Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
    Јас сакам да прасам Марама дали има туники во Шутка, есенски така може и како џемперчиња за со хеланчиња :) фала однапред.

2. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Значи во теков на неделава да полетам за Шутка :lol:

3. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Јас ќе одам утре. А Марама јавно ја замолуваме да не извести шо виде (ако пошла) :) :$

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.433
    Допаѓања:
    91.606
    izvinete za latinicava od mob sum. ne bev nikako da se pogodime so druskata mi.

5. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    не, не пазарувам, еднаш многу одамна некаде пред 15 години за прв пат отидов, бидејќи низ Скопјево се прошири дека има секакви кондури за евтини пари, да имаше купив еден пар чизми, гаќи и некои ситници, но од тогаш не сум стапнала, преферирам у центар да купувам се и секогаш наоѓам работи за пристапни цени, а за кондури секогаш плаќам најскапо ама се утепувам носејќи, тие од шутка квалитет 0.

6. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Да, пазарувам. Заради цените и поголемиот избор. Не ги сваќам мислењата како ''што ти е срамота е да купам од таму'' нешто или ''никогаш не сум била'', а девојчето се од таму купува (дури и си ја видела лично) зашто?бидејки е срам?Ццц Балкан. Исрекно одамна не сум била, треба наскоро да поминам, а и + нова сезона, па и да се подновам :lol:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    За тие што прашувавте, избор има преголем, џемперчиња и обични и долги за со хеланки еден куп, чизми исто има, јас си земав до подколена прееееубави за 1000че :)

8. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185
    Еве Јас немам можност зош не сум од Скопје ама имам привилегија истите тие или некои однив шетаат со некои парчиња во раце блиску до пазарот а јас работам исто блиску до пазарот во мојот град и имам можност имам еден или двајца од шиткачите кои редовно ми презентираат што носат да купам некое парче облека за мене или за керка ми .Значи редовно се ценкам зош знаат да почнат со 500 или 600 денари а да завршат со 300 ха,ха,ха .
    Кога ке и однесам на керка ми ми викат мамо мори пак купи од ,, ШУТКА КОМЕРЦ,, а јас и велам ако не ти се бендисуват Јас ке го носам ! ама во најголем случај све што сум одбрала така сум и го погодила на керка ми како занеја да е скроено !

9. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.931
    Допаѓања:
    123.472
    Јас бев денес да знаете дека има се и сешто :lol: убави чизмички имаше по 1200-1300 баш за оваа сезона,со средно висока дрвена штикла ,над глуждот малку,џемперчиња од 350 па нагоре,има и салонки и балетанки ама не прашав колку се,имаше бааги избор,сигурно ќе најдете нешто ;)

10. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Бев на шутка,и си изнакупив свашта :o Има од чорапи,до капи :lol: многу убави работи најдов,највеќе блузички,туники такви зимски си земав,ах преубави! баш исти како у град,а дупло поефтини ,едвај чекам да ги износам сите :inlove:

11. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Не пазарам од Шутка. Сум била и не сум нашла ништо, работите не се по мој вкус воопшто. Можеби како што викате има некои џемперчиња поефтини ама разликата од 100 ден не ми менува ништо, а и ќе ги дадам за такси или автобус. Вака барем ќе пробам во гардероба ко човек, а не да купам нешто па да не ми стои и пак фрлени пари.

12. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Секој ден ли работи пазарот? Планирам да одам утре или во недела

13. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Епа слушајте паталец не гаталец ...

Јас како јас се залетувам до немајкаде си земав ташна поголемка она натинг спешл во еден трговски за само 1500 денари . Оди другарка ми Шутка ми кажува иста како мојата за 200 денари :headbang: :envy: значи 1300 :tmi: ве неповрат и кој испаднал глуп сега ? :wasntme:

Јас уште еднаш 5595 пати ќе помислам пред да им ги плеснам парите ако треба да се гурам низ Шутка ќе се гурам бе , никогаш нема да ги прежалам парите . Јас да и плаќам кириите , даноците за да тие остварат профит за сметка на тоа да ме прават овца ? ! НОТ :shake: :fubar:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    да,мислам дека, 99% ;)

15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Секој ден работи пазарот, само што преку викенд има многу повеќе гужва и работат и до покасно, а вака преку недела и порано се собираат, зависи. Продавниците што се на почетокот си работат, тезгите порано затвараат од нив. :)

16. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Слабо! Не ми се квалитетни :|

17. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Пред неколку години си купив фармерки од Шутка за 300 денари и ги утепав носејќи ама едно конче им се нема скинато .. ееј 300 денари и уште ги чувам. А тие тука што ги купувам по 1200, 1500 поарни да не се. Пред некое време купив црни фармерки онака модерни со триста глупости на нив, 1200 ден ги земав за да ми испадне бојата после 2 месеци. И се спремам и јас на Шутка одамна. Планирам да одам наредниот месец по чизмички и гардероба. Зошто да дадам 3000 ден за 3 парчиња тука кога на Шутка за тие пари можам комплет да се опремам. Браво за Шутка :D

18. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    цурици била ли некоја од вас деновиве во шутка и што има има ли нешто интересно како џемперчинња, туники, мајчки???? ај пишете утре сакам да идам па да не акам за џабе ако нема ништо :*

19. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Ај да ви се пофалам. Во средата бев Шутка.. Си го купив она за што бев појдена.
    Фактички се опремив за цела зима. Чизми 1200-1300, патики си купив 800, ташни си купив 2 ко за на факултет по 250 ден. пантолони 400, фармерки 2 рала си зедов по 500 ден. блузите се како и секогаш џабе пари и така.
    Но најважно од се е што јадев хамбургер во 7мица. Ја скапафте фалење па морав да искористам шанса и да испробам.. И само излегов ваква :mm: ^_^ со преполн и задоволен стомак..Ајт да не забегувам, доста е :)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Buba-Mara

Buba-Mara Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Јас бев оваа недела и имаше и џемперчиња и туники убави. од 300 до кај 600 се најскапите ;) сигурно ќе си најдеш нешто :)