Дали нешто не ви се допаѓа на форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од solnakiselina, 11 октомври 2013.

1. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.765
    Има едно ново такво форумче во кафенце стајл скроз само за лаф муабети и со членови на рака што се бројат, е тоа е затворено само за членовите :D
    Многу нереален предлог и очекување, па како ќе се привлечат нови членови да се зачленат без преглед на темите, без воопшто да знаат што нуди форумот? :?:

На Arthur, parksey, Gosh и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.271
    Па затоа кажав која е логиката. Мора некој од "надвор" да види како е тука и ако му се допадне да се зачлени.

На Arthur, theowndemon, Ketchup и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.450
    Допаѓања:
    20.083
    Иронично ми е барањето да биде форумов затворен само за членови. Мислам, оние кои сега бараат форумов да биде „затворен“, како самите тие дознале дека постои Фемина? Дека не налетале случајно, го разгледале, им се видела интересна атмосверата, па направиле акаунт и се зачлениле. Кога сме читале од страна океј ни било, ама сега кога нас не читаат не ни чини. Брзо, да ги спуштиме ролетните да не не гледаат комшиите :)

Последна измена: 12 септември 2017
    На buba4e89, parksey, Gosh и 11 други им се допаѓа ова.
  4. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Кои тоа? Сте запнале сите за hardcore што е баниран.
    Заслужи, и тоа како :wasntme:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.812
    Допаѓања:
    80.622
    Кај го спомнав hardcore?

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Епа кои се тие што се банирани, а не заслужиле? Другарките твои го бараа хардкор пред 2 дена, затоа :wasntme:

На GrevMk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.812
    Допаѓања:
    80.622
    Каква врска има тоа со мене? :D Јас не ни забележав дека е баниран а ниту па го запамтив како член тука.

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Па штознам...
    Вака горе доле ок ми е, како платформа, како рпограма ок е и ок опции има. Глупост ми е тоа зо ѕвездички, со трофеи со рејтинзи, мислам ху керс за тоа, ама како инаку некои ќе се праат газдарици на форумов :D.
    Ок е што модераторите брзо реагираат и праат чистки, ама некогаш се пристрасни и не си ги бриашт другарките, а бришат кога некој ќе им реплицира на офтопикчето...

На SummerGirl, parksey и baba Rada им се допаѓа ова.
  9. carangigia

carangigia Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    6.663
    Јас прашав каде е hardcore? Треба да ме означиш, а не да пишуваш другарките твои го бараат. Ако велиш дека заслужил бан ајде напиши кој навредил и со кои зборови. Сподели го јавно неговиот цитат за да видиме кој навредил.
    Или ти бараше он да биде баниран? :?:

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Нормално дека е избришан. Ако тебе не те нервираат сексистички навреди кон половина од женскиот род, постојат девојки кои сѐ уште имаат самопочит.

На Ketchup, Nausicaa, crimson и 6 други им се допаѓа ова.
  11. carangigia

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    6.663
    Нормално дека не можеш да напишеш кого го навредил и со кој зборови, бидејќи не ни постојат. Сподели го неговото мислење, јас на форумов немам видено ниедна навреда од hardcore.
    Претпоставувам дека ти си барала негов бан.

12. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    :rofl:
    'nuff said
    Мислам дека до сега си сфатила дека бан не се бара. Барем за тебе знам дека многу пати си барала.
    Кога некој добие бан не добил затоа што некој го побарал туку затоа што си го заслужил. Да се побаруваа банови твоите желби ќе беа исполнети до сега :wasntme:

На Nausicaa, cresa-jagoda, Gosh и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. carangigia

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    6.663
    Типично кога немаш што да кажеш. :) Гледам си го дополнила мислењето па затоа јас тука ќе ти одоворам. Јас имам побарано да добие бан само еден член и тоа само во темата политички настани. Да те потсетам бан имам јавно побарано за Jollygirl и тоа сите го знаат. Ако не се сеќаваш што тогаш она ме навреди пак ќе го постирам.
    Ама ти не можеш да одговориш на моето прашање Hardcore кој го навредил, со кои зборови и тоа да го постираш.

Последна измена: 27 септември 2017
    На Bitter-Sweet и elimkd им се допаѓа ова.
  14. rustiko

rustiko Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2013
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    125
    Не ми се допаѓа што никој нњ се труди да одговори да помогни туку овде повеќе сме ќа исмевање или ова го купив она

На WildMk, IM.TMKQ, SummerGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.835
    Допаѓања:
    173.257
    Женски, доста се убедувате со саати. Реин никого не банира без причина. И покрај тоа што дава по 100 шанси, не секогаш ги користат.

Така да, оставете ја жената да си ја работи работата, со години веќе добро го прави тоа и ништо не ви сметаше..

На Ketchup, Nausicaa, crimson и 6 други им се допаѓа ова.
  16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.239
    Допаѓања:
    67.751
    Еве еден пример. А нема мислење да не беше редактирано поради навреда и навредлив речник.
    Ако не сте виделе навреда или имате многу селективно око, или било избришано.

Слободно пиши ми кога ќе забележиш ваков случај каде не е избришано, а било избришано нешто што не требало.
    А и сите други, пријавете ако видите таков случај па ќе испитаме, а не само вака без докази да се провлекува нешто и да се фрла сенка на сите непотребно.

На theowndemon, Ketchup, crimson и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.765
    Еве Џиа, повели :)
    Не дека навистина не знаеш, ама ајде...

Ова се најблагите навреди што останале, а што ги упатуваше главно кон Ејнџел. Другото е избришано се разбира. Секако дека и таа ќе бара бан за него, како што и јас пред година дена барав за членот кој Битер уште го бара. И тебе мивка да те викаат или да ти се закануваат (ова е за другиот член) не во лп да се обраќаш до модератори, туку јавно форумов наопаку ќе го превртиш со драми.

Немате ли барем малку срам со твоиве друшки?
    Луѓе без трошка култура и основно воспитание, ги браните и поддржувате во своите навреди и омраза. Ако вака правите и во реалноста, најискрено ве жалам!

Апсолутно ниеден член јас за овие 5 години не памтам да бил баниран без добра причина, а нема некој што повеќе ги заслужил бановите од машкиве членови како Хардкор кои беа активни со вакво однесување во политика и религија. Дури и премногу шанси им се дава со опомени, банови од теми и привремени банови, и предолго време пред траен бан во кое го трујат цел форум со своето безобразие и негативна енергија.

На theowndemon, Annath, Ketchup и 6 други им се допаѓа ова.
  18. Nalutena1

Nalutena1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    498
    Допаѓања:
    1.764
    Nekoi clenovi se bezveze banirani, a ima nekoi sto seuste navreduvaat, a nikoj ne gi banira

На buba4e89, SummerGirl, elimkd и 2 други им се допаѓа ова.
  19. parksey

parksey Активен член

Се зачлени на:
    10 септември 2017
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    373
    ako ti e za privatnost demek taka ke sprecis nekoj da ne napravi akaunt da trola.Glupo e da e samo za clenovi otvoren nekoj gostin moze ima potreba edna ili dve temi da pregleda da najde resenie i sovet.Ne vredi za edno mislenje akaunt da se pravi dzabe ke se zgolemuva brojot na ne aktivni akaunti...

На Ketchup, cresa-jagoda и Dust им се допаѓа ова.
  20. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    2.277
    Мн членови не прават разлика од дебатирање и пропагирање....тоа се треба да се банира....политички теми...религиски....и секако дали земјата е јајце клетка или личи на тротинет.

На WildMk, Indiegurl, buba4e89 и 14 други им се допаѓа ова.