Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Зошто да не кога се истите работи од Центар,ама буквално истите. Шалварите цветни што се носеа летово,истите сега се по 300ден.,палтенца есенски што по продавниците се по 1000 и над 1000 таму се по 600,700ден. Гледам дури и џемперчиња тенки сега што ги има во т.ц. Бисер,ги има истите и таму :)

2. len4e

len4e Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    60
    Мене ме интересира дали има сакоа со долги ракави,оние сто се како со цветен дезен на ракавите,и кои бои цена?

3. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    И јас сум заентересирана за такво сако... ме интересира каде на др место има и која цена!!! :D

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Донесоа чизмички?
    Џемперчиња и кошулки има исто така тоа сигурно, ал повеќе ми е за чизмичкиве.
    Треба да ги посетам, многу ми е гајле дал роми продавале, дал на тезги купувам, дал било хигиенски и по европски стандарди, додека да чекам попусти во фебруари до тогаш ќе одам си купам неколку убави парчиња за џабе пари :)
    Не ми се дава на едно Фиори, Џордан, Бодилајн и остали слични продавници пари кога слично ил исто има во шутка. Ама на некој кој му е одбивно тоа место џабе да оди ќе помине само блиц и ништо нема да купи, таму треба да бараш и да разгледуваш во секое ќоше, да не да гледаш 10 метри одалечен од тезгите.

На shiningstar му/ѝ се допаѓа ова.
  5. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Па имам отидено 2-3 пати и се наоѓаат работи, ефтино е а и ги имам видено истите алишта од шутка и во нашите продавници.

6. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    планирам да одам во петок, да не е поскапо тогаш??? или само во сабота и недела качуваат цени, сакам тренерки да видам,која цена се движат?? и палтенце некое или џемперче подолго.
    иначе сум била 3, 4 пати и секогаш си купувам по нешто

7. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Јас сакам сабота да одам само ве молам ако некој има одено во скоро време нека ми пише дели имаат убава есенска гардероба за да знам дали да одам да немој за џабе да ми испадне одењето.

8. rak11

rak11 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    77
    jas sum bila negokas odamna i ne sum bas zadovolna,nema nesto posebno i ne e dobar kvalitet

9. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Мислам дека дојде време пак да се посети Шутка. Планирам недела да одам, ама ве читам дека сабота и недела ги кревале цените :^) Вистина е ова или..?
    Минатиот пат кога бев, бев во недела..Па затоа си реков и овој пат да одам во недела. Ама ако е вистина ова со цениве може да се помести за понеделник :)
    Пишете доколку некој е 100% сигурен за информацијава :)

10. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Имам пазарувано едно 5-6 пати.
    Истата гардерова што ја има низ бутиците во центар ја има и таму но за по поволна цена секако.
    Знам некогаш да забегам натаму и за илјадарче да си купам неколку маички и некои фармерки :$ :D

На Isabel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    2.442
    Исто и јас 2-3 пати, облеката е иста, но половна, едниствено условите за пазарување не се добри. Но од две страни не може да е убаво. :)

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сигурно половна мислеше? Или поволна мислеше или си се збунила нешто :)

Ахам има логика во ова зашто и онака ко од пушка ги кажуваат и трескаат цените кога ќе ги прашаш, во Шутка речиси на ништо нема напишано цена, па како му дојде така си кажува. А и нели може да се ценкаш :)
    Ако имаш можност преку недела обавезно тогаш оди ем нема ич гужва ем може за 100 денари поефтино ќе ти кажат :D

На strangewoman му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ^ да да ми се има случено и мене во викенд ми имаат кажано повисока цена и му викам: па нели се овие блузички по 200 денари (а тој ми вика 300) предтоа бев со братучедка ми работен ден па од таму знаев, и овој ми враќа.. ееее паа џентска сега е викенд има многу тОристи идат кОпуваат од нас мора поскапо ова за нас е празник :rofl: :rofl: и ми ја даде за 200 на крај! така да од во понеделник на сгурно!

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  14. myst

myst Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    36
    Од Шутка еднаш купив фармерчиња, ми се расцепија при второ облакање - толку добро биле сошиени :D Дола облека сум купувала од таму, немам забелешки, пак би купила.Па и алишта би купила пак, ама ќе си проверам убаво по рабовите како се поминати :lol:

15. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Им стигна есенската роба? Сакам да си купам 2 џемперчиња :) Лани си купив за 350 и го изнаносив се до пред 1 недела кога го изгубив низ Охридов :(

16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.433
    Допаѓања:
    91.606
    Сакам во понеделник да одам. Ми требаат џемперчиња и некои блузи по долги. Можеби и чизми ако има нешто убаво. Ќе ги добиете сите информации после понеделник, само се надевам нема и тие да спојат со вторник :lol: Иако мислам дека понеделник им е неработен секогаш. Кога сум одела во понеделници обично не биле отворени сите тезги.

17. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    273
    марама јас бев во средата во шутка има голем избор на долги блузи,фустанчиња и џемперчиња :) ако имаат донесено чевли пиши ми лп :)

18. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Тамам работа ако ги спојат и тие. Јас овде од Прилеп се закренувам да одам и за џабе да ми биди ?
    А нее, со така си го немаме :muscle: Само времево нека биди како што треба да не се капиме по дождојне :doh:

19. babylove123

babylove123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    55
    Марама обавезно известине и дали има чизми донесено и како се движат цените :)

20. Devica88

Devica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    Да да,кој ке види дали има чизми нека пиши и некои блузички онака за секој ден да си ги носиш обични,па да се прошетаме до таму :)