Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. sweat2

sweat2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    80
    Еднаш само сум пазарувала :)

2. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Сум била два пати до сега. Првиот пат си купив плутени сандали што си ги изнаносив и римјанки што се скинаа одма. Обетки и по некое ланче.
    Вториот пат си купив убаво ,летно фустанче.
    Сега сакам пак да одам, кој бил скоро нека ми каже дали има убави летни фустанчиња,здолништа, шорцеви,маички? Исто ми треба по некоја штосна плик ташничка. Како се со цените? Ќе ми се исплати ли да одам дури до таму?

3. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.551
    Допаѓања:
    3.148
    ^^
    Еве, јас бев вчера. Има убави летни фустанчиња, цените негде се од 500 па нагоре, не прашував многу за фустанчиња. Но видов едно што не си го земав, и мислам оти дооолго време ќе ми треба да го преболам, во срце ми остана. :(
    Имаш маички, здолништа секакви, ташните им се доста евтини, шорцеви исто, има од се што бараш, така да, оди деновиве, сигурна сум оти ќе си најдеш нешто и ќе ти се исплати. :)

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ubavataa

Ubavataa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    9
    iskreno sum bila na pominuvanje , ama ne bi sakala da pazaruvam od tamu bidejki ima deca sho se mnogu bogati i posle niz celo skolo ke te kaze deka si bila vo Sutka i ponizenje e toa , ke te ismejavaat inaku pa sho ako e poevtino zosho da gi frlam parite :)

5. taznatajbg

taznatajbg Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    74
    Тоа не треба да го сфатиш како понижење туку како економичност и така во бутиците носат од таму роба а ја наплатуваат поскапо :fubar:
    Сум пазарувала многу пати во Шутка и секогаш кога имам прилика одам таму

6. mesecinka91

mesecinka91 Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Дали некој знае дали има ташни онакви сламени за на плажа и која цена ???? :)

7. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Да пазарам, најчесто фармерки си купувам зашто лесно ги кинам а овде ми се поевтини. Зашто да давам по 1000-2000 коа и онака брзо ке ги скинам :lol:
    Многу пати исти ствари сум наоѓала како низ град, само за поевтини пари, па зашто да не заштедиме некој денар :D

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    еххх сега дали е за на плажа незнам,ама сламена е,јас си купив 50ден. мнооогу е убава, ја утепав од носење...ќе побарам слика во компјутеров, ако не ќе ја сликам

На mesecinka91 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. srcuskata55

srcuskata55 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    29
    Сум била неколку пати и сум купила неколку фустанчиња и маички што се уште ги носам..и не се страмам да кажам од каде се :)

10. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    хм, ова последново не го разбрав.. “ ke te ismejavaat inaku pa sho ako e poevtino zosho da gi frlam parite :)“ значи ако е поефтино баш ги заштедуваш парите... а и вакви предрасуди веќе аман |( |( |( ..кога истите работи ги има и низ град.. ок има некои што не ги бива, ама има и многу убави работи да се најдат.. како и да е вреди да се отиде...

11. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    па да ама поретко кога ептен нешто неможам да најдам низ центар и одам до Шутка.

12. cacikr

cacikr Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    243
    Дали имате одено Шутка и дали има убави бикини, римјанки, фустанчиња и ако знаете цена плс итно ми е утре сакам да одам

13. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Бев и не ви препорачувам да одите.По Еко и Елит има милион поубави работи и доста поевтини.
    Значи сум пазарувала во Шутка,не ми е срам да го кажам тоа ,меѓутоа Шутка не етоа што беше дефинитивно |(
    Избор има зависи што барате-маички рамбовки по 150,200,250,онакви со ракави од 300- 500,600 ден,а никаков материјал,корсетите цветни 350 и 400,фустанчиња по 400,500,600,долгите фустани се од 600-850.
    Онојпат од елит си купив долг фустан -550 ми го даде 500,а за истиот ми вика 650 ај за 550 во Шутка.
    Оние поскапите ми вика 800 ај за 750 а истите и во Еко,Елит се толку.
    Се се цветни дизајни ,јас си купив 3 маички да не ми биде џабе патот ,обични по 200 ден.

14. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    И јас бев вчера.. што знам, никаков избор.. а освен тоа едно исто секаде по тезгите.. еве на пример дечко ми бараше шорцеви, бермуди.. не знам што им станало со цениве.. ама 800-900 ден за бермуди од Шутка, но тенкс |( во Еуроазија се толку (и тоа на бершка, јес да се модели од лани, преклани ама па поубави се од овие другиве). Еден па што продава на Зелен пазар ги дава 700 а истите во Шутка 800, и му викам а бе на Зелено 700 ги давате.. и он еее па ова е Шутка :rofl: мислам хелооооууу ова нешто фенси ли е местово |( па ги дава поскапи... или па научија одат луѓе да пазарат и ај ќе опнеме 800-900, па може за 700-750 демек му пушта цена...значи гледам дека во последно време по град има поефтини работи, има продавнички што си имаат ок цени и попусти па и не е нешто неопходно да се оди до таму.. :)

15. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    315
    Денеска бев во шутка во една продавница има салонки што беа од 1200 до 1600 сега се за 600 денари и нема само салонки туку и чевли со полна пета и балетанки.

16. meri11

meri11 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    53
    Ако некој бил деновиве во Шутка, дали има сандали со полна пета и избор на женски танки фармерки?

17. mesecinka91

mesecinka91 Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Искрено колку Vans i Roxy маици има истите изгледаат дека се неможеш да ги препознаеш дали во поравниците низ град се оргинал или не |( цените им се од 600 до 800( тие убавите што не се разликуваат)... па сеа видете што се се продава низ земјава...

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.433
    Допаѓања:
    91.616
    Сте биле во скоро време? Сандалите како се движат, долгите фустани?

19. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.557
    Сандали има од 350 до кај 800 , фустаните 700-1000

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. doll.a

doll.a Популарен член