Дали некој знае дали има краток тексас шорц и која цена ги гледав во теранова по 1200 се а не ми се дават толку пари па да си ја пробам среќата на шутка.
А дали има кратки пантолончиња од друг материјал во различни бои и кои му се цените..Но да бидат некои поубави за прошетки во град...Фала ви однапредд!
од 500 па нагоре до кај 800 денари (барем во саботата) а и истите модели можеш на различни места да ги видиш за 100, 200 ден поскапи/поефтини.. така да разгледај си убаво пред да се одлучиш да купиш
женски, има ли во шутка такви кратки (не мора многу) мислам онака за искачање? и која цена се, мислам има ли до 500-600 денари? фала ви однапред
Не ми се смејте,али животна желба ми е да одам да си испазарувам во Шутка,мајке ми За малце пари,ќе си изнакупам милион работи,милина
Ајде тој што бил во брзо време во Шутка нека каже што има и какви се цените... и дали има видено римјанки???
Ствари со цветичи низ Шутка има за извор, благо речено. Суќни, блузи, фустани, шалвари колку ти душа сака, секоја можна нијанска на боја ја има. Јас последно што гледав имаше кратки, фини со флорал принт суќни, нагоре како со ластик. Сигурно знаеш за какви зборам, минатото лето секој втор ги имаше. Цена да не те лажам, не знам. Не ме интересирала и не сум прашала за цена.
Римјанки денес си земавме цела фамилија, по 250 ден. се, кога се симнуваш од автобус на ќошот од првата уличка од лево, после тоа тезгите со ташни.
Ме интересира дали има цветни топови, од убав материјал? Уште на Шутка се молам, само таму не проверив.
Имаш во елит за 300 денари,а во Шутка не верувам дека ќе најдеш нешто поразлични и подобри,претежно истата облека ја носат.
Има, јас си купив за 350 ден, со убави шари има на сите бои, памучни се и лесни, имаат и корпички кај градите така да прслук и не е потребен, многу убаво стојат. На некои места се по 600 ден. затоа убаво прошетајте пред да купите. Јас од пазарот го имам земено, една тезга на почетокот на вториот ред, кај што има многу фустанчиња.