Јас сум од поновите членови и до сега 2 случаи имало такви кон мене. Не сум расправлив по природа, ама има тука некои што живеат од тоа.
Mi se smaci od temata snai I svekrvi by I toa za brak ja maltretiral ja brkal ama Kako da se razvedam dete imam EPA Sto tuku kukaat sedi cuti I trpi...ili bremena li sum Kako da ostanam toa e luge individualno ili si ili ne si
@RainBow секоја чест како си ја изменаџирала темава за корона и под темите, бравос, навистина сум многу позитивно изненадена. Само сметам дека првичнава тема е сеуште конфузна, има рој чет муабети, еве на пример влагам наместо да гледам дискусија околу вирусот статистики заболени и слично па и дискусии гледам тотално вон темава муабети и со тоа се губи секое важно инфо околу вирусот би требало да се скрола многу за да се дојде до суштината на темата и некои вистински дискусии околу истата. Знам дека апелираше ама.. Инаку супер е направено секоја чест сем темава што се пишува се што не треба.
Што се отворија 121545654 теми за корона. Што се разместени категориите, нормално за корона прва да ја видиш. Што опнале банер за корона. Ајт.
Исто,а во некои теми се повторува муабет и некои членови пишуваат неточни информации. Денес членка отворила тема за теорија за појавата на вирусот за која веќе се дискутира во тема која истата членка ја отворила на 15 март или ја отворил модератор. Ширење на дезинформации,шпекулации и паника не се дозволени! @RainBow Претерано многу теми има и уште се отвораат.