Бев денес и си купив цветен топ КОНЕЧНО! како што барав и ве замарав по темите. Во бутиците карши пазарот претерале со цените, штикли за 1200, ташни за 1000.. ју донт сеј?! Па за тие пари до Шутка ли ќе доаѓам.. Ако побарате убаво низ пазарот ќе најдете некои убави фустанчиња и маички, шверцана роба од Зара и Котон колку што видов. Има и маички од Томи Хилфигер и Лакост, е сега некои се поумешна копија, а некои се феил, ама кој што си најде. Јас битно си го најдов тоа што го барав, ќе си пуштам солза од среќа!
Еве што се подновив многу е убава крем боја-ама не се гледа се зањубив во цветниов дезен блузава ме потсети на Олимпијадата прекрасна е, инаку едниот ракав паѓа надолу,ама морав вака да ја закачам за да се гледа убаво прекрасна тиркизна боја е, ама неможе да се долови со слика од мобилен, инаку блузава има и каивче следува уште еден пост со слики....
Се подновив и со балетанки-крем [attachment=4]DSC00189.jpg[/attachment] бели со полна пета [attachment=3]DSC00188.jpg[/attachment] бело и крем плико [attachment=2]DSC00190.jpg[/attachment] тексес сукња [attachment=1]DSC00184.jpg[/attachment] бели 3/4 [attachment=0]DSC00185.jpg[/attachment]
^ Koja цена се сандалите? и да те прашам, јас последниот пат кога бев видов едно фустанче со патент, уз тело,па ко туника нешто, шарено со ленти беше, една црвена една бела една црна, или сив-бело-црно итн итн... дали ти падна такво во очи, дали се уште постои, тогаш немав време да купувам, а беше некои 550 денари, прашав ми падна во очи
Snow-Queen на здравје нека ти е шопингот.. Сакав да те прашам од кое место ја зема тексасната сукничка? По која цена? Многу ми е убава..
ludoto19-белите сандали се 500 а да тој фустан го има во сите бои 500ден е Miss666, сукњата е 300ден Zaljubena111, сандалите бели 500, балетанките 600, а плико ташните 200 цветната блуза 400 тиркизната и кремастата по 500 Лондон маицата 250 Белите панталони 400
Не сум била уште ама планирам со мама. Само да ми кажевте, кога имаат поевтини цени, за работен ден или за викенд кога е гужва? фала однапред
MejkApGirl- помала гужва и поевтини цени има преку недела Sw3et.Ang3l - исти вакви има од 500 до 700 им се движат цените, буквално исти во сите бои
Имам пазарувано во Шутка повеќе пати и верувајте дека исти работи што има во Гтц , Лептокарија и други трговски центри и бутици се поефтивни во Шутка одколку по бутициве. Штикли што во ГТЦ ги видов за 2000 во шутка беа 1200
Ај јас да прашам дали има кошаркарски дресови у Шутка Сите прашуваат за чевли, блузи, фустани, мене ме интересира дали сте виделе дресови
Ако прашуваш за нешто вакво ко туника, јас ги видов предминатиот викенд, само во потенки линии од ова на сликата.. имаше на неколку места од 400-600 зависи каде многу беа убави...
Бев за викенд и си купив тексас шорц за 500 денари и скоро се исти како во теранова каде што цената им беше 1200 ден исто така и црвен шорц,фармерки за 700 денари,ташни во боја за 200 денари,маици за 150 ден,и баш вчера во body line видов исти панталони каде на шутка беа за 750 а овде 1200 ден