Ама баш не ми е гајле извини вака односот преку порака незначи дека човекот му е културата таква Значи не значи
Значи високо самосвесен човек за себе,околина ако знае нешто и му е мотото да унапредува и себе си и другите бтв споделува сознанија. Не стартува со навреди зошто колку и да му добронамерен текот на муабетот по навредата автоматски дегутантно е се кажано што може да е афективно непромислено ама напишано и обмислено па не е и да не држи вода дека како се искажуваш во пишана форма такви и ти се мислите. Не посочувам никого. Еве ова за секој важи што не ми се допаднало на форум зошто сметам некој ако ги означиш се дујат и добиваат лажна претстава дека некој се грижи за нив и нивните чисти мисли зад толку валкани навреди.
@Dust алал да ти е како ја разбираш што сака да каже. Ја од прееска читам, и не можам да дешифрирам...
Мене нема потреба никој да ме ферма не ни сакам ни па ме има по дискусии освем овде за ип Ти изгледа си секретар Пишуваш во нивно име Ако убаво мора и секретари да има ништо страшно
Не се лутам само се шалам Јас на никого не се лутам може така делувам дека не ставам смајлина. и кај гош не ставив па може делувам така строго
Неа да, бидејќи пишуваше нешто што си нема врска,иако притоа едитира И затоа и не се замарам баш,тие секако си работат никој не им смета
Значи, и тоа како значи. Вистинското лице се покажува на овој начин. Искрено, со сето ова што го изнапиша тука, начинот на кој го изнапиша, делуваш како личност која ни грам култура нема и во вистинскиот живот, камоли на форум. Колку и да имаш познавања од оваа тематика, можеби ти е и професија, џабе ти е, кога немаш никаква култура.
И мислам дека нема потреба да се расправаш со мене кога не си ги прочитала моите мислења наназад Имај убав ден ,поз
Пепелашка во јак филм е. Девојче, макар да повеќе на машко ми личиш искрено, дај смири хормоните, никој нема намера да се расправа (да не почнам да ти држам предавања јас на тебе за IP адреси). Чула IP и ајде драми ќе правиме
Како што кажав погоре имам и сервер свој Ти не ни знаеш што е тоа, и ти за ип ќе ми држиш мене предавања Може сум машко не се знае,а и тоа си е моја работа И никој не се расправа а посебно не јас,сите мои мислења се наназад и не се карав со никого
Не знам, не Имала сервер, голема работа. Јас имам 20. Иди комплексот на нижа вредност на друго место решавај си го.