ludoto19, ја ги имам истите, исто 300ден ги земав. Тезгата се наоѓа на вториот долниот пазар, кога ќе стигнеш до него, не се симнуваш во пазарот, туку продолжуваш по горниот дел (новиот дел) тезгите што се, и кога ќе дојдеш на крајот нели пак тука има скали за да влезеш во пазарот, ќе се симнеш тука и од десна страна 3та тезга некаде имаш такви тенки фармерки,материјалот не е којзнае што ама за 300ден летоска се супер.
Јас си бев вчера во Шутка и значи има многу голем избор. Првпат имало толку убави работи. Балетанчиња истите што ги има на Битпазар ги има и во Шутка, но дупло поевтини. Јас баш гледав едни штикли на Битпазар по 1200 денари, а тука истите ги земав за 700
Јас планирам утре да одам, балетанките колку се движат, ај плс некоја од девојкиве што била последниве неколку дена нека пише
Слободно оди, балетанки какви се немаше и тоа поскапи од 600 немаше. Штета што немав многу парички во мене иначе ќе си купев и јас
A обични денски салонки која цена се? Cноу а фустанчињата како се движат? Jас ќе одам неделава, па планирам да купам доста работи, фармерките на прво место, се заљубив во материјалот
Ludoto19 другарка ми била пред некој ден си земала фустанче за 500 ден, а салонки за 650 ден. Како што кажа Сноу тука се цените отприлика.
Последен па кога бев,пред 2,3 недели,купив фустанче за 650 ден,истото го начекав во маалска продавничка за 450 Затоа се размислувам дали би отишла пак,кога баш и не се исплати.И вака се налетува на евтини работи.Сум нашла кошулки по 350 ден,маички по 150,200,300 .... Со автобус би требало да сменам 2 автобуса,натаму и наваму,а со кола кога бевме,се паркиравме на еден паркинг и ни ја украдоа антената.Не дека е нешто којзнае што,ама нареден пат може ќе се деси нешто друго. На комшивка и скинале златно ланче од вратот Цела е со гребаници по вратот,потресена,замислете да скинеш ланец треба и да употребиш сила.Викнале полиција,ама џабе