Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    си имам купено 3- 4 блузичка по 200 ден со апликации и машни на нив, и премногу се убави, во продавниците ги видов истите по 550 600 се, така да вреди да се отиде барем за некои такви памучни работи, бодуњата од зелено пазарче се по 150 во шутка се 2 за 150, има чанти за преку рамо од 100 до 300 ден најскапите и каишите се до 150 ден секакви во секакви бои и модели, јас сум ЗА пазарување од шутка затоа што истата роба ја носат и по продавниците!

2. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Само што се вратив од шутка и се изнакупував....значи буквално истите работи што си ги купив од шутка ги има у град и се дупло поефтини..
    пр. сигурно сте виделе ако сте биле во еко или елит од оние панталони со голема машна( има и кратки и долги панталони и сукњи) епа исти такви има во шутка и се по 400-500 ден, а во гтц по 1000 и нешо...глупости |(

3. Angiie

Angiie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    50
    Една другарка си купи фустан за роденден од Елит за 1000, а друга истиот од шутка го купила за 250! :o

4. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Ми се оди некој ден , ама некако далеку ми се гледа :rofl: Инаку , шо да не , шо има везе ...

5. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    Има нешо ново Шутка? Сакам сабота да идам.. да не ми биде џабе идењето

6. GreenEyes

GreenEyes Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    44
    ллеле бев во петокот и си купив фустанче едно и после таман го облеков вечерта пола скопје имаше такви фустани! :@

7. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Бог зане од кога немам отидено во Шутка. Иначе сум купила од таму, не сум од тие што патат да имаат само брендирани облеки, а и онака пола од бутиците ја купуваат облеката од Шутка само мењаат етикета па уште и кога ќе стават една ''солидна'' цена на истата ќе те пздрават.

8. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40

Морнарско во риги ? :)

9. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Јас купив такво |( и на секоја 5-та девојка го гледам истото |(

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Околу 6-7 девојки што ги знам јас ги имаат тие фустанчиња :D И јас сакав да го земам ама кога видов колку го имаат.. :^)

11. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Eпа јас бев викендов и да ви кажам право не вреди на овие жештини да се тргне :devil:
    Значи главен хит се морнарските фустанчиња-оние што ги гледате на секое второ девојче,потоа цветните корсети и фустанчиња со голем каиш....ташните се евтини стандард 250 ден,и вреди за секојдневни маички само да тргнеш-оти се многу евтини од 150-250,300 ден и имаше стварно убави....инаку и римјанките и сандалите се како низ град да најдеш поубави се по 800,1000-а и низ град наоѓаш за иста цена ,дечко ми купи трочетврт панталонки и беа 1000 и ај му даде попуст овој -ги зеде 950 ден,а истите во еко беа 1000,значи ништо поевтино :!:
    Шетајќи долу низ тезгите,имаше една тезга со така доста убавки ташни и кога прашав колку се ми рекоа 1000ден :o :o :o Е ваква бев!!!! не ми се веруваше,и на дечко ми му реков веќе да не ме тера да одам таму :lol: Оние панталоните со машна некој спомна дека се 400,500 ден ,ама не се и тие се ко низ град од 600-700ден,зависи која тезга ;) Сигурно проверено ;) Сакоата се движеа од 800-1000,и ако ве интересира уште нешто слободно прашајте зашо све исшетав,па 3 саати се метлачев во неделата :lol:

На Iceberg му/ѝ се допаѓа ова.
  12. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.776
    Допаѓања:
    18.330
    И јас имам и уште не сум го облекла,месец дена ми стои во плакар.Ама ќе си го носам.Имене менервира што пола град има такви,ама па секогаш е така,кога беше чипката и тоа пола град носеше,тоа е.

13. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Да, кога сум доаѓала во Скопје (а често доаѓав минатата година), се случило да отидам еднаш или два пати. Истите работи што се во продавниците, таму се дупло поевтини. :)
    Дури, имаше работи кои се продаваат во Vasidora, и колку само беа поевтини.

14. GreenEyes

GreenEyes Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    44
    дааа!такво! а пред да го купам не видов ниедна девојка со такво сеа фулл хаха ај барем да беа поразлични единствена разлика е шо има такви со риги и со точки хахаха епа сеа чим ги имаме ќе се носат :D битнно убави се фустаните хахахаа

15. passion.for.fashion

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Сепак вреди да се оди...тие цветните корсети што ги спомна во шутка се 500 ден, а ист таков прашав во град и ми вика 950 :x ... рамбовките им се по 100ден :!: а други маички со апликација по 150ден
    За ташните вреди да се иде...има голем избор на убави ташни
    Другарка ми си купи сако за 650ден имаше и за 700 ...незнам кај си видела ти за 800 или 1000ден
    Има ефтини фустанчиња за 150ден, не се баш за вечерно искачање ама за на кафе онака денски или за на плажа се топ :$

Прикачени фајлови:

16. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакоата беа по 800 и 1000 во сите продавници...за продавниците зборам,на пазарот не ни видов,да не се имаа таа исценкано за 700,зашо убаво си прашав-на трочетвртни беа 1000 на кратки 800 ;)

17. Kasandra123

Kasandra123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Јас сакам да прашам дали има таму гардероби за пробување алишта? Никогаш не сум била, а сакам да одам, само тоа ме спречува да не треба на сред Шутка да се пресоблакам :^) :D

18. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    Е еве сеа со дечко ми се дог во сабота да идеме... Па се надевам ке си најдам убави работи :D :D :D По први пут у живот одам на шутка :D :D :D :D

19. passion.for.fashion

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    не не она од 700 се исценка за 650 :D

20. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Последен пат бев пред 2 месеци и си купив високи штикли, ги бендисав ептен за 950, такви слични во град можев да си најдам исто по приступачна цена, него ај што ги носев еднаш океј, вториот пат се очукав малце испраќав другарка за америка, мора да признаам, паднав 2 пати и боље да ми се скршеа, него тоа скајот да ми се изљушти, и дупкаа имам на десната, ниеден чевлар тоа не ќе да го попраи. Ете памет за друг пат, и за иста цена шо се вика ќе си најдев такви ама ај..

Друго видов маичките и не им се баш евтини, за Шутка премногу си даваат. Од 300 па нагоре, мало морген цигулиња, пре од продавница ќе си купам. Ете сега се отворија продавнички што и не се толку скапи, ако сте слушнале за Пренди, сите работи таму се 200 ден, а стварно може да се најдат јаки маички за преку ден.

На Kasandra123 му/ѝ се допаѓа ова.