Дали некој ја има читано Големи мали лаги-Лиен Мориарти?Од него ја иам читано Тајната на сопругот и доста интересна ми беше,па некој ако ја има читано оваа,нека каже заклучок.
Супер книга, мене ми се допадна многу повеќе од Тајната на сопругот. Обавезно да ја прочиташ. Е сега, не знам каков е преводот, јас ја читав на англиски, ама гледам дека е издание на Сакам книги, а тие мислам дека имаат добри преводи. Инаку Лиен е жена
Од телефон сум и не запазив што пишав,самиот наслов на книгата тајната на СОПРУГОТ кажува,ама тоа е од невнимателност. Фала ти инаку )
Ako si po angliskiot mozes da ja slusas kako audiobook na you toub. Jas ja imav pred mene knigata i ja slusav, odlicno bese. Posebno zenata sto ja citase perfektno ja vrsi svojata rabota. Ako ti treba link slobodno napisi.
Дали се преведени на македонски The lost symbol и Inferno од Ден Браун? Или ако не барем првата? Сакам да завршам со Роберт Ленгдон series од Ден Браун пред да читам нешто друго од него.
Двојната Лота? Хаха, не знам од каде ми текна сега на неа, ама да ве потсетам и вас ако ја имате читано Интересна беше во секој случај.
Na you toub napisi: big little lies audiobook by liane moriarty part 1 oULHvFdvYb4 big little lies audiobook by liane moriarty part 2 byMvRMtcx E vkupno se dva dela , otplirika po 8 saata. Uzivaj Ako nesto drugo ti treba kazi.
Мене книгава ме воодушеви. Дефинитивно меѓу топ 10 што ги имам прочитано. Историска, со приказна за забранета љубов (меѓу другите теми кои се провлекуваат). На моменти тажна, на моменти среќна, дефинитивно вреди да се прочита
Дали некој ја читал Сенки од минатото - Лусинда Рајли да каже накратко за што се работи? Гледам ја утепаа од рекламирање, ама не знам како е на англиски, а авторката нема издадено нова книга годинава, има една The storm sister, на 5ти ноември треба да излезе.
Реин книгата оригинално се вика The light behind the window. Ја немам читано, ама ги следам Матица, па и мене ми се најде на список Ако ја прочитал некој на англиски, нека остави мислење.
Има некакво недоразбирање. Според описот книгата е The Lavеnder Garden https://www.goodreads.com/book/show/16130405-the-lavender-garden, изгледа насловот е сменет во некое издание. Јас ја прочитав сега пред некое време и солидна е книгата, иако Полноќната Роза е многу подобра. http://forum.femina.mk/threads/Последна-прочитана-книга-и-кратка-критика.852/page-109#post-2491030 Еве ми го мислењето. Едит, во Британија била издадена под наслов The Light behind the window.
Jas ja procitav . Odlicna e, vi ja preporacuvam. Ako nekoj ja ima The light behind the window vo PDF neka ja postira. Blagodaram