Тие што ја испуштивме таа Мама25 сеуште ја немаме надминато таа етапа, драматизирањето што го кажуваш
Ох, за греота. Добро ли си сега, многу ли беше потресена кога дозна дека не е нејзина? Ќе помине, такви се луѓето, не се секирај
A whole new world... ... а јас појма немам. Е ова се вика хоби Моркови ко моркови, портокалови, со каротин
Очекував поише од тебе... и тоа вчера. Ептен клише избра Бриџо. Тапа си. Те преценив.. Не си играм веќе со тебе.
@Bridget па ја луда сум шо сеа се трудам да сликам ова мачкиве, па сликај, па едитирај, се' во име на некој лајк плус. Не може со туѓи перја китење, не е фер, сеа ќе почнам и ја да си скриншотнувам сликчиња од животинки, има по 120 лајка на слика да имам, популарна да будем! Шала на страна, глупо е. Ама ептен е глупавко И јас не ја знаев мама... допрва треба да надраснам вакви работи. А се' мислев јас не знам лично да готвам
Мене па ми е многу детски и незрело некој да чувствува потреба да постира лажни слики во таква тема. Смешно да не збориме.
Интересно е шо не беа некој фенси слики, обичен прибор, обични јадења и позадина. Никогаш немаше да ми текни. Ништо не ви бега.
Oти мнoгу се фрустрирaте oд туѓи убaви слики, зaтoa вaкa трaгичнo дoживувaте Истo кo и феминките штo ги фaќaвме сo убaви мoдни кoмбинaции, штo мислиш кoјa беше нaјмнoгу пoгoденa и нaјмнoгу труд влoжи дa ги фaти вo лaгa? @joy1 Oти имaше aмбиции нaјубА дa е нa фoрумoт Зaр тoлку е чуднo некoј дa пoсaкa мaлку пoвеќе лaјкoви или пoпулaрнoст пa се пoслужил сo туѓи слики? Фoрум е, секaкви луѓе идaт, мислиш сме гo фaтиле пaртнерoт сo другa пa oбјaснувaње и лoгикa ќе бaрaме.
90% од овие 2год не се нејзини, некои ги најдов ама немам намера да докажувам тука на некои повисоки фаци и од модераторите..им дадов 2 слики за доказ, доста се. Во минатото додека бев модератор таму дадов многу докази ама Модераторите беа безгласна буква во случајов .. А меѓувремено место да се засрами и место да ја тргнат од форумов, она аватари си менува и кучето го сменила за шољава со порака до нас ... Толку безврска стана форумов...
По поединечен пост, најмногу сум добила на еден од 'Што си купивте', ама вкупно земено по тема, во просек, најмногу на 40ка се добиваат.