Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. Gerberce

Gerberce Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    67
    Супер, со здравје да си носиш и наздравје хамбургерот.

Јас лично... во 7-ца одаааамна престанав да јадам (фала богу) и гледам воопшто да не и се приближам во радиус на миризба - за да не паднам во искушение, а во Шутка еднаш сум била пред 3 - 4 години... и шознам... немам желба пак да идам.

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ај едно прашање за тие кои сега скоро биле во Шутка, има ли црни чизми над колена на штикла и кои се цените?
    Низ центаров се над 1500-2000 сите што сум ги видела, па ме интересира како одат цените таму и дали има избор?

Планирам да одам набрзо секако, да си купам некои џемперчиња за зимово па да знам дали да земам пари и за чизми.

3. Buba-Mara

Buba-Mara Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Има мн убави, околу 800-900 одприлика :)
    Има и поскапи ама можеш да најдеш и за оваа цена :)

4. babylove123

babylove123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    55
    А мене ме интересира дали има чизми на штикла ама до глуждови, дали има убави модели и како се цените ? :)

5. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    фала многу за одговорот :* :hai:

6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.613
    Допаѓања:
    2.472
    има ли марами/шалови од тие подебелите?

7. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Значи денес бев на шутка и се изнакупував ташни за другарки, стрини, сестри.. :lol:
    Кога им кажав дека се по 150 денари, сите си нарачаа. Значи тие сега што се носат како емитации од оригиналите, јас ролат си ги викам пошо така изгледаат :lol: :lol:
    Значи 150 денари, еј!! Си купив црна и бела со црно, па за другите кремава со кафеаво... и тако даље.
    Чизми си купив за 1200 денари, значи цените се тука некаде од 800 до 1500 најмногу. А имаше преубави модели најнови.
    Марама си купив за 50 денари, кајш од тие слабите за 50 денари...
    Гаќи, боди , чорапи тоа е неизбежно кога и да отидам :lol: И ролка за 100 денари.
    После едно преубаво џемперче уствари така како туника е, цигла боја. 600 денари.

8. Nice.girl

Nice.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    35
    Дали има некои модели на капутчиња или сеуште не донеле и кратки чизмички на платформа ?

9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    многу ретко.....

10. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Одам ретко,ама не за друго туку немам со кој :D
    И Шутка е како Солун,треба да начекаш кога има убави работи :D

Ме интересираше и мене дали има избор на долги џемперчиња,туники и сл. ;)

11. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    ^ Има, на неколу места прашав јас, долгите тенки џемперчиња 500 ден, дебелите плетени по 700. Секако, можеш да се исценкаш малце :D

12. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Денес бев, премногу гужва имаше. Јас мислев дека недела, па и празник (или ден пред празник како и да е) нема ни да има продажба коа отидооов. Има голем избор на се. Што ти треба мислам дека ќе најдеш. Отидов по патики и си најдов едни убави за 800 денари. Изборот на патики не е голем, ама затоа на штикли какви сакаш ќе најдеш. Најдов едни штикли по мој вкус како што барав, се заљубив во нив. Кога прашав цена ми рекоа 600 денари :o , а во центар сигурно се повеќе од 1300 истите. За жал не ги земав премногу се каам ама за се е крива мајка ми :@ . Сега бидејќи доаѓа зима е зголемен изборот на јакни, дебели блузи, чизмички, ама има и други работи не само зимски. Како што кажав си купив патики и хеланки(темно сиви) кои само 100 денари ги платив, а квалитетот е предобар, прстен (морав :$ ) и мајка ми си зема кондури. Нареден пат се опремувам за зимава сигурно. :D

13. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Мене ме интересира дали има блузички сакам да си изнакупам, фармерки и чизми??

14. sweety923

sweety923 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    a dali ke raboti sutka na denot na drvoto

15. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.934
    Допаѓања:
    4.597
    Ден на дрвото е во Ноември.

16. LUNA.girl

LUNA.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    135
    Има се што сакаш и многу е ефтино,а истите работи ги има и во бутиците само се многу многу поскапи ;)

17. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155
    Сакам да ги прашам тие што биле во брзо време дали имаат Сакоа во разни бои ?
    Пазарувам од Шутка,ама не сум била во последно време,сакам да се подновам со нешто интересно.Кога и да идам во Шутка без ташна не се враќам :rofl: :D :)

18. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Една моја другарка беше пред некој ден во шутка и си купила фармерки за 800 денари и тоа какви фармерки, убавини. Ми вика има се и сешто само да бираш. Обавезно ќе тркнам наредниот месец :D

19. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Da vi kazam podobro da gi kupam farmerkite negde od grad za 1200 otkolku od sutka za 800 i posle doagam doma i da se cudam kaj mi e novcanikot ili telefonot :/

inace ednas bev i probaa na majka mi vo tasna da i burickaat sreka taa e mnogu vnimatelna na tasnata zaradi kartickite mobilnite i taka od togas nemam otideno nitu jas nitu nikoj od moeto semejstvo

20. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.217
    Допаѓања:
    25.781
    сум била еднаш пред 5 или 6 години.незнам што си купив не паметам одамна беше.ама бев со една наша пеачка,женската се отепа од купување,не можевме до дома да се донесеме :D