@resenska со цените се превисоки,едвај ако најдеш нешто евтино.Облеката им е од трендот од 2000 година и плус поскапи.
Cesto odev vo sutka i sve sto sum kupila sum iznosela poveke od bilo koj butik sto sum kupila.. za razlika od molovite i buticite cenite se preniski duri i da se cenkas ke ti spustat e sega nekolku meseci ne sum bila pa neznam kako e dali e sve sredeno nemav vreme da odam ama ke odam denovive ke vidam.. za dolna obleka vo sara fashion i drugite primer celosna cipka ti e 1200den i nagore a vo sutka za 400 500den zemav mnogu raboti poevtini od drugi mesta i sekogas sum za odenje vo sutka
Јас исто сакам овие месеци да идам да си изнакупам работи бидејќи искрено не ни има многу некоја облека да ми се свиѓа за да дадам 2000 за тексас или фармерки кои одма ми се расипа патентот искрено.. Знам последен пат кога бев споделив искуство и сигурна сум сега дека е уште повеќе реновирано и направено подобро. Само ќе кажам пазете се од сонцево идете рано и вратете си се рано .
Ne sum bila poveke od 4 godini,a sakam da odam,baš me interesira kako e sega,se što kupiv bese dobro,I zošto da ne od tamu,i vo buticite se e od Turcija.
Последен пат бев пред 5 години. За мене си купив маички. Истите тие маички во еден бутик кај мене во населба беа 100 денари поскапи. Таму се исплати да се оди ако се купува повеќе гардероба. Тогаш со маж ми заштедивме 1000 денари.
Женски дали утре работи Шутка? Знам дека е недела но порано кога идев со години уназад работеле. Би идела утре па ако работат ќе ве известам за цени и роба и се како е
Не бев, ме предомислија и бев до Косово во моловите и искрено си заштедив многу пари и многу работи купив за евтини пари .
Искрено јас во Косово бев и изнакупив алишта за евтини пари.. За 30 евра купив сет блуза и панталони (црни) 2 градници Ташна на диор 4парс чорапи Што искрено заштедив многу пари додека онлине кај нас тие работи се дупла цена и не може дс се проба. Нареден месец ќе идам со повеќе пари и повеќе време .
Пиши ми каде идеш поточно да ти дадам предлози за бутици. Со години кај нас ништо не купувам, од облека до прашоци и омекнувачи се од Косово ми е.