Kaj mene itoa kako vlijae..Koga kje oblecham nekoe ne tolku dobro parche se chuvstvuvam po mizerno,a kokje kje oblecham nekoe shto mnogu mi se dopagja se chuvstvuvam kako da letam vo oblaci.
Уф и тоа како ми ја зголемува самодовербата кога ќе си средам мислам дека се можам да постигнам и кога ќе се видам во огледало летам.
Да, ја зголемува. Кога сум скоцкана, дотерана, но во нешто што мене ми се допаѓа и што мислам дека ми стои, е тоа е полн погодок.
уф, па да. барем кај мене кога сум средена самодоверба 100% ! а кога не сум некако се осејќам мн глупо ако некој ме опули накриво.
да да и тоа како кога сум дотерана си се чувствувам како да сум центар на внимание пријатно се чувствувам опкружена во друштво ама има некои денови кога ќе се погледнам во огледало да се изнервирам
Многу нормално дека да.. Јас по мене знам..кога сум убаво облечена сум самоуверена ,а кога сум лошо ми се гади од мене
Мноогу влијае. Мислам средена тип топ, од пети до глава, сјаеш и како да не ти биде зголемена самодовербата? А често знам и да излезам да прошетам по тренерки и сеедно да ми е, не ми паѓа самодовербата.
Да, дефинитивно! Обожавам да добивам пофалби, иако јас ги давам во помал број (шта чу,пребирлива сум) Ама не сум во никој случа нарцис
има влиание и тек како...зголемува самодоверба, но тоа не значи дека некого треба да потенуваме ако дента сметаме дека имал полоша комбинација од нашата