Немам одено ама скоро сите одат и пазаруваат од таму, било ефтино и не со толку лош квалитет . Во прва прилика би отишла
цесто одам и теско е да се најде несто но имаат ногу убави фармерки и фармерки обицно од таму купувам и зимава си купив зимска јакна за 200 денари многу убава и утредента одам во трговски и истата јакна дури и иста боја за 950денари ваква останав
Бидејќи не живеам во Скопје одам на секои 2 месеци некогаш се случува да одам на 1 месец и секогаш пазарам многу, многу работи од таму и искрено ми се допаѓаат но има таму некои алишта што никогаш не би ги облекла хаха
Бев еднаш пред2 години и имаше многу убави работи, да не знаете дали има корсети таму? (но не цветни)
Да зошто да не, во Битола 2 пати годишно доаѓаат луѓе што продаваат таму и се тука 1 викенд, искрено истите парчиња како и во бутиците тука се многу поевтини, не знам зошто да не би купила оттаму, а не да одам во бутик и да го платам дупло поскапо, а истото е.
Сум купувала работи од шутка, најчесто фармерки, зашто се многу евтини а убави, за да после неколку купени пара заклучам дека се со лош квалитет, избелуваат или се кинат. За тие пари толку, ама затоа пак веќе не помислувам да купам фармерки од таму. Сум купувала некои маички, кратки панталони најчесто тоа...
.. .да,секој месец онака одам во шутка ,чисто да видам шо има ново,и секогаш си се подновувам со нешто,има разновидност,понуда и побарувачка и самата онаа атмосфера на гласна музика од околу,галама,возила некако ме исполнува....за квалитет когакако се погодуваат некои стварчиња,ама пред некој месец порачав онлине некои блузички од викторија секрет,кога ми стигнаа на нив имаше маде ин кина...за мене секогаш цената и името не ми значат многу,гледам да ми се допаѓа и да ми убаво стои,а сега како трендовите се менуваат секој втор месец,е па доволно е....знаете она колку пари толку и музика......и не можиме да се прајме тука некои трендсетерки кога и стандардот не ни дозволува тоа....значи според мене секогаш убав изглед е поважен од тоа кај и кога си го купила тоа....
Може ли некој да ми објасне како да стигнам од фратската болница или од ГТЦ до шутка со афтобус? Ај ве молам вопонеделлник одам на очно и сега сакам да си купам нешто за учебната година а во шутка никоаш неам одено. АЈ ВЕ МОЛАМ ДА МИ КАЖЕТЕ
од гтц не можеш....или на партизанска да чекаш 19ка или на бит пазар 20,81....а на бит пазар поминува и 19ка
Бев вчера во Шутка и си се облеков од глава до пети.Еве и слики ќе постирам,уште работи ми се допаѓаа ама за тоа друг пат. Земав и панталони боја како блузичката. Битно многу многу ефтино.