Бившиот дечко што ми е од прв секс неговите го направиле. Прв пат во живот имале односи и мајка му останала трудна
devojki imam 17 god, neknja za prvpat imav odnos.. no beshe bez zashtita. prvin imavme i se istavi od mene navreme arno ama po pola saat pak imavme odnos.. znachi on ubavo se go izmil,mochal i se izbrishal no potoa pak navleze vo mene ... inaku odposle koga izracunav mi bil posleden den od plodnite denovi.. znaci togash ne me boleshe stomakot .. ama dr den eve i deneska odvreme navreme kako da me priboluvaat jajnicite, pa stomakot kako da mi se prevrtuva nesh.. pa mi se gadi.. dali e mozhno da ostanam trudna i dali e prirodno posle prviuot pat da me boli vaka stomakot .. S
Можно е да останеш бремена. Во плодни денови најлесно се останува бремена. Не знам зошто си дозволила да имате секс без кондом, особено што ти било прв пат.
Sakam da prasam dali moze da ostanam bremena dokolku decko mi svrsuva nadvor od mene pritoa malku se zadrzhuva vnatre 1 2 sekundi potoa go vadi i svrsuva bez kondom sovet
Ne sum sigurna imame odnos i pred da svrsi 1 2 sekundi ostanuva vnatre vo isto mesto i potoa najbrzo sto moze go vadi nadovor i svrsuva toj veli deka do sega nitu ednas ne svrsil vo mene no koga imame odnosi toj svrsi posle toa praveme mala pauza i prodolzuvame povtorno toj za toa vreme ne odi vo wc da urinira ili da se tusira samo so krpa ili toalet ja brisa spremata i prodolzuvame mozam li da ostanam bremena vaka?
Kako mozam toa da go doznaam deka sum bremena ili ne bez ginekolog ili test za bremenost zatoa sto ziveam vo dr drzava i ovde nemozes toa da go storis bez roditel I ima li znacenje posle odnosot da idish vednas vo toalet i da uriniras so toa i da vlegol nekoj spermatozoid moze li da se isfrli ili pak ne?