Правилно си постапила ,а најлошо кај мене беше што типот беше во положба да користи ситуација според мене дали и имал девојка па се израдува и не ме форсираше делуваше како нормален бакнеж пошто не дадов отпор тој ме повлече накај него,јас пробав да се тргнам настрана но тој ме фати со рацете за да ме бакне го мразам тој момент и кога се обиде да ме допре преку блуза за града,само разговарав уште малку ,и отидов дома, утредента почна пак да навалува да ме убедува ,се згрозив бидејќи му реков не ,не сакам и кога бевме насамо и кога пишевме ми кажа само другите машки ли имаат полов орган да не се изразам вулгарно ,значи тоа беше психичко малтретирање и не прифаќање на моето не, значи одење свесно против туѓата волја.Имаше уште еден бакнеж тој состанокот со мене го сфатил како дејт и почна и друго да ми зборува не сум си го сакала животот и што ли не бидејќи таа што не запозна беше негова пријателка и ги вртеше против мене сите .Мој совет за девојките а и момчињата,немојте да дозволите некој да го пречекори прагот на вашата толеранција ,бидете ако треба груби и држете се на дистанца од луѓето.
Па, јас отпосле дознав за нив. Не се сеќавам дали и кажав секако после дозна веројатно зашто сум и кажала, оддамна беше. Имаше и наредни средби. И онака не сака ни една од нас двете...
Стока, не се свесни дека оставаат психички траги на нечија душа таквите мажи.Другарството е најважно,а тој добро што се тргнал од вашите животи
Да, од тинејџерка па до ден денес. Ако си културен и фин мислат дека можат се што сакаат, додека не ми пукне филм.