Два пати ми се чини бев и има убави работи,ама треба се на брзина да поминиш Си купив тогаш некои работи А кога ќе можам ќе одам пак Истите работи ги носат по продавници,така да...
Јас чекам да чујам дека донеле есенски работи. Не ми треба мн. Буквално 2 пара панталони и 2/3 блузички. Друго си имам.
Си пазарам и немам никаков проблем,зашто истите работи ги има и низ продавнициве во скопје со дупла цена или тродупла... се што сум купила до сега ми се погодило и некои работи ги носам уште од пред 3-4 години...така да јас сум задоволна
Навистина споделете ако има донесено есенска гардеорба. Се токмам во ШУТЕКС да изнапазарам квалитетно. Лани си купив убави џемперчиња од таму, и фармерки неколку пара од пар 500 денари. Па ефтиноќа невидена е бе, кај ќе најдам фармерки или пантолони за 500 денари. Би имало донесено есенска гардероба до 15 Септември или тешко?
Женски има ли шанси до недела да донесат есенска гардероба, во план ми е да одам па не знам дали ке има есенска облека.. баш сакам малце да се подновам
^шанси има, ако му текне од тие таму да не чита овде на фемина,и да си рече, лелееее чим овие толку сакаат есенска роба, дај само јас ќе набавам за инает на комшијата
Еве јас бев пред некој ден, чисто да видам како стојат со гардероба и слично, а што се однесува до есенска облека - се`уште немаат донесено. Најповеќе роба има од типот маички со ракави, панталони во боја, фармерки, тренерки итн итн... Фармерките скоро секаде се по 600, 650,700 и 750 денари (на почетокот од уличката во Шутка, има една продавница со фармерки, блузи, фустани итн. Тука фармерките се доста убави и има голем избор, за разлика од другите места. Ако одите навака, препорачувам да ѕирнете). Цената на блузите варира зависно какви се. Оние со принтови рандом напред се по 100,150 денари (највеќе 200), други блузи се по 200,300 денари.. Тренерките се од 1000 нагоре - најчесто по 1200/300 денари (нормално има и поскапи). А панталоните во боја најчесто беа по 500,600 денари. Сакоата по 400/500 денари. Јас ништо не земав, затоа што и ништо не ми ни фати око. Скоро сите убави блузи што ги загледав - беа со дреч боја, која страшно многу ме иритира во последно време, и ете се погоди ништо да не земам.. Шознам, ќе размислам дали ќе дојдам повторно за нешто есенско, се надевам нема пак да се разочарам од изборот.
јас неколку шати сум купувала во шутка... и ме интересира дали знаете дали ке работи во сабота?? зашо е државен празник.....
Може да ми објаснете како да отидам од Ареодром до Шутка со автобус... значи ако може подобро бидејки не сум од Скопје
Imam pazaruvano nekolku pati se na se.Cenite se poniski od buticite,ama kvalitetot e pod nivo.Najcesto imam zemano maicki so kratok rakav,bluzicki,rolki i bodinja,gradnici i corapi.Posleden pat ko bev.si zedov sandali,1000den. Sto uste na prvoto nosenje ostanaa defekt.Ottogas SUTKA-NIKAKO!
Колку што знам 19 и 20 се автобуси што носат за шутка.Па било кој од овие да фатиш ќе те однеси таму.