Тоа ти се вика среќа сигурно отишла во работен ден, уште у 9 саат сабајле таму, јас така правам...и после му викаш ај за лесно да тргне денот спушти цена.Така се прави тоа
За жал во мојот град нема Шутка а радо би купувала од таму бидејќи со исклучок на оригиналите кои што се реткки барем овде '' брендираната " облека во бутиците е целосно иста со таа на Шутка. Овде има нешто слично ко таму,ама сепак не се истите цени како на Шутка,малце повисочки ги држат.
денес бев во шуѕка и штета што не бев сама да се изнашетам и да си разгледам ... инаку си купив каиш, мн слатка маичка, пантолони, и чанта мноооогу слатка дури за 150 ден
Јас во неделата бев мислев дека празник нема да работат оно гужва што да ти кажам фул беше.. имаше доста попуст и ефтини работи..
....луѓе јас на брзина пазарев прееска и знаете што?...кога си ја видов чантава што сум си ја купила се разочарав....
ами...што знам некако грдичка ми е.....а и некако има непријатен мирис ама ај си викам ќе исчезни.....ако не па ќе ја подарам ....а набрзина пазарував оти со машко кога си само те брза па страв му било да не му ја оштетат колата оти еднаш така му се десило...и тоа.....а маичката стварно ее преслатка
Кој бил последниве денови да ми каже сакоата како се движат, дали уште може да се најде сако за супер цена до 400 денари?
луѓе ај едно прашање другарка ми си зема прееееубави фармерки-хеланки текас темна боја, скроз исти ко фармерки, ама тенок материјал, не знам како да ви одбајснам, за 300 денари. некаде кај тезгите ми вика, ама не знаеше како да ми објасни. па сега ако знае некоја да не видела??... каде на која тезга да барам тенк ју и салонки со нормална висина 5цм која цена се?
Знам јас каде се наогаат тезгите каде има фармерки-хеланки ама не знам да објаснам може само кога одам во шутка да ја најдам тезгава.