Mar4u имаш две опции со 35ка до бит пазар, па да чекаш 19/20/81 Или со 3/5/15/35 до железничка и од таму со 20
Сум била 2-3 пати и ништо посебно не сум купила иако е многу ефтино сепак не ме привлекува да одам на шопинг во Шутка најискрено, ќе одам ќе го платам во некој бутик поскапо ама барем убаво ќе се чуствувам додека си разгледувам и купувам облека!
бил ли некој во скоро време има ли донесено есенска роба, палтенца, малтинчиња, тенки џемперчиња?? или некои чевлички со полна пета затворени од сите страни? како се цените оваа сезона? фала
Не бев јас,ама едма моја блиска личност беше и си купила облека за големи пари,се облече она за есента што доваѓа Џемпречиња по 300,палтенца по 600,мантили по 1000-1200 Чевли од 500 па докај 2000 Фармерки си купи за 800 или 700 мислам не сум сигруна Две ташни си купи една 200 друга 250 И еден куп други поситни работи ама,навистина се што купила беше мноооогу убаво Може и она има убав вкус ама и има донесено нова роба
Искрено не сум била одамна во Шутка не за друго туку дека се отворија овие пренди, певекс, тренд шоп и некако поевтино ми се фаќа, во шутка ептен накачени цените....