Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. Minareli

Minareli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    19
    Nee! Mnogu smrdi i gadno e! xD

2. babylove123

babylove123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    55
    Има ли пантолони сини или бордо боја ,сукњи и фустанчиња убавки?

3. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Зашто неквалитетно???? па истата роба што ја има по бутициве низ скопје ја има у Шутка.....само у бутик ке ја платиш поскапо,што не треба да значи дека е и поквалитетно :D
    А ова за обувките...ја лично имам купено чизми од Шутка пред 4 години-700 ден и ги носев и оваа зима ;)
    Лично никогаш не идам со кола прво нема кај да паркираш,второ може да ти ја ограбат....така да најдобро ти е со автобус број 22 или 19

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Јас бев сведок на купување на големо, фармерки од Шутка кои се продаваат по 700 ден, човекот ги купуваше по 900, а во ГТЦ во неговата продавница ќе ги продавал по 1400. Епа со тие пари два пара од шутка ќе купам. Не се лажете за неквалитет, искуството ми покажало дека истата роба е во сите продавници кои не се бренд. Тоа е турска роба, за тие пари што ги давам сум добила и повеќе квалитет во шутка одколку во гтц.
    Теранова е 0 со квалитет во споредба со шутка бе!
    Шутка рулз :rock:

На Tashaa, Beauchamp, rossonerka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Само да те поправам, со 19-ка, 23-ка... А може и со 81 ;)

И за сите што се жалат - нечисто, нехигиенски, ПРЕТЕРУВАТЕ!
    Како прво - пазар е, што очекувате??
    Алиштата што ги даваат да ги пробувате, ги вадат од кеси, (или ќе си побарате да ви извадат нови) спакувани, зошто нечисти??
    Тоа што гардеробите им се картонски/со завеси т.е.импровизирани, не значи дека се прљави.
    Фала многу пријатно :) :P

п.с.Си купив патики ала Најк, ги носам веќе 3 години, ни да чујат.
    п.п.с. Другарка ми ги има ИСТИ оригинал, ги купи за 80 долари. :lol: :lol:

На DEBELUSKA и Nastjaaa4 им се допаѓа ова.
  6. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Само да те поправам, со 19-ка, 23-ка... А може и со 81 ;)

Грешка сме и двете :D ....22 иде железничка-Волково,23 Ченто-новиот цветен пазар.....а за Шутка идат 20 и 19 ;)

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  7. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.998
    Допаѓања:
    11.684
    Јас одам понекогаш, ама колку наоѓам е сосем друга работа. Имам земено неколку пара сандали, ниски и на штикла, што стварно ми се имаат погодено. Ама некои работи се отпад. Е каиши обавезно си купувам за 100че. Па ми траат прилично долго. И пред 2 години си земав ролка за 80 ден, маста и ја извадив, еве уште ја носам :)

8. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

Да де, леле.. 6 пати го едитирав мислењето, и видов дека го утнав, ама касно малку :D :D

19-ka, 20-ka и 81 - што го има многу ретко, ама поминува низ Шутката :P

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    20ка ја има на 5-10мин. 19ка е така поретка на 20мин.

10. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ми требаат патики за до парк, Водно, едно-друго па да ве прашам што избор има и која цена се, јас у Шутка години не сум била. Нешто АдиБас, ПуНа, Мајк... :D
    За викенди уште има гужва како порано?

11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.434
    Допаѓања:
    91.648
    Најдобро е да одиш работен ден. Јас не видов некој избор на патики ама бев пред 2,3 недели. Уште тогаш имаше чизми, ама ги креваа веќе нив, па може сега донеле патики. Во Шутка патиките како и секогаш од 600 до 1000че.
    Јас купив пред 2 години многу убави патичиња , ги имаше истите и во Аванти ама разлика некои 200 ден и одма се искривија. :worried:

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Да да за викенд е гужва, ама преку недела ако идеш и тоа порано, може истите работи за по 50-100ден поевтино да ти ги продадат

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Вики, зборев подобро да си купиш нешто од марка, некое поквалитетно парче а не од тие бутици што носат од Шутка. Бар ке си сигурен дека ќе е истрајно. :)

14. Marina89

Marina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    42
    За мене Шутка е лотарија,еве јас имам бунде од 500 денари и го носам нон стоп во зима,и абер нема да се скини,исто имам и чанта од 200денари,па и таа е супер...значи зошто велам лотарија?затоа што нештото можиш да го купиш за 200 и да го носиш години,ама можи и два дена...а ако мислите дека по бутици се поинакви,јас мислам се лажите,лично видов,една веројатно беше од некој бутик,и имаше наполнето една црна вреќа со дуксерки,што се носеа есеноска,ама се разбира во бутикот нема да бидат 500 туку ке бидат 1000 и логички е дека се потрајни :) :D
    п.с има пролетна роба донесено или слабо? фала

15. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Девојки слушнав дек во шутка се продавале лакови за нокти на кило, дали некоја од вас знае колку пари се движат фала?

16. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Па да си купувам, елечиња, џемперчиња, фармерки се што ми се свиѓа..
    накит еднаш менѓуши колку убави купив за 20 денари 2 пара. xD мислам за тие пари не се пропушта и ефтини маички има и така :D :D :D

17. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
  18. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Хм, ме стави на мисла дали си ја переш облеката пред да ја носиш кога ќе ја купиш. Нехигиенски е да ја облечеш па од каде било и да си ја купила. Бај д веј гледам пола Скопје со шуга се шетаме што сме пазареле во Шутка, бре бре. Свашта!

На Nastjaaa4, maca99 и sanjalica им се допаѓа ова.
  19. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Јас сум од друг град и во саботата намерно идев за у Шутка.. Имаше многу убави работи.. Си зедов кошула 650 ден од тие шо се ко со наметка одзади чипкана наметката , Панталони Плави ( од оние во боја шо се) 600 денари , и фустанче на еден ракав (чипкаст ракавот ) 400 ден :) :D презадоволна сум .. У ГтЦ истата кошула 1200 :D

20. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Јас планирам утре да идам, здравје.
    Али ненормално многу мразам гужви, а верувам дека утре ќе има, башка сонцево ќе придонесе за тоа.

Е сега сакав да ве прашам. На рејбанките отприлика цената колку им се движи?
    Во Бата видов многу убави рејбанки, над 2,000 беа, што дефинитивно неможам да си ги дозволам, па планирам да разгледам и во Шутка.

Вака нешто.

И ако знаете цената на ленонките како се движи?