Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. Gerberce

Gerberce Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    67
    Супер, со здравје да си носиш и наздравје хамбургерот.

Јас лично... во 7-ца одаааамна престанав да јадам (фала богу) и гледам воопшто да не и се приближам во радиус на миризба - за да не паднам во искушение, а во Шутка еднаш сум била пред 3 - 4 години... и шознам... немам желба пак да идам.

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ај едно прашање за тие кои сега скоро биле во Шутка, има ли црни чизми над колена на штикла и кои се цените?
    Низ центаров се над 1500-2000 сите што сум ги видела, па ме интересира како одат цените таму и дали има избор?

Планирам да одам набрзо секако, да си купам некои џемперчиња за зимово па да знам дали да земам пари и за чизми.

3. Buba-Mara

Buba-Mara Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Има мн убави, околу 800-900 одприлика :)
    Има и поскапи ама можеш да најдеш и за оваа цена :)

4. babylove123

babylove123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    55
    А мене ме интересира дали има чизми на штикла ама до глуждови, дали има убави модели и како се цените ? :)

5. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    фала многу за одговорот :* :hai:

6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.630
    Допаѓања:
    2.473
    има ли марами/шалови од тие подебелите?

7. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Значи денес бев на шутка и се изнакупував ташни за другарки, стрини, сестри.. :lol:
    Кога им кажав дека се по 150 денари, сите си нарачаа. Значи тие сега што се носат како емитации од оригиналите, јас ролат си ги викам пошо така изгледаат :lol: :lol:
    Значи 150 денари, еј!! Си купив црна и бела со црно, па за другите кремава со кафеаво... и тако даље.
    Чизми си купив за 1200 денари, значи цените се тука некаде од 800 до 1500 најмногу. А имаше преубави модели најнови.
    Марама си купив за 50 денари, кајш од тие слабите за 50 денари...
    Гаќи, боди , чорапи тоа е неизбежно кога и да отидам :lol: И ролка за 100 денари.
    После едно преубаво џемперче уствари така како туника е, цигла боја. 600 денари.

8. Nice.girl

Nice.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    35
    Дали има некои модели на капутчиња или сеуште не донеле и кратки чизмички на платформа ?

9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    многу ретко.....

10. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Одам ретко,ама не за друго туку немам со кој :D
    И Шутка е како Солун,треба да начекаш кога има убави работи :D

Ме интересираше и мене дали има избор на долги џемперчиња,туники и сл. ;)

11. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    ^ Има, на неколу места прашав јас, долгите тенки џемперчиња 500 ден, дебелите плетени по 700. Секако, можеш да се исценкаш малце :D

12. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.839
    Денес бев, премногу гужва имаше. Јас мислев дека недела, па и празник (или ден пред празник како и да е) нема ни да има продажба коа отидооов. Има голем избор на се. Што ти треба мислам дека ќе најдеш. Отидов по патики и си најдов едни убави за 800 денари. Изборот на патики не е голем, ама затоа на штикли какви сакаш ќе најдеш. Најдов едни штикли по мој вкус како што барав, се заљубив во нив. Кога прашав цена ми рекоа 600 денари :o , а во центар сигурно се повеќе од 1300 истите. За жал не ги земав премногу се каам ама за се е крива мајка ми :@ . Сега бидејќи доаѓа зима е зголемен изборот на јакни, дебели блузи, чизмички, ама има и други работи не само зимски. Како што кажав си купив патики и хеланки(темно сиви) кои само 100 денари ги платив, а квалитетот е предобар, прстен (морав :$ ) и мајка ми си зема кондури. Нареден пат се опремувам за зимава сигурно. :D

13. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Мене ме интересира дали има блузички сакам да си изнакупам, фармерки и чизми??

14. sweety923

sweety923 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    a dali ke raboti sutka na denot na drvoto

15. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.050
    Допаѓања:
    5.064
    Ден на дрвото е во Ноември.

16. LUNA.girl

LUNA.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    135
    Има се што сакаш и многу е ефтино,а истите работи ги има и во бутиците само се многу многу поскапи ;)

17. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155
    Сакам да ги прашам тие што биле во брзо време дали имаат Сакоа во разни бои ?
    Пазарувам од Шутка,ама не сум била во последно време,сакам да се подновам со нешто интересно.Кога и да идам во Шутка без ташна не се враќам :rofl: :D :)

18. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Една моја другарка беше пред некој ден во шутка и си купила фармерки за 800 денари и тоа какви фармерки, убавини. Ми вика има се и сешто само да бираш. Обавезно ќе тркнам наредниот месец :D

19. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Da vi kazam podobro da gi kupam farmerkite negde od grad za 1200 otkolku od sutka za 800 i posle doagam doma i da se cudam kaj mi e novcanikot ili telefonot :/

inace ednas bev i probaa na majka mi vo tasna da i burickaat sreka taa e mnogu vnimatelna na tasnata zaradi kartickite mobilnite i taka od togas nemam otideno nitu jas nitu nikoj od moeto semejstvo

20. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    сум била еднаш пред 5 или 6 години.незнам што си купив не паметам одамна беше.ама бев со една наша пеачка,женската се отепа од купување,не можевме до дома да се донесеме :D