Треба да се ограничи бројот на можни дневни коментирања. Така ќе бидеме попородуктивни според мене. ... Тема снаи и свекрви- врло веома продуктивна на пример
И обратна ситуација имам видено - Колку кафиња ставени овде сум ги видела на инстаграм ехаа... Од Митра, Стојна, после 2 месеци на стори ми излегува веќе видена слика.. Лично мое кафе пред 3-4 години сликано, ископано од тука и ставено пред 2-3 месеца како пост- кај најверојатно феминка од тука.
Официјално не ставаме веќе убави слики. Само заматени, од некој лош агол и без светлина. Па нека земаат да ги видам
Ти стегнав лајк ради претрпена траума од украдена слика со кафе. Леј се замислувам колку би се збунила ако си скролам Инстаграм и наеднаш моја слика видам ставена од друг. Сигурно ќе се убедам дека не е моја слика, незнамзошто ( знајш кога ќе речи професор дека некој препишваше на тест и ти знајш дека не препишваше ама седиш и те фаќа паника шО аКо ПрЕпИшВаВ, од тие луѓе сум).
Јас дури бев фер и пишав културна порака да ја избрише сликата од аватар за да нема потреба да ја репортнам. Да знаев дека толку и се свиѓа сликата ќе облечев некој фустан/кошула да се сликам а не вака по пижама
Епа исто и јас се збунив. Си скролам и одеднаш познато нешто, отварам - гледам, цела прашалници бев. Се залетав да пишам ама ќе си се издадев која сум.