Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278
    сум бил неколку пати да гледам патики ама никогаш ништо не сум купил...а има прилично се таму, од чорап до сноуборд

2. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    4.992
    Ах, само да можам да си најдам јас фармерки во Шутка... Носам 42ка (конфекциски број), а една Теткица таму ме убедуваше `34ка само за тебе, се тегне се тегне, ке ти влезат, што се секираш, оди пробај, ако ти натнеш ќе имаш 20% попуст`... И секако јас се залажав да се соблечам меѓу картонските т.н. гардероби и од колена нагоре не можев да ги кренам. а толку беа убави... ахх..
    Купувам други работи, чорапи, боди.. највеќе ташни! .. само што ретко одам, а и не сакам многу шопинг...

3. MiaBeMia

MiaBeMia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    35
    Не пазарувам, два пати се излажав да отидам и нормално не најдов ништо, ефтиноќа-грдоќа. Не сум богата, ама подобро една блуза ќе купам од 2000ден ама квалитетна, одколку 5 никакви најлонски од по 400ден

4. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Имам едно џемперче ,така големко,долго,сиво :^) Вчера забележав дека почнало да се расплетува :?: Мислам дека е доволно јасно дека не се квалитетни :wasntme:

5. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    девојки а дали има вакви на шутка и колку пари се да не оди сестрами бадијала

Прикачени фајлови:

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Кажи ја бе кажи ја која еееее....... :D
    Се шалам :rofl:
    Извинете за офф :tmi:

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Arris

Arris Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    22
    Слични вакви, горе со крзно, крем, сиви и црни имаше 1400ден. кога ги гледав јас пред 2недели :)

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    а како се движат женски овај период цените шутка? има нешто по ефтино или?

9. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Досега не сум купувала во шутка, не затоа што имам комплекс од марки туку затоа што никогаш не ми текнало да го посетам местово. Како што кажав немам комплекс од марки, не сакам се што е на мене да биде најк или адидас (обично купувам само патики од некоја марка затоа што не можам да си најдам број :lol: ) и навистина не можам да ги сфатам луѓето што кога ќе слушнат дека нешто е од шутка или незнам каде (битно не е марка) се тргаат како да има шуга. |( Не сум дошла во таква ситуација досега ама имам присуствувано на тој "чин" на гнасење. Повеќе пати сум влегла во дебата со тие луѓе (и чудно секогаш им ја затворам устата :^) ). Таквите ми се најодвратни. :puke:
    Извинете на оф топик, ама морав да кажам. А во врска со темава, па незнам можеби некој ден ќе најдам време и ќе наминам. :)

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Искрено тие што највеќе плукаат дека не купуваат во Шутка, први ги гледам на тезгите.
    Јас не викам не, си купувам од град, но си одам и во шутка зошто навистина има феноменални парчиња облека (за кои после мн. пријателки ми викале: штооо ова од шутка си го купила,толку евтино).а тие истите дупло платиле.

11. si.exs

si.exs Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    140
    Дали имате видено слични на овие и од колку до колку се движат цените? :)

ме интересира исто така колку се плетените туники? :wasntme:

Прикачени фајлови:

12. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    пазарував,ама сега немам идено повеке времепоследен пат кога бев си купив поке работи мегу кои и чорапи едни мн убави со срценца,мн ми се видоа слатки,кога се вратив дома кога ги отворив чорапите едниот со срценца,а другиот без :rofl: :rofl: ,

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Marina89

Marina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    42
    Јас видо ама без патент така,црни убави беа премногу и беа само верувала или не 700 денариииииииииииии,а јас какви што си купив пред можеби неколку месеци таму беа 600 а јас си опнав 1650 мислам хелоуууууууууууууууу :@

На si.exs му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Ај кажете ми кога е поевтино преку викенд или во работни денови??? ;)

15. si.exs

si.exs Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    140
    мислам дека немаат врска парите со деновите,туку со гужвата. :D
    е сега кој денови има гужва,а кој не ...нз :)

16. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Леле јас бев сега за задушница.Невидена гужва.Незнам како можев баш тогаш да отидам :D
    Си купив се што ми требаше,ама некако цените на чевлите многу ми се високи за Шутка? :^) До мене е или порано поевтини беа? :?:

17. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    да да стварно на новите модели имаат високи цени ставено јас мислам до 1000 а тие по 1400 1500 ставиле цени, па и во Кавадарци се по толку! ама за џемперчиња и туники се закон по 300, 500 до 700 најмногу, истото фустанче што си го купив 500 во една продавничка во аеродром го видов 900 :!: хихиихи

18. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Јас бев во недела во шутка,малку го погрешивме денот нели нивен празник е,и немаше кој знае сто да се најде бидејки половина од тезгите беа затворени и тие продавничите што се на улица и тие беа половина затворени :?: Имаше туники и џемпери од тие подебелите што се по 400,500 ден,убави тренерки 1300 чизмите некако за во шутка ми беа скапички по 1200 па нагоре.
    Јас си изнакупував бодиња 2 за 150 денари по секакви бои има боди ролка исто така 150 ден,чорапи халанки и така.
    Како идае изборот за облека беше слаб,,,,,,

19. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Е повеќе не!!!
    Се изнервирав последниот пат - што купив боди, при прво облекување ми се скина, ролката, одма под ракави се оддели конецот, хеланките ми се растегнаа, џемперчињата се поефтини, но многу поубави има и во центар, малку поскапи, на чизмите ги залетале цените, роба со грешки.... :tmi:
    Гужва, туткање меѓу луѓето, одвај да пробаш (посебно сега зимски наоблечени), се измалтретирав многу.

20. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Да да да купувам во Шутка и не се срамам да кажам, како некои девојки од високото доброутро. Може малце ке скршнам од тмата ама морам да ви ја кажам дешавката. Бевме со сестра ми во Шутка и се враќаме со автобус и нели застанува на сок банка. А со нас една девојка во автобусот што исто така пазареше во Шутка. Пред да се симнеме од автобус, цурката од ранец си извади кеси од Манго, Кара, Калиопе, Мисс сиксти и си ги распореди кесите од Шутка во Овие. Да видат луѓето дека била на шопинг ама у град, а не у Шутка. Срамотилаци. Јас шопингувам во Шутка ;)

На music.girl, sanjaeva и Sunshine88 им се допаѓа ова.