1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Да, си купувам, немам никакви предрасуди за Шутка, ама во новава година сеуште не сум била.
    Зимава беа хит блузоните и џемперите (ниедни поскапи од 400 ден.) 8)
    А мајка ми била сабајле, ми зела маичка со кратки ракави, со интересен натпис, многу ми се свиѓа за 50 ден. маста ќе и ја извадам :lol: :lol: :lol:

2. ANGEL1

ANGEL1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    84
    И јас немам предрасуди за шопинг во Шутка и кога сум во Скопје често е дестинација за шопинг така да воопшто не ми е важно се додека ми се допаѓа тоа што го купувам + не е скапо. ;)

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Денес си купив(т.е. добив) бела бундичка 1000ден,чизми со полна пета со крзно крмасти 1200ден, сиви панталони и тегет по 600 ден, панталони како хеланки 300ден, 3 цемпери по 250ден (оние на рифи плетени со кафеави каиши)и кафеави копчиња (ќе ги сликам), 2 ролки, 2 пара хеланки, шал со дупчиња и ресички-украсен

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  4. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    КОлку
    attention whores
    има значи да си залепиш шамар , и пак да не сфатиш . |(

Ако твое мислење е дека не треба да купуваш од Шутка не купувај . Не наметнувај на други дека нема убави парчиња , смрдливи биле, носени , ефтини .

Јас кажувам . Мојот стандард не ми дозволува да купувам се марки . Купувам повеќе парчиња ама ефтини и имам повеќе гардероба . И тоа квалитетна е . Без разлика од каде купувам за мене облека е облека .
    Да за Шутка ! :D Се што кушпив од Шутка се го имам носено минимум 3 години . А од Кара еднаш сестра ми ми зема некоја блуза , едно перење мрсул се направи . :wasntme:

Штикли што купив од шутка веќе 4 години ги носам како нови ми се.

Кога некој ќе праша од каде ми е , не се срамам да кажам Шутка, луѓето не ги ценам по гардероба, затоа ни тие не ме ценат по цената на моите штикли и блузи .

На maca99, vesna212 и ANGEL1 им се допаѓа ова.
  5. vesna212

vesna212 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    49
    Леле греота за девојчето, како ќе живее со таков срам? ццц :^) а што се однесува до шутка, години наназад пазарувам таму, зш истите ствари ги продаваат во бутиците во град, секако за многу повисока цена, и со оглед на тоа не гледам ништо срамно во одењето во шутка :D поздрав девојки

6. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Да пазарувам во шутка, добро не идам многу често натаму бидејќи не ми е баш блиску,али најчесто кога треба да купувам чизми или патики и нема ништо лошо во тоа :)

7. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.367
    Допаѓања:
    18.589
    Да не бил некој сега скоро во шутка, ме интересира дали има убави дебели капутчиња до под задник и која цена се.

И од мене големо ДА за шутка! :)
    бај д веј, буквално истата облека што ја има по еко и елит,ја има во шутка...така да препорака за тие што шопингуваат таму: отидете во шутка,барем ќе си купите повеќе гардероба за планираните пари за шопинг во еко и елит :)

8. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Јас денес планирам да одам со колешка. Сакам да си купам фармерки некои сиви цевкасти и нешто штилкичесто, а ус-пат знам дека и плус непланирано нешто ко за секој ден ќе си земам :P

Воопшто немам потив пазарење во Шутка. :) Дури мислам дека едни фармерки што ги купив ги носам повеќе од 3 години. :?: Да, сум купила марка, имам и по некое парче облека што сум го платила послапо, ама имам пазарено и од Шутка и од Еко и Елит во ГТЦ ... сосема нормално е тоа. Бог да чува за размазените девојченченца .... немам коментар

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Еве една слика од блуза и од џемпер од неколкуте што ги купив во шутка, значи оваа блуза и џемпер се по 250ден., а џемпер ист и сличен на овој на долги ракави 400ден.

Прикачени фајлови:

• DSC00072.jpg
      DSC00072.jpg
      Големина на фајлот:
      237,4 KB
      Прегледи:
      203
    • DSC00073.jpg
      DSC00073.jpg
      Големина на фајлот:
      308,8 KB
      Прегледи:
      203
    На Cence и marama им се допаѓа ова.
  10. verica94

verica94 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    28
    ахахахаха неам идено 8 години таму ама не е лошо еден ден да се види шо има 8) :)

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Иста како втората другарка си купила од Страдивариус 20 евра :o

12. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Ве молам кажете ми што има на Шутка, да не одам за џабе......?????

Останата зимска облека, или има и пролетна гардероба (тренерки, маици, кошули....)

Сноу Квин, срцка, ти последна си била, дај кажи. :)

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Женска се има, ама буквално се :) нема да ти биде џабе одењето

14. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    577
    кога студирав во ск стално си купував од шутка, да се пооправи времето пак ке одам да видам што има може ке се подновам нешто :lol:

15. Ecii

Ecii Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    11
    Се и сешто има.. од чизми па се нагоре... Инаку јас од таму најчесто си купувам гаќички.. 5 за 100 и по пат ќе си купам некое џемперче .. убави работи има е само што е гужва. Ама не е страшно :)

16. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Moментално,овој период не се исплаќа да одите .Има многу намалувања низ град,блузички во Фјори по 300,фустанчиња плетени по 600,700 и чизми по 600 или 2 пара за 800.
    Не вреди на ладното да мрзнете

17. langida

langida Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    13
    истите работи ги има и по другите бутици така нарецени скапи бутицисамо сто се поскапи.JAS OVAA NEDELA BEV VO SUTKA I IMA DOSTA NAMALENI RABOTI BLUZICKI PO 200DEN CIZMI PO 600 DURI IMASE I 2 PARA ZA 500DEN IMA DOSTA NAMALENI RABOTI

18. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Долго време се убедуваме со мајка ми да одиме, ама дека е далеку никако да се договориме. На пролет ќе одиме 100 % според ова што ве читам има да се изнакупувам :rock:

19. langida

langida Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    13
    SEGA SE NAMALENI ZIMSKITE RABOTI REDI DA SE OTIDE

20. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Некој што бил во скоро време во шутка дали може да ми каже дали има адидас тренерки, ама најобични, без тие трите линии од страна на ракавите и ногавиците, туку да има само знакче адидас, мало, дискретно.