ги има некој прочитано “Жива меѓу мртвите“ и “Рингишпил“? дали е излезена “Жива меѓу мртвите“ во продажба? ако е излезена каде ја има и која цена е? а “Рингишпил“ каде можам да ја најдам НО НА МАКЕДНОСКИ ЈАЗИК (во Топер ја има, ама на српски е) и која цена е? Фала ви однапред
Рингишпил ја имам прочитано, прекрасна книга е вреди да се прочита. Една од омилените книги ми е нема да се покаеш кога ќе ја прочиташ Ја има на купи книга 449 денари е.
http://kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=71590&banner Тука ја имаш '' Жива меѓу мртвите '', 420 денари.
Женски, ја има ли некоја читано Девојката што си играше со оган? Не читам големи книги, а оваа има 600 страни, па дали вреди да се прочита?
Кечо, јас ја прочитав, всушност сите три книги од трилогијава Милениум. Вреди да одвоиш време, нема да зажалиш. За сите три дела всушност, а сите се по околу 600 страни
Има ли нешто што во вториов дел не би го разбрал без да го имам прочитано првиот? Бидејќи дома само вториов дел го имам.
Мислам дека нема, бидејќи колку што се сеќавам имаше кратки описи на некој или нешто од првиот дел, ама сепак обиди се некако да го пронајдеш и да почнеш од првиот дел. Така целосно ќе ја доловиш приказната.
@Val-Dim zeno idi spi, neli si utre na rabota? Ako veke imas tolku vreme pojdi do temata posleden gledan fil. Midnight in Paris Poglednigo, epten ti go preporacuvam zatoa sto znam deka citas mnogu knigi i go znaes Ernest Hamming, Zelda i Scoot i kompanija.
Вреди да се прочита. Крадачка на книги е една од моите омилени книги. Толку трогателна, едноставно ќе се соживуваш со ликовите.
Ja dobiv na podarok pred dve godini..konecno ja procitav pred nekolku meseci. Ne mi se dopadna voopsto :/