Јас не би ти ја препорачала оваа книга. Пошо е еден вид самопомагачко романче. Се работи за еден богат адвокат, кој оставил се за да си го пронајде духовниот мир. И ни раскажува за тоа... Ако мислеш дека ќе ти се допадне, прочитај ја..
Чик литература, ако сакаш таков вид на литератува слободно читај, значи книгава е полна фантазија, ама супер е за тепање време
Руска зима-Дафне Калотеј. Ја имате ли прочитано,ви се допаѓа ли?Јас ќе почнам да ја читам оваа вечер.
Интересна е Мина, обавезно да ја прочиташ. Вистинска животна приказна е, главниот лик Џоана, всушност живее во Британија и решава да и ја раксаже својата животна приказна на Џин Сасон. Приказната се одвива во Ирак за време на владеењето на Садам Хусеин. трогателна е, јас си пуштив и некоја солза.
Вистинска приказна, интересна е вреди да се прочита. Spoiler Станува збор за пресвртот во љубовта, за тешкиот живот на курдите, за војната
Книга со кратки раскази во неа. Сите имаат љубовна содржина, но некои на крај завршуваат трагично, некои среќно.. Спред мене, ништо посебно..
јас лично ја немам читано но неколку особи ми ја имаат препорачано па сигурно е убава.Ајде процитај ја па кажи ми дали да ја читам и јас