување имав 17,18 години мислев дека така треба, дека тоа е дел од една врска. Ден денес имам проблем со интимноста али работам на себе. Многу мие жал што си поминала и ти низ тоа
На сила ме нема бакнато никој, само еднаш ме гушкаше еден иако неколу пати му ја тргав раката од мене и иако го одбегнува продолжуваше, ама се ми изгледаше како некој флерт.
da i bese bljak fujjjjjjjjjjjjj ne sakav sama na sila mi go pikna jazikot da mi cestital rodenden,od togas go izbegnuvam odvratno nesto lele
Да,за жал.Не е удобно а и повеќе од тоа проба ,допир по тело .Неможев да мрднам и испадна дека му го возвратив бакнежот.Имало и други работи како тинејџерка, пробувале да ме смуват но не сум допуштила освен овој што ме бакна без дозвола ,типот сакаше да сме заедно ,сакаше врска и брак а наводно беше прифатил и да сме само пријатели ама не испадна тоа,не ме испочитува.Можеше да го треснам шамар ,но викам ајде ќе му врати кармата
Исто како на мене што ми се случи. Тогаш бев средно. Видов дека се обидува да ме бакне и почнав да се тргам. Овој пак. Јас пак бегам. Кога гледаш дека некој бега, фино лепо повлечи се. Третиот пат не можев да избегам. Си мислев да го удрам, ама имаше многу народ во парк. Тој ден беше 1. Мај. А и заради таква гнида не сакав да си имам проблеми. Па ме праша како ти се допаѓа. Му викам Никако. Па почна да ми објаснува што ќе ми правел ако му станам девојка. Викнав по другарка ми и си отидовме.
Да,па глупи ли се ,не е не .Јас овој го запознав преку пријателка,и во колата негова седевме кога ме бакна , искористи ситуација ,ама се заљубил во мене и ниту ме слушаше што сакам ,си направи цел живот,да сме се земале ,да сме имале фамилија .Сфатив дека нема да се разберам со него и блокирав.
Јас го кажав на еден познаник кој во тоа време работеше во полиција, а на него му беше комшија. Немаше да го кажам доколку не ми се јавеше на телефон.
Во средно имавме една другарка што кога се поздравуваше ги бацуваше луѓето во уста. И со мене така, а мене ми беше неубо така да се поздравувам и кога ќе ја видев фаќав кривини само за да не се поздравам
Не,избегавам да се бакнувам и прегрнувам со луѓе,практикувам само да ги поздравам и да ги прашам како се.Многу се нервирам кога ќе скокне некој да те бакнува на таквите обично им викам болна сум,да не ви го пренесам и вас вирусот да стоиме на растојание.Фала му на Бога до сега нема некој кој на сила ме бакнал, имало обиди ама биле неуспешни за моја среќа.