Раса: -Бела од Бога дадена. Сексуална определеност: -Стрејт. Јас сум маж заинтересиран за жени/Јас сум жена заинтересирана за мажи. Вероисповед: -Православен ГОРД христијанин. Националност: -Горд Македонец. Држава: -Библиска Македонија кај што се родил Исус. Семејство: Маж/жена, две деца, куче и маче. Вака нешто треба да има кога ќе се зачленуваш За да нема узбуни и НЕПОТРЕБНИ мешани членови. Сингл, геј, без деца, друга раса (ноу) Во брак, стрејт, со деца, белец (о јес)
и јас исто кога отворив прв пат се изненадив,очекував само некој паричиња облека,чанти,техника..ама се има и тоалетна и све и свашта,ама тоа е секој си има право да објавува што сака нема ограничување
На секоја тема посебно треба да се потенцира што треба да се објави а што не? Мислам не е до толку ...јас ја сфаќам темата како , да се сподели искуство со некоја купена шминка на пример или најнова облека и слично секојдневните раб ми се безвезе ама добро само кажав што не ми се допаѓа.
Не ми се допаѓа тоа што на темата нема одделна секција "Животни и домашни миленици" како на Кајгана што е, ами мноштво изгубените теми ги бараме у полето ДОМ. Јас сериозно ти предлагам @RainBow , да се направи посебна секција каде што теми можат да се ставаат за миленици, грижа, изгубено - најдено, подарок, вдомување итн. Јас како особа со познавање на ветерина, груминг, тренинг и одгледување, се предлагам за модератор.
Ми пишаат многу луѓе во ЛП за совети, виделе во една тема дека "се разбирам" па да не копаат, на превар баам кај мене у сандуче. И некогаш не можам да одговорам на сите.
@Ма.нев Ве разбирам во целост.Подолго време сум на форумов и ретко функционира тоа.Михајло и Билката (сеа Фемина) ги нема никаде,едино за некои си наградички магично се појавуваат.Само Рејнбоу ургира секогаш. Како и да е,се надевам дека ќе ви излезе/излезат во пресрет.
Па ако нејќат да го работат форумов, дај да им го откупам... И онака си правам сопствен сајт, различен од овој, па би можел и со форумов да се занимавам.
А,те молам.Едно време еден член верглаше дека форумов вредел многу милиони.Дури правеше филмови дека ни ги продавале личните инф,идентитетите. Тешко дека ќе се купи,според мене.Сепак ти пробај си среќата,дај и понуда во ЛП.
Ќе бидам одбиен, имам такво претчуство, така да нема да пробувам. Размислувам понатака, за 1/2 години и јас да направам форум на сајтот што го подготвувам. Ама ќе видиме како ќе се одвиваат работите. Како дошол до инфо дека се продаваат идентитетите и како, освен ако се заканувал на празно? Си има правила секој форум, не смеат да се откриваат идентитети освен ако членот на форумот не одлучи самиот да го направи тоа за себеси.
Вие очигледно не знаете колку е тешко да се биде модератор, да се справувате со 3000 различни карактери, да бидете објективни а не реагирате зашто оваа или онаа ви е пријателка, па прогледувате низ прсти. Исто така тешко да му кажеш на член да почитува нешто што е дадено правило кое по 1 недела ќе го заборави и пак ќе го прекрши.
Со мерак на темата за Миленици ќе бидам модераторка. Неќам никакви ни привилегии, ни надоместоци, само да реагирам каде треба и несоодветни работи да стопирам.
Ај ноу дет филинг. Бев и јас едно време модератор на друг форум. Се откажав заради обврски. Не можев да постигнам. Цело време по пораки ми пишуваат де ова види, де она, па овој вака направил, па не аи го санкционирал и тн...сериозна обврска е форум. Јас би ги плаќал модераторите доколку направам форум, но работата и обврските се дупли од овие што ги имате на овој форум. Таква ми е замислата. Ќе видиме што ќе испадне.
Немаш толку привилегии ама мислам бар таму нема кавги. Да се зачленеше лани или преклани кога беа отворени пријавувањата верувам ќе влезеше. Сега не знам. Само ви велам не е едноставно. Ете и сам знаеш... За остатокот па среќно.
Знам дека е обврска, ама мене ми е хоби тоа и со задоволство би правела. Треба само да се навикнеш и после е лесно.