Во тој случај, напишете со големи букви од кога да пишуваме. На пример, јас не знаев дека се пишува после 12 часот.
како да не 12 цела година се пишуваше од 9-10 навечер па никому ништо сеа кога почна екипа да се собира и да се забавува извадиа ново правило
Од минатава недела почнав да пишувам во темата, па не знаев за ова. А баш се зачудив зошто темата е заклучена. Мислев да не сме отишле оф топик.
Еј дајте бе какви се овие глупости? Ко бог знае што е форумов па правила правила...иууу. Од кај бе тоа 12? Кој нормален е буден после 12? Или ви се празнат други теми. Чет забрането зборење, отварање теми за муабет преку ден такоџе. СИ БРКАТЕ ЧЛЕНОВИ.
Мене не ми се допаѓа , односно ми смета кога некаде нешто се дебатира или кара или било што и некој ќе пише ова е последниот пост од мене чаооо , и после 2 мин пак нов пост ќе пише.... holy fucking shit , Или ПИШИ или НЕ ПИШИ , не сакам неќам ....не може да кажеш толку е крај и пак да почнеш , против природните закони е ... алоооо
или 10 навачер... тик так тик так 23 е скоро место таму да пишуваме еве тука ќе замараме поз и ти неа
Бог да чува и да бране Демократија малку? Осет? Усул? Или? Што ви бидна бе дечки.. Не се удира таму каде што треба па онда се пишуваат и поставуваат глупости живи.. Форум е ова не сме у логор! Трета смена.. значи 9 10 часот не мора да е стрикно 2 нокеска. На крај на краиштата секој си наоѓа место за рилекс о секјдневие и опуштање јас не знам што ви е со правилата. Наместо да сте среќни што форумов фунционира и секој си наоѓа свое катче на вас се нешто не ви чини и за се ншто наоѓате изговор! Ви се молам.. Форумот со тек на годините оди во многу погрешна и тупа насока. Внимавајте.
Јас се согласувам да спамираме тука , особено кога Реин не е тука а никој друг нема моќ да ја затвори темава ЧЕ ГО ЈАДИТЕ ХАААААААА
После зошто многу членови го баталија форумов. Ќе го баталат кога се осеќаш ко у факин северна кореја. Мањаците по секс теми ќе си хараат слободно али затоа трета смена у 22 не смее,или да се спомне цицки на чат такоџе