Анабела има фармерки колку ти душа сака од 400 денари нагоре, во секакви бои има А јас фустанчето ко погоре 700 го платив
извини ке мозес ли да казес од каде потоцно го зеде фустанчето? и доколку можеш да ставиш и други слики од твојот шопинг во шутекс, бидејќи сакам неделава да доаѓам да се пдготвам навремено фала и поздрав
^истото фустанче го имам од шутка земено 500ден, само зелено Кога одиш накај пазарчето(долното), пред да свртиш лево за да се симнеш, нели има 2/3 продавници големи....првата е за тренерки, па во средина е за женска облека, па последната до пазарот е зафармерки ако не се лажам. Е во таа средната го купив. Инаку 550 ден. е, ама јас се ценкав.
Да СноуКвин, го видов и ти кога го постираше, во секоја продавница беа 700, на пазарот 600 ама немаше плаво. Пробав да се ценкам ама нејќеше господинот ќе немаше везе да неможев и ташна да извадам со тие 200 ден
Kако што објасни Snow- Queen, пред да влезеш во пазарот, од лева страна , дуќанче, има голем избор на фустанчиња пред него е тоа за трењерки. А истите на улицата од десно по тие дуќанчиња беа по 700 - 800. Btw од Шутка ми е само ова фустанче и маица за дечко ми 250 ден. другите ствари си ги купив од град. Утре ке ставам слики. Сега нема да бидат со добар квалитет, темничко е.
леле значи како ме нервираат овие што се прават кои сме што сме....па не знам смешно му било па гадно му било...па ова па она....ами 70% од гардеробата е од исто место земана....што туку глумат лудило некои....тууу....глупости
девојки од последно што видов мајчки за на фармерки онака убави се по 120 ден .. а машките мајци се по 150 .. барем толку беа вчера сеа бидејќи се затопли сигурно ке бидат 300// совет од мене .. кога одите и кога ке ви се допадне нешто многу не го купувајте одма .. може ке го најдете за поефтино има многу разлика од бутиците во шутка и тезгите .. или обратно зависи кога како ..
Значи дефинитивно ќе појдам по фустанчето.Во ГТЦ најгоре,во еден бутик беше 1300 и мислев да се вратам да си го купам,ама дефинитивно одам Шутка. Плавата боја ќе ми одговара исто такво болеро имам
1300? аиии неарна работа, не бре не вреди за 1300, ти со 1300 ќе си купиш,фустанче,штикли и ташна во шутка
Идеален период за шопинг во Шутка ќе биде следната недела пред Ѓурѓовден сигурно ќе има попуст за инат на комшијата и за поголема овца да си купат
Во недела на 06 Мај е Ѓурѓовден... значи сабота шопингдеј, ама па си викам дека викенд па пак ќе се понашаат...