Дали нешто не ви се допаѓа на форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од solnakiselina, 11 октомври 2013.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.552
    Да не бидам погрешно разбрана, не ми смета мене тоа што атеисти се модератори, ми смета што кога некој пишува против православие тогаш тоа е во ред, форум е ова, се дебатира, има припадници на различни религии итн а православен кога ќе му пише нешто контра на друг тогаш одма му бришат мислења. Па ова е дискриминација бе. Објективност, што е тоа?

На realGirl, Meckicja, Skorpija25 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Тоа е ''модерен'' свет.

На Petra777 и baba Rada им се допаѓа ова.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.765
    @Vitaly, ти сѐ уште си на форумов со такви ужас модератори како нас и мнозинство членови со нечисти мисли? :wasntme: :D

Колегите во Религија не само што велат, туку се атеисти и тоа со многу познавање за религијата, а кои не преферираат ниту една вера повеќе од друга. Како такви е многу разбирливо што се поставени како модератори.
    Објективно и недискриминирачки би било да банираат член поради припадноста на различна деноминација од вас и 90% од активните членови во таа категорија, а не е тоа што ви ги бришат офтопиците со лични напади во кои барате бан за истиот?

На Indiegurl, Gosh, Ketchup и 6 други им се допаѓа ова.
  4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Јас не можам да сфатам како една група на луѓе исто размислуваат, се им смета и одат против сите.
    Значи како е можно

Сигурно знаете дека може да си заминете од форумов ако не ви чини.
    Всушност нели ќе си одеше едниот?

Создадете свој форум и правете како сакате.
    Никој не ве држи со сила тука.
    Знаете дека може да не се најавувате?

На Gosh, Ketchup, ♣ Alba Viduam ♣ и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Bitter-Sweet

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.552
    Православниве се дискриминирани, тоа од авион се гледа, вас ви е супер и немате право да се жалите. Ние сме тие на кои им е скратено правото на изразување на форумов. И ако ни смета ќе си одиме без вие да кажете, ама тоа задоволство нема да го имате.

На Petra777, baba Rada и Vitaly им се допаѓа ова.
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Ако ви сметаат, ве иритираaт коментарите на Евангелос и не сакате да му ги читате, или да се впуштате во некаква непотребна, според вас, дебата во докажување: која религија е исправна или не (фин потег му е оној со слепата вера, наспроти оваа другата:D базирана на доказ:rofl::rofl:, ватевер:D) стиснете копче игнор. Па, нит коментарите ќе му ги гледате, нит нотификација ќе ви стигне дека ве цитирал. :)
    Евангелос е културен, едноставно. Културно дискутира и толку.
    Тоа што ви е досаден не е причина да биде баниран.
    А ако ви се впушта во дискусија - дискутирајте. Темата е религија, а не Евангелос. Мислам, ако сами не се изборите за своето просторче, тука, на форумов (каде нит плаќате, нит сте спречени да дискутирате) каде на друго место?
    Сменете го начинот на кој дискутирате. :)
    Не гледам зашто би биле вие обесхрабрени да коментирате во теми/на теми кои вас ви се интересни и за кои имате спротивен став од другите групи, а.к.а кланови. :)
    Не вреѓајте едноставно. Не ја сведувајте дискусијата за тоа кој - каков е, дури и кога другиот го прави тоа. You can attract more bees with honey than with vinegar. :) Евангелос е доволно паметен за да го знае и да го користи баш тоа. И кога го користи против „вашето“ православие, баш знае да го употреби на начин на кој ќе ги придобие и атеистите :D Therefore, во интерес ете, на вашата, православна група:D get smart, not tough, people. :bug::D
    Cheers.

На GrevMk, Gosh, theowndemon и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Bitter-Sweet

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.552
    На кој јазик пишувам па не ме разбирате...Мене лично не ми смета Евангелос. Ми сметаат модераторите кои на едни попуштаат а на други им скратуваат права. Едни ги оставаат да дискутираат а други не. А притоа, начинот на изразување не е поразличен, ист е и на двете страни ама ете... некој очигледно повеќе го сакаат а некој помалку или на нив самите нешто повеќе им одговара а нешто помалку па така си работат. :)

На Βικτωρία, Petra777, agios и 2 други им се допаѓа ова.
  8. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Научете се прво да почитувате други мислења, од различни политички определби, разни религии, раси и сексуални ориентации па после бунете се зошто ви се бришат мислења.

И јас сум православна, па не се чувствувам дискриминирано, може зашто сум воспитана да ги почитувам СИТЕ РЕЛИГИИ, а не да барам да ги банираат останатите што не се православни и воедно да ги нарекувам ненормални фрикови без живот.

На Gosh, theowndemon, Ketchup и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Bitter-Sweet

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.552
    Ти кажа @agios колку си православна па скокна одма.

И не го пишав мислењево во темава за овде да отвараме дискусии. Не мора да се убацувате секаде.

На Petra777, elimkd и agios им се допаѓа ова.
  10. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Па кој може да ми забрани јас кај да пишувам?

За тебе имав поинакво мислење ама изгледа не си поразлична од цела таа група што не можат да видат подалеку од носот.

Паметни и културни луѓе сте, па не бидете толку ниски да кажувате за туѓи верувања и животи, кога буквално појма немате за другиот човек.

Колку православна сум јас?
    Еј чукне ја главата малку, поглупо нешто можевте да пишете?

Дека почитувам други мислења и не дремам по темите за религии тоа значи дека сум помалку православна од вас?
    Гледајте си за себе.
    Кои сте вие да судите кој каков верник бил?

Годпод да чува.

На Gosh, Ketchup, ane.bella и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Bitter-Sweet

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.552
    Не очекував од личност која е против етикетирања и дискриминации толку лесно да ме етикетира мене како една од тие што не си гледаат подалеку од носот. Етикети, етикети everywhere.

Сериозно, да не полниме офтопици. Еве јас овде ставам точка, што имав си кажав и толку.

На JollyGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    @Bitter-Sweet истото...
    Ја па дека мн. активна и тоа што ќе го пишам, го нема.
    Нејсе, во виртуелен свет сите се јаки.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.936
    @Bitter-Sweet не мислам дека православните се дискриминирани. Ако е дискриминација да прашаш за дали може де се венчаш во католички храм ако си православна и да ти одговори некоја дека во расколнички храм не треба да се венчаваш и ќе гориш во пеколот, а таквото мислење стои, тогаш сигурно се дискриминирани.
    На темите на форумот се дискутира, а господата што се жалат дека им се избришани мислењата имаат тенденција да ги напаѓаат оние што не мислат како нив, а не да дискутираат.

На Gosh, Ketchup, Lella и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Ми смета тоа што на некои теми навистина не се одговара реално,на пример колку плата зимате и некои бомбастични цифри,на тема колку пати се бањате ,коментари од типот по 20 пати на ден...и ред др примери.Друго се си е екстра

15. darko clash

darko clash Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2016
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    191
    Не ве дискриминира никој не глумете жртви. Модераторот атеист мене ми избриша атеистички мислења. Сигурно православец пријавил, можно да си била ти.Мене не ми се сфиѓа на форумот шо бришат мислења по пријава а немора.

Последна измена: 29 јуни 2017
  16. Bitter-Sweet

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.552
    Не ми се допаѓа што некој нешто ќе напише овде што не му се допаѓа и следат еден куп реплики и оф топик мислења. Исто и во темата Прашање за форумот. Човек да не може да пише, Бог да чува. Дури и во овие теми кои не се за меѓусебни дебати, се умешува се и сешто.

17. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Што не ми се допаѓа на форумов?
    Мислам дека треба да одговорам искрено, од душа и срце...демократското право ќе го искористам(немој некој да го избришал ова)..па...

На форумов не ми се допаѓа @Gosh ...:P и не ми се допаѓа @Someonespecial :P
    Пуфли невидени, саркастични, мислат дека се многу умни....:emo:..:swear:..доволно е тоа....
    Останатото се си е супер...петка(y):)

На buba4e89, Petra777, Petar80 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. darko clash

darko clash Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2016
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    191
    Модераторите не бришат све што треба, бришат само по нешто.

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  19. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Така се се работи во оваа наша држава, површно, фушерајски...шта чеш:D

На Petar80 и darko clash им се допаѓа ова.
  20. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Бабооо :D Далеку се од саркaзам, ама ајде да не продолжувам. Ме изнасмеа :D

На baba Rada и Petar80 им се допаѓа ова.